Στο Τempo νομίζω υπήρχε πρωινή εκπομπή (τίτλος "Σαν ξημερώσει"; ) που παρουσίαζε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας με μια ξανθιά συμπαρουσιάστρια (περίεργο) που δε την έχω ξαναδεί από τότε στη TV.warrior21 είπε:Από το Tempo, θυμάμαι το διαφημιστικό teaser όταν ξεκινούσε ο σταθμός που έλεγε "Τί βλέπει ο Πρωθυπουργός;", τους Maximalistes με τον Παπαματθαίου, την θρυλική φωνή του Κώστα Σκώκου, τον Νίκο Ευαγγελάτο που έκανε τις ειδήσεις, τον Ιζνογκούντ, το Best Seller με την Λαμπίρη, μία εκπομπή για το αυτοκίνητο, τις λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες που έβγαζε, επίσης θυμάμαι μετά το κλείσιμο ως ενημερωτικός σταθμός, και την αλλαγή του ως μουσικός, μια εκπομπή για τον κινηματογράφο, τηλεπαιχνίδι με 090, διαφημιστικά με αστρολογία, μέντιουμ, SMS, κοινωνικά μηνύματα, ελληνικές και ξένες επιτυχίες εκείνης της εποχής, οπότε και ανακλήθηκε η λειτουργία του σταθμού. Εσείς τα θυμάστε αυτά;
Όπως το New Channel, έτσι και το Tempo μου φέρνει νοσταλγία και γλυκές αναμνήσεις. Μου άρεσαν πολύ όλες οι b-movies που έδειχνε και μάλιστα αυτό ήταν το κανάλι που με μύησε για πρώτη φορά στις ταινίες τρόμου, καθώς έβαζε εκείνες τις υπέροχες ταινίες τα βράδια.CostasGR είπε:Να παραθέσω και εγώ κάποια γεγονότα:
Κάποιες σκόρπιες αναμνήσεις:Έπαιζε πάρα πολλές b-movies από ένα τεράστιο στοκ.
Θα συμφωνήσω με τον Thor. Στην Κρήτη δεν το πιάναμε το New Channel. Και μάλιστα έβλεπα στα περιοδικά διαφημίσεις των Χελώνων Νίντζα και του Ντενβερ του τελευταίου δεινόσαυρού στο NEW Channel και "μου την έδινε" που δεν πιάναμε το κανάλι. Έπειτα που έγινε TEMPO το έπιαναν στα Χανιά (ήμουν φοιτητής εκεί). Θυμάμαι πολλά ωραία βίντεοκλιπ.Thor είπε:Πάντως δεν ειμαι σίγουρος για το "πανελλήνιας εμβέλιας" δεν θυμάμαι να το βλέπαμε Κρήτη (εκτός αν έπαιζε μόνο στις γύρω από τις μεγάλες πόλεις περιοχές)
Εσύ κάτι πρέπει κάτι να ξέρεις "από μέσα", όπως και 'γω...CostasGR είπε:Να παραθέσω και εγώ κάποια γεγονότα:
Κάποιες σκόρπιες αναμνήσεις:
Έπαιζε πάρα πολλές b-movies από ένα τεράστιο στοκ.
Το δελτίο του μέχρι την εποχή Ευαγγελάτου ήταν παραγωγή ΣΚΑΪ. (με Κλαίρη Γαλανοπούλου κλπ).
Διέθετε στούντιο στη Δροσοπούλου.
Διέθετε και ΙΕΚ με το όνομα New Studies.
Τ0 1991 ή 1992 πρέπει να είχαν κλαπεί πολλά μηχανήματα από κάποιο στούντιο.