The Last of us Part II

Κράτα τα για να πάρεις το λάστοβα (τον πρώτο, δεν ξέρω αν το έχεις παίξει ακόμα).
 
Πώς δεν το'χω ,και σε PS3 και σε ps4 με καλύτερα γραφικά αλλά δεν ήμουν χαζος να δώσω 140 ευρω και για τα δύο, έδωσα 30 ,χαχα.
 
Τι "χαχα" ρε! Αφου ωσπου να τα πάρεις, είχες ήδη δει στα κλεφτά και τα δύο παιχνίδια στο Youtube. Ουσιαστικά τα 30 ευρώ τα'δωσες για εισητήριο και ποπ κορν. Χαζοβγιόλη!
 
Οχι ρε δεν βλεπω παιχνιδια στο youtube ,λολ.
Δεν ξερω τι λες εσυ μπορει τα παιχνιδια μου να τα παιρνω στα 15 αλλα τις κονσολες μου ολες μα ολες DAY ONE οκ;
660 στο ps3
510 ποσα εκανε στο ps4 με τα διπλα κοντρολια και την καμερα μεσα εκδοση +Killzone
Kαι τωρα δεν θα περιμενω σαν εσενα να παρω Ps5 το 2025
οκ ρυγκαρ ;
χαχα
 
Δηλαδή, εσύ παίρνεις Ferrari όταν κυκλοφορήσει, αλλά για να τη βολτάρεις, περιμένεις να έρθει μία κρίση ή ένας κορονογιός για να πέσει η κατοστάρα βενζίνα στο 1 ευρώ το λίτρο..... :fafoutis:
 
Nαι καπως ετσι οχι μονο φεραρι και πορσε (ΟΝΕ) στο γκαραζ , παιχνιδια υπαρχουν σωρο και εχω αμα τα βαλουμε κατω περισσοτερα απο σενα απλα θελει λιγο υπομονη να χτιστουνε.
Πες για τον λαστοβα τιποτα τωρα ,βγηκες offtopic.:eviltongue:
 
Σωστά....

Θα πω λοιπόν ότι έχω πάψει να κάνω αυτό που είπα για τη μία ώρα κάθε μέρα. Παίζω τουλάχιστον δύο! Θελω να πω παρα πολλά ακόμη, αλλά θα είναι spoiler και...σε λυπάμαι :p. Θα ξανατονίσω μόνο πως αν παίξει κανείς αυτό το παιχνίδι χωρίς να αξιοποιήσει το stealth του, ένα 70% του gameplay πάει χαμένο, καθότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι να τελειώσεις μία μάχη πέραν της χρήσης πιστολιού.

Πάντως αυτό που αμέσως φαίνεται ή μάλλον, ακούγεται, μόλις αρχίζεις να παίζεις, είναι το cpu fan που δουλεύει όλη την ώρα, και όχι, δεν έχει σκόνη γιατί πρόσφατα έκανα το PS4 βίδες. Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι πως τελικά δεν είναι και τόοοοσο μεγάλο σε μέγεθος. Ας πούμε, το μεγαλύτερο download παιχνίδι που έχω κάνει ήταν το RDR2 στα 100GB+. Ο λάστοβας αυτός είναι αρκετά μικρότερος από το RDR2. Βέβαια το RDR2 είχε έναν τεράστιο χάρτη, όμως δεν έχει τόσα cutscenes. Α μιας και αναφέρω για cutscenes, όλοι λένε ότι θες πάνω κάτω 27-30 ώρες για το παιχνίδι. Αν όμως λάβουμε υπόψη μας και τα cutscenes, τα οποία δε μπορείς να κάνεις skip (και έτσι πρέπει), τότε αυτός ο χρόνος αυξάνεται.
 
Εχει 11 ωρες cutscene λεει εναι πραματα αυτα τωρα ,παιχνιδι θελεις να παιξεις η να δεις ταινια.
Για τα γραφικα που ολοι λενε εξωπραγματικα για αυτην την γεννια δεν εχεις πει τιποτα.
 
Ταινιοπαιχνιδια καλα τα λεω τοσα χρονια.
Καλα ειναι 11ωρες, αντε και εις ανώτερα σε λιγο μονο θα βλεπετε... :p
 
Δε μπορώ να κάνω edit το προηγούμενο ποστ.

Λοιπον το τελείωσα. Μού κόστισε περίπου 35 ώρες, παίζοντας stealth όπου μπορούσα και σε αρκετές σκηνές μάχης ήμουν ιδιαίτερα υπομονετικός. Οι σκηνές μάχης είναι τεράστιες και έχουν πολλαπλές εναλλακτικές οδούς διαφυγής, απόκρυψης και παραφύλαξης για επίθεση stealth.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως διαφωνώ εντελώς με τα αρνητικά σχόλια περί σεναρίου. Δε μπορείς να κρίνεις μια ταινία ή ένα βιβλίο ή ένα παιχνίδι επειδή το σενάριο δεν είναι αυτό που φαντάστηκες ή επειδή ήθελες κάτι άλλο. Δε βγάζεις εσύ το παιχνίδι, εσύ απλά παίζεις και ο στόχος της εταιρίας είναι να μπορείς να μπεις στο πετσί του ρόλου, σχεδόν να ταυτιστείς με τον πρωταγωνιστή. O Ντρούκμαν είχε ένα Χ σενάριο στο μυαλό του και η ND το απέδωσε στο 100%. Δε θα κρίνουμε το παιχνίδι επειδή δε μας άρεσε το σενάριο, θα το κρίνουμε από το πόσο καλά αυτό το σενάριο βγαίνει προς τον παίκτη και πιστεψτε με, βγαίνει στο έπακρο. Οταν θεώρησα ότι είχα παίξει αρκετά, προσπάθησα να φανταστώ τί μπορεί να συμβαίνει στο τέλος. Ούτε που φανταζόμουν τί θα συνέβαινε τελικά, ούτε καν όταν ήμουν σχεδόν στο τέλος. Μπορεί να ND να βγάζει δύο παιχνίδια ανα γενιά κονσολών, αλλά είναι και τα δύο "το κάτι άλλο". Δύο και καλά. Θα ήθελα να γραψω παρα πολλά αλλά θα περιμένω μερικούς μήνες να το παίξετε κι άλλοι.

Εννοείται δε θα περιμένουμε και τον ααρντβρακ να το παίξει και αυτός, γιατί τότε μπορεί να μη μπορούμε να γράψουμε λόγω Πάρκινσον.
 
ΧΑΧΑ ,τολμησε να γραψεις σποιλερ να μην ειναι σε tags και ερχομαι να σε βρω.
Αυτα τα ρημαδια τα γραφικα δεν νομιζω να γραψες κατι, για να μην σου κανουν εντυπωση η ολοι αλλοι λενε υπερβολες η εσυ εισαι λιγο μουροχαβλος.:fafoutis:
 
Μα για τα γραφικά ήμουν σαφώστατος από πριν μια βδομάδα που είχα ξαναποστάρει. Είναι επιπέδου RDR2 και βάλε. Δηλαδή τέλειο. Θα ήθελα να δω πώς θα φαίνεται σε PS5, αν βγει κι εκεί βέβαια. Α, κατι άλλο που με άρεσε είναι ότι αφού περιμένεις περίπου 1 λεπτό για να φορτώσει από το savegame, μετά δεν ξαναφορτώνει, παίζεις συνεχόμενα. Σώζει μέσα σε κλασματα, κι αν, ενόσω παίζεις, αποφασίσεις να φορτώσεις ενα παλιότερο savegame, το φορτώνει κι αυτό πολύ γρήγορα.
 
Α οκ ,σε εμενα στα ματια μου το RDR2 ηταν απλα οκ οχι κατι το εξωπραγματικο οπως παρουσιαζουν το LOU 2.
Και ελεγα οτι δεν το παινεψες πολυ.
Οπως λεει και ο λαος βεβαια αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας.
Εσυ εισαι η κουκουβαγια στην περιπτωση μας.
 
Αν το RDR2 ήταν απλά ΟΚ, τότε μάλλον παίζεις κάποιο hacked RDR2 για να παίζει σε PS3. Αλλα μην απαντάς άλλο, πρώτον γιατί έχω δίκιο και δεύτερον γιατί θα βγεις εκτός θέματος. (και τρίτον, για να έχω τον τελευταίο λόγο).

Τώρα που ξαναδιαβάζω τί έγραψα από τότε που βγήκε το παιχνίδι, έγραψα άλλα αντι άλλων οσον αφορά το πότε θα το παίξω και το πόσο χρόνο θα αφιερώνω. Αφου το έπαιξα σχεδόν αμέσως και το τελείωσα γρήγορα :fafoutis:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Επικο φαινεται, ΗΒΟ ετσι και αλλιως ειναι εγγυηση.
Η Ελι με χαλαει λιγο.

 
Πίσω
Μπλουζα