phil_vr
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 67
Τα μοναδικα πλοια που ειχα απο αυτα ηταν τα 0612 (Φορτηγο πλοιο) και το 0613 (Πολεμικο) οπως εμφανιζονται στον καταλογο των 80's. Πρεπει να ηταν τα μοναδικα κομματια που υπηρχαν σε ενα καταστημα τρυπα κοντα στην γειτονια μου, απο τα κλασσικα παλια παιχνιδαδικα/περιπτερα/μπακαλικα που τα ειχαν παπουδες και εδιναν εμφαση σε κρεμασμενα παιδικα πιστολια και καραμπινες, και καροτσακια με κουκλες.
Πως εψησα την γιαγια μου και μου τα πηρε.. ενας θεος ξερει! Η πλακα ειναι οτι μεχρι και τωρα που ειδα αυτο το thread ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι δεν επροκειτο για Lego!
Edit: Kαι μολις θυμηθηκα οτι ειχα σιγουρα και το μεσαιο σπιτι που φαινεται στον 80's καταλογο χαμηλα, με την πρασινη βαση.. και παλι πεπεισμενος οτι ηταν Lego!
Πως εψησα την γιαγια μου και μου τα πηρε.. ενας θεος ξερει! Η πλακα ειναι οτι μεχρι και τωρα που ειδα αυτο το thread ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι δεν επροκειτο για Lego!
Edit: Kαι μολις θυμηθηκα οτι ειχα σιγουρα και το μεσαιο σπιτι που φαινεται στον 80's καταλογο χαμηλα, με την πρασινη βαση.. και παλι πεπεισμενος οτι ηταν Lego!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: