TEMPO TV

warrior21 είπε:
Από το Tempo, θυμάμαι το διαφημιστικό teaser όταν ξεκινούσε ο σταθμός που έλεγε "Τί βλέπει ο Πρωθυπουργός;", τους Maximalistes με τον Παπαματθαίου, την θρυλική φωνή του Κώστα Σκώκου, τον Νίκο Ευαγγελάτο που έκανε τις ειδήσεις, τον Ιζνογκούντ, το Best Seller με την Λαμπίρη, μία εκπομπή για το αυτοκίνητο, τις λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες που έβγαζε, επίσης θυμάμαι μετά το κλείσιμο ως ενημερωτικός σταθμός, και την αλλαγή του ως μουσικός, μια εκπομπή για τον κινηματογράφο, τηλεπαιχνίδι με 090, διαφημιστικά με αστρολογία, μέντιουμ, SMS, κοινωνικά μηνύματα, ελληνικές και ξένες επιτυχίες εκείνης της εποχής, οπότε και ανακλήθηκε η λειτουργία του σταθμού. Εσείς τα θυμάστε αυτά;
Στο Τempo νομίζω υπήρχε πρωινή εκπομπή (τίτλος "Σαν ξημερώσει"; ) που παρουσίαζε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας με μια ξανθιά συμπαρουσιάστρια (περίεργο) που δε την έχω ξαναδεί από τότε στη TV.
 
αν και ημουν 10 με 11 χρονων τοτε που το τεμπο μεσουρανουσε θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα την εκπομπη με το χρηματιστηριο(στα φορτε του τοτε με εκπομπη και στο αλτερ) με παρουσιαστη τον κωνστα αν δε κανω λαθος και πολλους αλλους οπως τη ντενια σαρακινη.επισης θυμαμαι και τον ηρακλη βαρυμποπιωτη(μου κανε εντυπωση το ονομα του) που ελεγε τις τιμες των μετοχων.Φυσικα πολυ δυνατο αθλητικο τμημα καθως το τεμπο ειχε τα δικαιωματα της σουπρολιγκας με τους αγωνες του παναθηναικου με κωστα μπατη στις μεταδοσεις.επισης ειχε και τα δικαιωματα του κυπελλου ιταλιας.καθε βραδυ πρεπει να ειχε αθλητικη εκπομπη αλλα δε θυμαμαι το ονομα της.επισης πρεπει να ειχε και το σταυρο καρυακατζη που δουλεψε μετα στο ματζικ.το καναλι το θυμαμαι 2 χρονιες να λειτουργησε σοβαρα.την πρωτη σεζον 2000-2001 οπου ειχε αυτα που ανεφερα και τη δευτερη 2001-2002 οπου πτωχευσε εκει εκοψε τελειως τα αθλητικα και το χρηματιστηριο και το γυρισε σε πολυ κουτσομπολιο και δελτια ειδησεων με βαρια ονοματα.δεν αντεξε ομως καθολου και πριν το τελος του 2001 ουσιαστικα πτωχευσε.απο κει και περα μεχρι τα μεσα του 2002 χαθηκε και η αδεια πανελληνιας εμβελειας και καταντησε την επομενη χρονια να εχει το χορταρεα να λεει τα χαρτια και να βαζει ροζ τηλεφωνα.λογικα εκεινη τη σεζον φουνταρε εξολοκληρου.παντως ηταν μια καλη προσπαθεια και για μενα το εφαγε οτι δεν ακολουθησε το μοντελο της σεζον 2000-2001.ο ευαγγελατος και η τατιανα μαλλον ηταν η αρχη του τελους για αυτο το καναλι,
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αξεχαστες εποχες "Ευαγγελατου" στο ΤΕΜΡΟ. Ηταν μια νεα εποχή για την ελληνικη τηλεοραση. Ημουν παιδακι και με εντυπωσιαζε η δημοσιογραφια και θυμαμαι την ασταμάτητη ενημερωση του καναλιου τοτε, με τους δίδυμους πυργους στην Αμερική. Ενα νεο, συγχρονο δελτιο ειδησεων (τίτλοι, super κτλ) με το πιο μοντερνο εως τοτε στουντιο/σκηνικο και πραγματικά μαχητική δημοσιογραφία. Απο την άλλη, η συζυγος Τατιάνα να εγκαινιάζει ενα νεο concept εκπομπων (μεσημεριανο) που συνεχίζεται μέχρι και σημερα (βλ. Φουρθιώτης) με σκληρές μάχες για την life style "ενημέρωση", αναδεικνύοντας την Τάτη ως Μεγαλη δασκάλα του είδους. Τέλος, η φορβερή και τρομερή Αννίτα με τα "Παρατράγουδα". αλλά και το πρωινάδικο "ΤΕΜΡΟ Club" θαρρώ λεγόταν με τον Βασίλη Νομικό και μια άλλη γνωστή κοπέλα (μου διαφεύγει τωρα)! Κρίμα που είχε τόσο άδοξο τέλος το κανάλι...
 
Να παραθέσω και εγώ κάποια γεγονότα:

Κάποιες σκόρπιες αναμνήσεις:

Έπαιζε πάρα πολλές b-movies από ένα τεράστιο στοκ.

Το δελτίο του μέχρι την εποχή Ευαγγελάτου ήταν παραγωγή ΣΚΑΪ. (με Κλαίρη Γαλανοπούλου κλπ).

Διέθετε στούντιο στη Δροσοπούλου.

Διέθετε και ΙΕΚ με το όνομα New Studies.

Τ0 1991 ή 1992 πρέπει να είχαν κλαπεί πολλά μηχανήματα από κάποιο στούντιο.
 
CostasGR είπε:
Να παραθέσω και εγώ κάποια γεγονότα:
Κάποιες σκόρπιες αναμνήσεις:Έπαιζε πάρα πολλές b-movies από ένα τεράστιο στοκ.
Όπως το New Channel, έτσι και το Tempo μου φέρνει νοσταλγία και γλυκές αναμνήσεις. Μου άρεσαν πολύ όλες οι b-movies που έδειχνε και μάλιστα αυτό ήταν το κανάλι που με μύησε για πρώτη φορά στις ταινίες τρόμου, καθώς έβαζε εκείνες τις υπέροχες ταινίες τα βράδια.
 
Thor είπε:
Πάντως δεν ειμαι σίγουρος για το "πανελλήνιας εμβέλιας" δεν θυμάμαι να το βλέπαμε Κρήτη (εκτός αν έπαιζε μόνο στις γύρω από τις μεγάλες πόλεις περιοχές)
Θα συμφωνήσω με τον Thor. Στην Κρήτη δεν το πιάναμε το New Channel. Και μάλιστα έβλεπα στα περιοδικά διαφημίσεις των Χελώνων Νίντζα και του Ντενβερ του τελευταίου δεινόσαυρού στο NEW Channel και "μου την έδινε" που δεν πιάναμε το κανάλι. Έπειτα που έγινε TEMPO το έπιαναν στα Χανιά (ήμουν φοιτητής εκεί). Θυμάμαι πολλά ωραία βίντεοκλιπ.
 
CostasGR είπε:
Να παραθέσω και εγώ κάποια γεγονότα:
Κάποιες σκόρπιες αναμνήσεις:

Έπαιζε πάρα πολλές b-movies από ένα τεράστιο στοκ.

Το δελτίο του μέχρι την εποχή Ευαγγελάτου ήταν παραγωγή ΣΚΑΪ. (με Κλαίρη Γαλανοπούλου κλπ).

Διέθετε στούντιο στη Δροσοπούλου.

Διέθετε και ΙΕΚ με το όνομα New Studies.

Τ0 1991 ή 1992 πρέπει να είχαν κλαπεί πολλά μηχανήματα από κάποιο στούντιο.
Εσύ κάτι πρέπει κάτι να ξέρεις "από μέσα", όπως και 'γω...
 
Ξέρω...ξέρω...

Η άδειά του ήταν Πανελλαδικής εμβέλειας.

Οι πομποί του ήταν αρκετοί και μάλιστα τους τροφοδοτούσε μέσω μικροκυματικών λινκς.
 
ναι το δικτυο του ηταν προικα απο το new channel και μετα το γυρισαν την τροφοδοσια απο νοβα (καναλι R2) που ειχε μεινει διακοσμητικο μετα το κλεισιμο του.Θυμ,αμαι οποτε επιανε κακος καιρος στα Ακαρνανικα ηταν το πρωτο που χαλαγε και εβγαζε μια καρτα που εγραφε ''αναζητηση σηματος στα 11823ΜΗΖ'' (συχνοτητα της νοβα στο δορυφορο)
 
Και ο πρόσφατα υποψήφιος με την Ελληνική λύση, Γιάννης Σκάλκος
Ξεκίνησε κι αυτός μέσα από το Tempo tv, αν δεν κάνω λάθος. Απορώ πως δεν υπάρχουν περισσότερα βίντεο από τα δελτία ειδήσεων αυτού του τηλεοπτικού σταθμού στο youtube
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εδώ πάνω το NEW Channel έβγαινε από Θάσο σε δύο συχνότητες...την 53 UHF κ 57 UHF. Όλως παραδόξως σε καμία από τις δύο δεν είχα καθαρή εικόνα, υπήρχαν παρεμβολές (κυματωσεις) κ η θέαση του κουραζε. Λίγο καιρό πριν από NEW γίνει Tempo η εικόνα βελτιώθηκε (μάλλον έπεσαν κεφάλαια κ αγοράστηκε καινούργιος πομπός)...μέχρι να κλείσει οριστικά.
 
Πίσω
Μπλουζα