Δε μπορώ να κάνω edit το προηγούμενο ποστ.
Λοιπον το τελείωσα. Μού κόστισε περίπου 35 ώρες, παίζοντας stealth όπου μπορούσα και σε αρκετές σκηνές μάχης ήμουν ιδιαίτερα υπομονετικός. Οι σκηνές μάχης είναι τεράστιες και έχουν πολλαπλές εναλλακτικές οδούς διαφυγής, απόκρυψης και παραφύλαξης για επίθεση stealth.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως διαφωνώ εντελώς με τα αρνητικά σχόλια περί σεναρίου. Δε μπορείς να κρίνεις μια ταινία ή ένα βιβλίο ή ένα παιχνίδι επειδή το σενάριο δεν είναι αυτό που φαντάστηκες ή επειδή ήθελες κάτι άλλο. Δε βγάζεις εσύ το παιχνίδι, εσύ απλά παίζεις και ο στόχος της εταιρίας είναι να μπορείς να μπεις στο πετσί του ρόλου, σχεδόν να ταυτιστείς με τον πρωταγωνιστή. O Ντρούκμαν είχε ένα Χ σενάριο στο μυαλό του και η ND το απέδωσε στο 100%. Δε θα κρίνουμε το παιχνίδι επειδή δε μας άρεσε το σενάριο, θα το κρίνουμε από το πόσο καλά αυτό το σενάριο βγαίνει προς τον παίκτη και πιστεψτε με, βγαίνει στο έπακρο. Οταν θεώρησα ότι είχα παίξει αρκετά, προσπάθησα να φανταστώ τί μπορεί να συμβαίνει στο τέλος. Ούτε που φανταζόμουν τί θα συνέβαινε τελικά, ούτε καν όταν ήμουν σχεδόν στο τέλος. Μπορεί να ND να βγάζει δύο παιχνίδια ανα γενιά κονσολών, αλλά είναι και τα δύο "το κάτι άλλο". Δύο και καλά. Θα ήθελα να γραψω παρα πολλά αλλά θα περιμένω μερικούς μήνες να το παίξετε κι άλλοι.
Εννοείται δε θα περιμένουμε και τον ααρντβρακ να το παίξει και αυτός, γιατί τότε μπορεί να μη μπορούμε να γράψουμε λόγω Πάρκινσον.