Always Somewhere
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 13.475
Τελευταία επεξεργασία:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ναι ,, άστα να πάνε, είχα φτάσει σε 060 σε 4000 και με 1200 (μέχρι που κάηκε η CPU απο o/clock..) τίποτα το σούπερ στα παιχνίδια - ασε που μερικά καν δεν έτρεχαν ή κόλλαγαν, περνούσα πιο πολύ χρόνο με πειράματα στα setting/startup config παρά με τα παιχνίδια, απλά "παράνοια" κάποιων εποχών... αυτό που αξίζει να πετάξει κάποιος λεφτά είναι τουλάχιστον μια 020 (αν δεν έχεις 1200) για την μνήμη και να μην του σπάει τα νεύρα σε unpack και διαχείριση αρχείωνΑυτά ειναι πραγματικά για σκληροπυρηνικούς.
είναι ακριβά τα (μεγάλα) FPGA..τουλάχιστον όποια είναι στην παραγωγή/υποστήριξη...Έχουμε χάσει την μπάλα με αυτές τις τιμές...Ακούς εκεί 1000e...
Πανάκριβο όπως τα πάντα που βγαίνουν για Amiga και για λίγους.
Ακριβώς όπως τα λες. Παλιά οι Αmiga είχαν τα Deluxe paint XX, Protracker, Soundtracker κλπ. Δεν υπάρχουν σήμερα μεγάλα software houses που να ασχολούνται με την Amiga. Ότι εφαρμογή βγαίνει είναι από ιδιώτες. Ούτε στο 1/100 δεν θα πλησιάζουν τις εφαρμογές του PC ή τα παιχνίδια των σύγχρονων κονσολών.είμαι περίεργος να δω ΠΟΣΑ νεα προγράμματα, παιχνίδια στην ουσία, θα βγουν που να υποστηρίζουν στο έπακρο τις δυνατότητες αυτής της μηχανής... (δεν μιλάμε για demo..) οτι και να βγει σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ανώτερο με αυτά που κυκλοφορούν τώρα για PC/consoles
Οι ίδιοι τύποι, που έφτιαξαν το Vampire, δεν είναι?
Τα μηχανήματα μας τόσα χρόνια τα έχουμε λιώσει τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς! Κάποιοι από εσας μάλιστα τα έχετε βαρεθει και δεν ασχολείστε πλέον... Εγώ δεν είχα χώρο παλαιότερα για να τα απλώσω και πλέον δεν έχω χρόνο παρόλο που έκανα τον χώρο! Αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαι ακόμα.... Τα παιχνίδια στην αμίγκα αναπόφευκτα τα έχουμε λοιπόν χιλιοπαίξει και πλέον ασχολούμαστε είτε με αυτά που δεν είχαμε γνωρίσει τότε είτε τυχαία με ότι φορτώσουμε στο whdload όταν μπορούμε! Δεχόμενοι λοιπόν το δεδομένο ότι χρόνος δεν υπάρχει, αν υπαρχει τα αντανακλαστικά δεν είναι πάντα σύμμαχοι και επίσης ότι εχουμε ψιλογκαβωθεί στα 50, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που οι πολλοι θα επέλεγαν κάποια τέτοια λύση όταν ήδη εχουν emulators και κλασσικα μηχανηματα! Άντε ο μερακλής να παρει την μαξι 1200 έτσι για να εχει ενα σύγχρονο σεταπ με μεγαλύτερη διαρκεια στο χρόνο όταν και καλά βγει....Να δώσει όμως τόσο χρήμα;;; Πρέπει να έχει άγρια γούστα!!!Εγώ δεν θα το έπαιρνα ακόμα και αν μου περισσευαν....