The first Retromaniax Terminator thread

Το καλο με τον Αρνι ειναι οτι η αρχη καραφλας που ειχε απο τοτε, παραμενει η ιδια αρχη καραφλας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το καλο με τον Αρνι ειναι οτι η αρχη καραφλας που ειχε απο τοτε, παραμενει η ιδια αρχη καραφλας.
Ε, μπορεί να “φρόντισε”, όπως εικάζεται ότι έχουν κάνει πολλοί ηθοποιοί (Nicolas, hello),  να μην επεκταθεί ;)

Μια υπόθεση κάνω, δεν έχω απτά στοιχεία...
 
Μα καλά , μία γιαγια με εξάρτηση , πυρομαχικά , όπλα και δε ξέρω-'γω-τι-άλλο ,, είναι δυνατόν να στέκεται όρθια ; Πόσο μάλλον και να πυροβολεί ; Εντάξει , είπαμε ,, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας ... Πάντως ομολογώ πως τόσο το Salvation όσο και το Genisys μου άρεσαν πάρα πολύ , οπότε μπορεί να μου αρέσει και αυτό .
 
Πολυ καλο το τελευταιο τρεϊλερ με κανει να θελω να το δω.

Εξαιρεση ο νεος τερμι που ειναι λιγο off.

 
Ουτε καν θυμίζει Terminator. H λεσβ... κοπέλα είναι "enhanced άνθρωπος" για ποιο λόγο?... Α, για να έχει την δύναμη του Terminator και να μπορεί να δείξει συναισθήματα στην κάμερα. Λες και ο Arnie στο T2 χρειαζόταν να δείχνει συναισθήματα για να μην κλάψεις όταν βούτηξε στην λάβα. Ο "Terminator" σε αυτό Φαίνεται πιο αδιάφορος από κακοποιό σε επεισόδιο της σειράς Law and Order. Και για ποιο λόγο η Sarah επιτίθεται στον Arnie εδω πέρα? Αυτό δεν έγινε ήδη στο T2 και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν με το μέρος της?

Να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει και τόσο να την δω για να μου απαντηθούν τα ερωτήματα αυτά.
 
Ναι;

Εμενα απο την αλλη μου θυμισε πολυ τα 2 πρωτα ,straight σεναριο χωρις "πολυπλοκα" μπρος πισω στον χρονο ,ολη η δραση στο παρον.

Και επισης προσγειωμενα action scenes με αυτοκινητα θυμισε πολυ τα πρωτα,λογικο μιας και αγνοει ολα τα τερμι ταινιες περα απο τα 2 πρωτα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βέβαια με το τρέιλερ αυτό είδαμε όλη την ταινία. Υπέπεσαν στο κλασσικό λάθος. 
 
Έχω την εξής απορία. Η μάνα μου είναι 68 και δεν είναι έτσι το πρόσωπό της και είναι και ταλαίπωρη. Αυτή η Linda Hamilton πως έγινε έτσι?
 
Κάτι που θυμήθηκα.

Στην πρώτη ταινία βλέπουμε σε κάποιες σκηνές τον κόσμο όπως τον βλέπει ο T-800. Η CPU είναι 6502 και τρέχει APPLE II assembly κώδικα που είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό Nibble. Περισσότερα...

t_00-37-23.jpg

t_01-23-27.jpg
 
Και φτάσαμε και στο Terminator 7 :cool::armed:

 
Τελευταία επεξεργασία:
Παλιό αλλά καλό. Τι σου κάνει ένα όνομα...

45114093_711130215911014_2568235192825151488_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Οι αγαπημένες μας ταινίες απο τα 80s γίνονται ο εφιάλτης του μέλλοντος.. :(


images



Δείτε το εδώ!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Για μένα πάντως, η πιο ωραία σκηνή και η πιο πικρή είναι στην 1η ταινία, τα κοριτσάκια που βρίσκονται μπροστά σε μια οθόνη τηλεόρασης αγκαλιασμένα, περιμένεις ίσως ότι μάλλον βλέπουν τηλεόραση (πώς να δουν χωρίς ρεύμα...) και όπως γυρίζει η κάμερα τα βλέπουμε να κοιτάζουν μια μικρή φλόγα που καίει μέσα στην τηλεόραση εν είδει θερμαντικού μέσου για να ζεσταθούν. Πολύ καλή ιδέα, αλλά δεν έδωσε πολύ χρόνο ο σκηνοθέτης εκεί, το προσπέρασε γρήγορα. Ωστόσο παραμένει μια αντιφατική εικόνα που αντικατοπτρίζει θαυμάσια το δυστοπικό μέλλον που οραματίστηκε ο δημιουργός.
 
Πίσω
Μπλουζα