The X-Files (1993–2002)

Eκπληκτικα νεα ερχονται για ολους εμας τους απαδους αυτης της απιστευτης σειρας καθως οπως επιβεβαιωνει το FOX σκεφτονται πολυ σοβαρα το Reboot των X-Files με νεο κυκλο επεισοδιων.Φυσικα αν γινει πραξη αυτο στους πρωταγωνιστικους ρολους θα εχουμε παλι τους David Duchovny και Gillian Anderson οπως φυσικα και τον δημιουργo της σειρας Chris Carter.Προσωπικα αναμενω με αγωνια νεοτερες πληροφοριες και περιμενω πως και πως εναν νεο κυκλο της αγαπημενες μου σειρας.

Τhe Truth is out there ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

http://consequenceofsound.net/2015/01/the-x-files-may-return-to-television-for-new-season/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ωραίο θέμα,για μένα είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ.Έχω όλους τους κύκλους όπως πολλοί από εσάς και συχνά πυκνά τους βλέπω από την αρχή με τη σειρά μου.Μακάρι αν είναι να κάνουν κάτι καινούριο να το σκεφτούν καλά πριν το αποφασίσουν και να βγει ένα καλό αποτέλεσμα,έτσι κι αλλιώς το ήδη υπάρχον υλικό μας έχει ικανοποιήσει και με το παραπάνω...Mακριά μακριά έρχεται το black οil:D
 
Ήμουν φαν της σειράς, αγόραζα και το comic της Modern Times για ένα διάστημα, αλλά κουράστηκα με την όλη συνομωσία που παιζόταν. Απολάμβανα περισσότερο τα αυτοτελή επεισόδια που δεν είχαν σχέση με την απαγωγή της αδελφής του Μόλντερ και με το πόσο κακιασμένος μέχρι το κόκκαλο ήταν ο Cancer Man...

Το περιοδικό "Σινεμά" είχε κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στη σειρά και είχε δώσει λίστα με περιλήψεις όλων των επεισοδίων μέχρι τον 4ο κύκλο, τότε που στην Ελλάδα παιζόταν ακόμα ο 2ος κύκλος. Τότε που δεν υπήρχε Internet, ήταν πραγματικός θησαυρός αυτό το τεύχος και το κράτησα μέχρι που τελείωσε και ο 4ος κύκλος

Πραγματικά κουράστηκα όμως σε σημείο που παράτησα την σειρά.

Νομίζω η ελληνική τηλεόραση έπαιξε μέχρι τον 4ο κύκλο και μετά κυκλοφορούσαν σε βιντεοκασσέτες 3-4 επεισόδια που είχαν σχέση με την ευρύτερη "συνομωσία" και όχι αυτοτελή δυστυχώς.

Η πρώτη ταινία ήταν ένα μεγαααααλο επεισόδιο των X-Files.

Για το reboot ή για τη συνέχεια της σειράς που λένε, αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο τότε δεν θα ασχοληθώ.
 
Τα X-Files απλα ειχαν τα παντα και οταν λεω τα παντα ενοω τα παντα και οτι ειχε σχεση με εξωγηινους με θεωριες συνομοσιας και ενα σωρο αλλα και μπορει στο τελος να ειχαμε καποιες αξηγησεις για αρκετα απο αυτα αλλα εχουν μεινει παρα πολλα αναπαντητα ερωτηματα που ελπιζω να απαντηθουν οταν με το καλο κυκλοφορησει ο νεος κυκλος επεισοδιων αν γινει πραγματικοτητα αυτη η προσπαθεια δηλαδη.Εξαλου απο το FOX μιλανε για εναν κυκλο.Τωρα αν κανει καμια τρελη επιτυχια και το συνεχισουν ειναι αλλο θεμα.

Για την ιστορια να πω πως εγω εχω ολα τα επεισοδια σε DVD με της θηκες τους βιβλιαρακια με την περιληψη των επεισοδιων κλπ απο την Deagostini που ειχε βγαλει ολη την σειρα και καθε 15 κυκλοφορουσε ενα DVD με 4 επεισοδια και αλλες φορες με 3 και κοστιζε 15 ευρω.Πλακα πλακα τωρα που τα βαζω κατω με εναν προχειρο υπολογισμο ολη η σειρα για να την αποκτησω καθε 15 μερες που επερνα το DVD με τα νεοτερα 4 επεισοδια με κοστισε 750 ευρω :sealed: :sealed: :sealed: :sealed:
 
Κι εγώ μία από τα ίδια με τον Στράτο, το έβλεπα και με γοήτευε αρχικά, αλλά κουράστηκα από ένα σημείο και μετά και το άφησα. Και προτιμούσα κι εγώ τα αυτοτελή επεισόδια. Βέβαια στο ότι παράτησα τη σειρά σίγουρα έπαιξε ρόλο και το ότι έπρεπε να τη βλέπω κρυφά από τους γονείς μου που δεν με άφηναν με τίποτα. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει μία συνέντευξη της Anderson που έλεγε ότι ήταν πολύ ατίθαση στα εφηβικά της χρόνια, κι ότι είχε μπλε και πορτοκαλί μαλλιά, όπως και το ότι οι σχέσεις της με τον Duchovny ήταν στην πραγματικότητα πολύ κακές και τσακώνονταν συνέχεια. Ο Duchovny πάντως, πολύ μου άρεσε σαν άντρας τότε.
 
Oi πρωτες 7 σεζον R1 και οι υπολοιπες 2 R2. Αγορασμενες κατα κανονα preorder απο το 2000 εως το 2004... Παραμενει μεγαλη αγαπη.

P1200771.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελικα ειναι γεγονος αυτο που εγραψα πριν δυο μηνες και τελικα τα X-Files επιστρεφουν.Συγκεκριμενα θα αποτελειται απο 6 επεισοδια και τα γυρισματα θα γινουν το καλοκαιρι με τους ιδιους πρωταγωνιστες στους ρολους αλλα και με τον chris carter που οπως δηλωσε ''Απλα υπηρξε ενα διαφημιστικο διαλειμμα 13 ετων.Τα καλα νεα ειναι οτι ο κοσμος εγινε πιο περιεργος μια τελεια στιγμη δηλαδη για να πουμε αυτες της εξι ιστοριες''.Το ποτε θα προβληθουν ειναι αγνωστο αλλα προσωπικα ελπιζω και ευχομαι μεσα στο 2015.
 
Ωραια νεα αυτα!!!Μακαρι οσο πιο συντομα.
 
The X-Files

Γεια σας! Ψάχνω κάποιο επεισόδιο από τη σειρά "The X-Files", στο οποίο υπάρχει κάποιος που εμφανίζεται και ως νέος και ως γέρος και σκοτώνει ανθρώπους με μια ένεση που τους κάνει και παγώνουν. Μπορεί κάποιος να μου πει πως λέγεται το συγκεκριμένο επεισόδιο;
 
To Χ-Files ειναι μεσα στης 3 αγαπημενες μου σειρες ολων των εποχων και σπαω το κεφαλι μου απο την ωρα που ειδα το θεμα αλλα δεν μπορω να θυμηθω αυτο το επεισοδιο.Ενα επεισοδιο σε αυτο το στυλ με καποιον που αλαζει δηλαδη ειναι το επεισοδιο ''Gender Bender'' που δολοφονος ειναι ενας που μπορει να αλαζει φυλο απο θηλυκο σε αρσενικο και το αντιθετο αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνεις.Θα επανελθω στο θεμα παντως αν θυμηθω κατι.
 
arpacolla ευχαριστουμαι φιλε :thumbup:
 
Ο αναπτηρας μου (δεν καπνιζω)...

P7171114.JPG
P7171115.JPG


Screen capture απο την σειρα.

61081d9fa8d46cf8691970958b27e913_a6db7cabd9123d141d103e881b89d276.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ειμαι απλα ανυπομονος αλλα την θελω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ την σειρα.
 
το περιμενω πως κ πως..

βεβαια χωρις τον καπνιστη,θα ειναι λιγο καπως..
 
aims είπε:
το περιμενω πως κ πως..βεβαια χωρις τον καπνιστη,θα ειναι λιγο καπως..
Θα είναι και ο csm και οι lone gunman !!!http://www.imdb.com/title/tt4370492/?ref_=nm_flmg_act_1:D
 
φοβερο νεο!!

το περιμενω σαν τρελος..
 
Πίσω
Μπλουζα