billy
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 276
Τα δύο δικά μου πιό αγαπημένα Terminator games, ήταν το ομώνυμο The Terminator, καθώς και το The Terminator 2029 (το οποίο μου είχε φανεί ιδιαίτερα παλούκι όταν το είχα πρωτοπαίξει)
Τώρα όσον αφορά τις ταινίες, ευτυχώς με το Genisys οι θετικές εντυπώσεις μου επανήλθαν, αφού εδώ και αρκετά χρόνια είχαν ατονήσει απο τα "χλιαρά" και σχετικά μέτρια Terminator 3 και Salvation. (Εννοείται ότι οι δύο πρώτες ταινίες παραμένουν οι αγαπημένες μου
)
Τώρα όσον αφορά τις ταινίες, ευτυχώς με το Genisys οι θετικές εντυπώσεις μου επανήλθαν, αφού εδώ και αρκετά χρόνια είχαν ατονήσει απο τα "χλιαρά" και σχετικά μέτρια Terminator 3 και Salvation. (Εννοείται ότι οι δύο πρώτες ταινίες παραμένουν οι αγαπημένες μου
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

:tease: :frypan: :takethat:
). Για μένα, ειδικά το Τ2 ήταν και είναι αξεπέραστη ταινία. Ενας αντίστοιχος Εξορκιστής με την αξεπέραστη ατμόσφαιρα τρόμου με τα "ειδικά" εφέ του 1973. Πριν κάποια χρόνια είχα δει πρώτη φορά το Τ2 director's cut. Γνωρίζοντας όλες τις σκηνές του σκέτου Τ2 (του non-director's cut δηλαδή), σε ορισμένα σημεία ένοιωθα λες και έβλεπα καινούρια ταινία. Μαλιστα απορούσα πώς αυτές οι σκηνές δε συμπεριλήφθησαν στο αρχικό cut γιατί δε μου φάνηκαν καθόλου άχρηστες. Βεβαια η ταινία έτσι έφτασε σχεδόν τις 2.5 ώρες. Ειδικά η επιπλέον σκηνή όπου ο Τ1000 έψαχνε για στοιχεία στο σπίτι του Τζον Κονορ και τελικά βρήκε μια κρυψώνα όπου ο Τζον είχε αφήσει πληροφορία για το που είναι η Σάρα, μου έλυσε και την απορία που είχα από την αρχική ταινία πώς μπόρεσε ο Τ1000 να ανακαλύψει κι αυτός το ψυχιατρείο.