The Last of us Part II

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
8.261
Αντιδράσεις
3.234
Απορώ αφτός ο Ααρντβράκ τί κάνει! Κοιμάται;;; Εδώ έχουμε νέα συνταρακτικά που θα αλλάξουν τον κόζμο! Εχουμε νέο Λάστοβα. Οκ, όλοι λίγο πολύ είχαμε υπόνοιες ότι θα ήταν αδύνατον τέτοια παιχνιδάρα να μείνει χωρίς συνέχεια. Χτες, μέσω του πιο κάτω τρέιλερ, ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο τίτλος ίδιος με την προσθήκη του "Part II". Απ'όσο φαίνεται, η ιστορία μετατίθεται μερικά χρόνια αργότερα, και ακούγοντας τις φωνές σίγουρα η φωνή του Τζόελ ανήκει στον ίδιο ηθοποιό. Το wikipedia αναφέρει ως έτος κυκλοφορίας το 2018. Υποθέτοντας ότι είναι ήδη Χριστουγεννα 2016 με το Uncharted 4 να εχει μερικούς μήνες κυκλοφορίας, αν όντως βγει το 2018, θα είναι τα Χριστούγεννα, δηλαδή σε 2 χρόνια από τώρα. Και αν γίνει ό,τι και με το Uncharted 4 που άλλαξε 2-3 φορές ημερομηνία κυκλοφορίας, ίσως να πάει και το 2019, όταν δηλαδή θα μου απομένουν μόνο 22 χρόνια για να βγω στη σύνταξη (ωσπου να φτάσω τα 53 μου χρόνια δηλαδή).

Εδώ το τρέιλερ:

 
Tις τελευταίες μέρες έχει γίνει ένας χαμός στα μέσα δικτύωσης με το εν λόγω trailer.Το πρώτο ανήκει στα κορυφαία παιχνίδια που έχουνε βγει ποτέ για εμένα και η Ellie μαζί με τη Jill είναι οι δύο αγαπημένες μου ηρωίδες.

Πραγματικά αναμένεται να γίνει χαμός και ανυπομονώ πέρα από την ιστορία,να πάιξω το multiplayer,το μοναδικό online που μου αρέσει.Με το καλό το αναμένουμε.Τα γραφικά,τα τοπία και οι διάλογοι θα είναι για άλλη μια φορά συνταρακτικοί και η ιστορία καλοδουλεμένη.
 
To παιχνιδι που συγκλονισε συθεμελα τον Rygar αποκταει sequel,η αντιστροφη μετρηση ξεκινησε!
 
Τι τέλειο τρέιλερ ήταν αυτο, ομαιγκοτ ναουμ!!

Προς το παρόν, αναμένω τα RE7 VR και Farpoint μαζι με το VR aim (πιστόλι VR), τέλη Ιανουαρίου..
 
Και εγώ θα το περιμένω, όπως και του Κοτζίμα σαν, αυτά τα δύο ήταν το "hype" της περασμένης κόνφερενς της Σόνυ. Αλλά ζήσε μάη μου να φάς τριφύλλι, γιατί και τα δύο τα βλέπω σε μια διετία τουλάχιστον. Θα μας κάνουν και καμια ντρίπλα οτι θα παίζουν μόνο στο PS4 Pro, ή το Super Pro που θα βγάλουν μέχρι τότε και θα κλαίμε !
 
Απορώ αφτός ο Ααρντβράκ τί κάνει! Κοιμάται;;; Εδώ έχουμε νέα συνταρακτικά που θα αλλάξουν τον κόζμο! 
Επιτέλους!!!!!!!!! Από τις 21 δεφτέρου 2020 θα πρήζω τον ααρντβρακ με το Λάστοβα Παρτού (είπα παρτού έτσι; ). Εγώ θα παίζω ενόσω αφτός θα περιμένει μεχρι το 2030 που θα'χει πέσει στα 5 ευρώ και ο Νιλ Ντρούκμαν θα'χει πάρει σύνταξη.

υγ. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός ρε παιδγιά!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λαστοβας και τα μυαλα στα καγκελα. :headbang:

Τωρα περιμενω ρυγκαρ το τελευταιο GOW στα 15 ευρω.
 
Αν θες, έχω το Winter games σπαζμένο για αμσταρντ. Μην πληρώνεις τώρα μωρέ για παιχνίδι 40 χρόνων, κριμα είναι.
 
Ααρντβρακ, είσαι έτοιμος; Η μήπως να σου στείλω το Buggy boy;
 
Έτοιμος να περιμένω κάνα χρόνο ,ναι.
Στήριξε εσύ την εταιρεία να συνεχιζει να βγάζει παιχνιδαρες και εγώ θα κάνω την καρδιά μου πέτρα να περιμένω.
Είσαι τρελός που θα δώσω 69 ευρώ για παιχνίδι μωρέ.
Είμαι στην μέση του red dead 2 έτσι και αλλιώς τώρα δεν μπορώ , τζάμπα από το gamepass.:fafoutis:
Θα το παίξω τον λαστοβα στο ps5 σε 4Κ.
 
Κατάλαβα. Θα το παίξεις όταν το PS5 θα'χει γίνει ρετρό και στο φόρουμ θα μας αποκαλούν παππούδες.
 
Ελα Ρυγκαρουλη εσενα περιμενουμε για εντυπωσεις.
Χαμος γινεται ,εκθειαζουν γραφικα και στορυ, το ξεζουμισαν το κονσολι λενε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αφήνω τον μικρό (16 χρονών νταγλαράς αλλά σε σχέση με μας είναι μικρούλης ακόμα) να το τελειώσει και μετά θα το αρχίσω εγώ. Διάβασα ότι είναι 30 ώρες παιχνίδι άμα το πας μεχρι τέρμα και περισσότερες αν το πας stealth (όπως εγώ), άρα θα περιμένετε καιρό. Μπορείς να το αγοράσεις για να μη με περιμένεις. Η να παρεις την προσφορά που ισχύει τώρα για μερικες μερες όπου παίρνεις το PS4 και έχεις και το Λάστοβα2 δώρο. Η να παίξεις Solomon's key ή Μπούμπλε Μπούμπλε ή Ταμπλ Ντράκον...εχεις επιλογές.
 
Περιμενε και συ να μαθεις,να δεις την γλυκα.
 
Λοιπόν, το'παιξα (το last of us) για κανα δίωρο. Επειδής να πούμε είχα παίξει το προγούμενο λάστοβα πολύ πρόσφατα, όλα μου φαίνονται οικεία, όπως ο χειρισμός του ας πούμε. Είναι σα να συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα. Βέβαια έχει κάποιες επιπλέον κινήσεις χειρισμού που δε θα τις αναφέρω όπως επίσης και μια ιδέα χειρισμού πολλαπλών παικτών που με εξέπληξε λίγο. Οσοι έχετε παίξει το πρώτο λάστοβα, θυμάστε που κάποια στιγμή περάσατε από τον Τζόελ στην Ελι και μετά πάλι πίσω. Ε κι εδώ έχει κάτι τέτοιο, αλλά....θα το δείτε. Τα γραφικά εννοείται είναι επιπέδου RD2 και βάλε. Ειμαι στην αρχή ακόμα, το στόρι προς το παρόν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Δε θα το έπαιρνα ντε και σώνει τώρα που βγήκε, αλλά ο μικρός το ήθελε, οπότε είπα ας το πάρει το ποτάμι...σα μικρό παιδί που είμαι κι εγώ. :fafoutis:

Ααρντβαρκ, μετά από αυτό το εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο άρθρο, ελπίζω να σε έπεισα να τα σκάσεις.
 
Ναι ναι μετα απο αυτο τον θησαυρο λεξεων με επεισες να περιμενω αλλους 3 μηνες παραπανω να παει στα 15.
RD2 πρεπει να ειναι καλυτερα τα γραφικα γιατι ειναι open και ο λαστοβας κλειστος ,αλλα τοσα κατεχεις τοσα λες.:p
 
Μετά από 13 ώρες παιχνιδιού (13 αναγράφει το παιχνίδι, εγώ σίγουρα έχω παίξει περισσότερες), μπορώ να πω ότι το stealth του είναι το καλύτερο που μπορεί να βρει κανείς σε παιχνίδι από τότε που βγήκε το Πάκμαν. Οι οχτροί όταν σε εντοπίσουν ή νομίζουν ότι σε εντόπισαν, λένε "πήγε προς το Χ" ή "νομίζω ότι πήγε προς το Χ" και αυτό το Χ είναι η ΑΚΡΙΒΗΣ περιγραφή του σημείου, δηλαδή πίσω από ένα φράχτη, στα χορτάρια, σε ένα σπίτι, κάτω από ένα αντικείμενο κλπ, το διαβάζεις κανονικά στους υπότιτλους. Αν σε χάσουν, σε ψάχνουν για αρκετή ώρα. Είναι κάποια σημεία που θα αναγκαστείς να βγάλεις όπλο, καλό όμως είναι το όπλο να έχει ιδιότητα stealth γιατί αλλιώς θα σου επιτεθούν από 500 σημεία και ή θα χάσεις ή θα τους φας όλους αλλά θα μείνεις από πυρομαχικά και αυτό δεν είναι καλό γιατί τα μαζεύεις με κόπο. Δε θα επεκταθω περισσότερο, απλά το ΑΙ είναι όπως ακριβώς το περιέγραψαν.

Παίζω πλέον μόνο μία ώρα τη μέρα. Θέλω να το τελειώσω όταν ο Ααρντβρακ αποφασίσει να το αγοράσει 15 ευρώ και μια μέρα πριν το αγοράσει, θα ποστάρω εδώ μεσα την ιστορία, τί γίνεται ποιος ζει ποιός πεθαίνει.
 
Θέλω να ξανατονίσω πόσο κορυφαίο είναι το stealth του. Το παιχνίδι γυρνάει γύρω από μια stealth μπάλα ("μπαλίτσα" που ελεγε κι ο συγχωρεμένος). Οποιος επιλέξει να μπει σε μία μάχη με πιστολίδι, χάνει ενα 80% της μαγείας του παιχνιδιού. Αρντβρακ σου κάνω έκπτωση 35%. Πάρτο να ξεμπερδεύουμε.
 
Αμα το τελειωσεις θα σου δωσω 20 ευρω και ενα τευχος Καντυ Καντυ την αγαπημενη σου.
 
Πίσω
Μπλουζα