wheeled warrior
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 11
ναι ενταξει τις εχω δει τις φιγουρες τις γνωριζω!! αλλα οπως και ναχει αν εισαι συλλεκτης τις θες και αυτες!! αυτες οι φωτο ειναι δικες σου σταυρο?
Με αφηνουν αδιαφορο οι νεες φιγουρες!wheeled warrior είπε:ναι ενταξει τις εχω δει τις φιγουρες τις γνωριζω!! αλλα οπως και ναχει αν εισαι συλλεκτης τις θες και αυτες!! αυτες οι φωτο ειναι δικες σου σταυρο?
Ωπα λαθος!!!!Deathshadow είπε:@stayros πολυ καλες οι φιγουρες σου αλλα τις καινουργιες τις αδικεις.
Η Βandai εχει κανει πολυ καλη δουλεια ασε που το υλικο κατασκευης ειναι ποιοτικο.
Αυτες ακριβως! Αλλα αστο γιατι δεν παει αλλο...θα φαω εξωση απο στο τελος απο το σπιτι!wheeled warrior είπε:που μαλλον αυτες καταλαβα οτι ζαχαρωνεις σταυρο!!
Μωρε επιδεχεται αντιβιωση και μαλιστα σκληρη...αμα ερθεις στο ζορι. recry:Theophilos είπε:Σταύρο, εγώ το μικρόβιο το έχω κολλήσει εδώ και πολύ καιρό και δεν επιδέχεται αντιβίωση, άστα να πάνε... Τα classics πάντως αξίζει να τα πάρεις, δεν νομίζω ότι είναι πολύ ακριβά.
Πνευματικά δικαιώματα. "Κατέβηκαν" πολλά επεισόδια από το youtube.Retrik είπε:... μετά από μια σύντομη έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει πουθενά ελληνικό επεισόδιο! Μήπως ξέρει κανείς κάτι?
Στα Ελληνικά δε θα βρεις τίποτα. Εκτός και αν είναι τυχερός και σε κανένα παλαιοπωλείο / ξεχασμένο videoclub βρεις κάποια από τις παλιές βιντεοκασσέτες που υπήρχαν προς ενοικίαση .Retrik είπε:Αν μπορώ να βρω κάπου? Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου απαντούσατε σύντομα γιατί θέλω να το κάνω δώρο στη γυναίκα μου για την Πρωτοχρονιά!