To Ρετιρέ - Φωτογραφιες και Trivia!

Σήμερα είμουν συνοδός στο νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" & είδα και θημήθηκα τις γύρο περιοχές.

Η συγκυνιση είταν μεγάλη. Τελικά οντος παιδιά έχετε δίκιο το διαμέρισμα οπου διέμενε η Κατερίνα Γιουλάκη καθώς και το φαρμακείο βρισκοταν στην οδό Ιωνος Δραγουμη ,απέναντι απο το Ανδέας Συγγρός (εντομεταξυ είταν η 1η φορά που επισκεύτικα αυτό το νοσοκομείο).

Σύνορα Παγκρατίου με Ζωγράφου πρεπει να ναι.

Αν θυμάστε ομως φίλοι μου ,η κ. Γιουλάκη ανέφερε στο σήριαλ μια φανταστική οδό εκει που διέμενε (ο δρόμος λέγετε Ιωνος δραγουμη και έλεγε οτι μένει Αρχυφύλλου! ,Οι funs της σειράς θα το θημάστε)

Αρε μνήμες που ξύπνησαν...
 
video80 είπε:
Αν θυμάστε ομως φίλοι μου ,η κ. Γιουλάκη ανέφερε στο σήριαλ μια φανταστική οδό εκει που διέμενε (ο δρόμος λέγετε Ιωνος δραγουμη...
Η οδός Ιωνος Δραγούμη, είναι υπαρκτή, πολύ κοντά στο Χίλτον.
 
video80 είπε:
Σήμερα είμουν συνοδός στο νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" & είδα και θημήθηκα τις γύρο περιοχές.Η συγκυνιση είταν μεγάλη. Τελικά οντος παιδιά έχετε δίκιο το διαμέρισμα οπου διέμενε η Κατερίνα Γιουλάκη καθώς και το φαρμακείο βρισκοταν στην οδό Ιωνος Δραγουμη ,απέναντι απο το Ανδέας Συγγρός (εντομεταξυ είταν η 1η φορά που επισκεύτικα αυτό το νοσοκομείο).

Σύνορα Παγκρατίου με Ζωγράφου πρεπει να ναι.

Αν θυμάστε ομως φίλοι μου ,η κ. Γιουλάκη ανέφερε στο σήριαλ μια φανταστική οδό εκει που διέμενε (ο δρόμος λέγετε Ιωνος δραγουμη και έλεγε οτι μένει Αρχυφύλλου! ,Οι funs της σειράς θα το θημάστε)

Αρε μνήμες που ξύπνησαν...
διπλα ειναι και το φαρμακειο.η μονοκατοικια που ηταν διπλα στο σπιτι της σοφιανου εχει γινει πολυκατοικια.η οδος λεγεται δραγουμη και ξεκιναει απο τον αγιο χαραλαμπο.σε ενα επισοδιο ειχε πει και δραγουμη απεναντι απο το νοσοκομειο οταν φωναξε το 100 να πιασει τον αλεξη η δημητρη η θαναση η θανο.αρχιφιλου 2 που λεει δεν υπαρχει τετοιος δρομος.υπαρχει ομως αντιφιλου 2 και δημητρεσσ που ειπα και σε αλλη απαντηση σε αλλο θεμα οτι ηταν στον 1ο οροφο το διαμερισμα του ιασονα πριν παει στο καινουργιο.προφανως αντιφιλου θελανε να λενε αλλα το ειχαν γραψει λαθος.επισης η ελενη στην παιδικη χαρα λεει στον ιασονα οτι μενει ποταμιανου που ειναι παραλληλος δρομος και μετα το τελος της συνεχιζειη η δραγουμη στον ιδιο δρομο.επισης οταν φωναξαν τον ιασονα να φτιαξει την τηλεοραση η χαρουλα λεει δημητρεσσα υπαρκτος δρομος αναφερθηκα πριν.μπειτε στο drive me η στο google earth και θα βρειτε σχετικα.πιο καλα ξερω την περιοχη γυρω απο το χιλτον και οχι αυτη που ειναι ολα τα προηγουμενα.

attack ο παγκρατιωτης.
 
Ωραίο θέμα!

η παραπανω εικόνα είναι το κτίριο της COSMOS ΕΠΕ; (μήνυμα 24) :flower:

θυμάμαι ότι στη σειρά η Κατερίνα Γιουλάκη έμενε στου Ζωγράφου...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pauline είπε:
Σωστή επισήμανση έκανες pauline.

Τώρα πια που το Street View είναι και για Ελλάδα μπορεί ο καθένας να "ξεναγηθεί" στη περιοχή αυτή εύκολα. :cool:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι,ειναι ακριβως απέναντι απο το χίλτον
 
Πέρασα κι εγώ σήμερα το πρωί και με "εξυπηρέτησε"η Ξυνή !Δεν ξαναπατάω!Α πα πα πα !!
 
Διαβαζουν RetroManiaX...
 
A, προφανώς, η γνωστή συνταγή, χτεσινή εκπομπή, σημερινό ίντερνετ...
 
Aardvark είπε:
Χαχαχα . :rofl: Ο δημος πρεπει να αναρτησει αν οχι μνημειο τουλαχιστον μια τιμητικη πλακετα στην εισοδο της πολυκατοικιας.
Ναι!!!! Θέλω μνημείο!
 
Πίσω
Μπλουζα