Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
0.29 -0.30 του videofreaktmp είπε:Φυσικα και ειναι ελληνικης κατασκευης!
Μα δεν είναι απαραίτητο να έχεις συνδεδεμένο το pc. Μπορείς αντί να το παίζεις από την κάρτα να το κάνεις wav το οποίο είτε κατευθείαν είτε μετά από μετατροπή σε mp3 να το βάλεις σε ένα mp3 player, cd player, οτιδήποτε.spyros_s είπε:ναι αλλα να εχεις συνδεδεμένο μόνιμα επάνω το πισι; Στα μεγάλα παιχνίδια θα κάνει τουλάχιστον 5 λεπτά να φορτώσει...προτιμώ μια λυση 1541 ultimate 2...και να εχω τα πάντα με ένα κουμπί
Τeo, αν και δεν είμαι C64 user, έχω την εντύπωση πως αυτό δεν γίνεται διότι μιλάμε για images δισκέττας, όπου οι τεχνικές προσπέλασης πρέπει κάπως να διαφέρουν. Οπότε δεν νομίζω ότι μπορείς να τα μετατρέψεις σε wav ή Τ64.teo214 είπε:Το κακό είναι ότι το πρόγραμμα δεν μετατρέπει αρχεία τύπου d.64 και g64.
Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα εν λόγω αρχεία σε Wave η T.64
Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, το πρόγραμμα κατά την εκκίνηση του μας δίνει τις εξής επιλογές :Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω: Τα αρχεία αυθεντικών κασσετών (tap) έχει την δυνατότητα να τα χειριστεί/μετατρέψει;