To μεγαλειο της Amstrad

E! Βέβαια! Αφού όλοι οι άλλοι έβγαζαν εκείνη την εποχή 16μπιτα! :tease:
 
Εvvoειται και αφηστε τους αλλους να μιλανε για "BMX turbo R". :D
 
Πάντως να λέμε την αλήθεια...δεν ξέρω αν ο CPC 6128 ( με ή και χωρίς + ) ήταν ο πιο γρήγορος, πάντως ήταν ένα απο τα ποιο good looking μηχανήματα, έιχε έτσι πως να το πω, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τον έβλεπες και έλεγες, αυτο θέλω να έχω σπίτι μου....
 
Ετσι ετσι,δεν χορταινουμε να τον βλεπουμε. :D

w8078qfepsqwaprarjsb.jpg
 
Ειναι κοινα αποδεκτο,οτι τα σοβαρα home-micros ηταν μαυρα... ;)

BTW τι τιτλος ειναι αυτος? Το μεγαλειο της Amstrad?? (ποιος το εχασε και το βρηκε ο Ζαχαρης??) :D
 
Ο Sugar δημιουργησε ενα συστημα "τα κατασκευαζω ολα!" ως προς την διαρθρωση της Amstrad, θελοντας να γινει κατι οπως η Sony σημερα. Home Computers εβγαζε, PC εβγαζε, ιβρυδιο PC/Sega εβγαζε, παιχνιδομηχανες εβγαζε, τηλεφωνα εβγαζε, συστηματα παρακολουθησης εβγαζε (καμερα), κασσετοφωνα εβγαζε, στερεοφωνικα εβγαζε, τηλεορασεις εβγαζε (για πολυ λιγο), video εβγαζε, ενισχυτες εβγαζε, απο ολα ειχε το πανερι του sugar! Απλα "ανοιχθηκε" o alan πολυ νωρις, και πολυ αποτομα, σε ολα και αυτο πηρε κατρακυλα ολη την εταιρεια του, εφοσον δεν ηξερε τι να πρωτοβγαλει μετα (ειδικα στα computers) και που να δωσει καλυτερη ποιοτητα.

Αν και λατρεψα παλιοτερα τον Amstrad CPC 6128 (τον μαυρο, γιατι το + ειναι εκτρωμα αισθητικα), και ηταν απο τα πιο δυνατα οπλα στα 8bit, ειχα ενα φιλαρακι διπλα με εναν κινεζο (απο το κιτρινισμα και την αθλιοτητα) C64 που κυριολεκτικα "τα εσπαγε" με τα παιχνιδια του.

Τωρα, αν μιλαμε ως προς το θεμα "δυνατος" εξαιτιας του ενσωματωμενου drive, θα αρκεστω μονο να το αποκαλεσω το σημαντικοτερο (και 2ο ομορφοτερο) πακετο/εμφανιση/λειτουργικοτητα 8-bit, που εγινε ποτε. Το πρωτο ομορφοτερο για εμενα ειναι το +3 (ολο μαυρο, σοβαρο και μετρημενο).

Σε θεμα συνολικα καλυτερου 8bit υπολογιστη, αν κυκλοφορουσε και επιανε αγοραστικα ο C65 με το ενσωματωμενο 3.5" drive και τις μικροβελτιωσεις, θα ειχαμε κυριολεκτικα ξεχασει την λεξη Amstrad προ πολλου!

cbm-65-portrait-better.jpg


8bit Power Unleashed - Baby Amiga κυριοι..

Και αν πεσει ενσταση ως προς οτι δεν κυκλοφορησε ο C65, τοτε ο πλεον τελευταιος των 8-bit μοϊκανων, και το δυνατοτερο 8bit που δημιουργηθηκε ποτε δεν ειναι αλλο απο το MGT SAM Coupe. Χαλια εμφανιση, διχασμενη προσωπικοτητα, εγγυηση με την spectrum συμβατοτητα ως προς πηγη software, και ενα πανισχυρο συστηματακι ως προς την SAM μορφη του με 3.5" drive, με πολυκαναλους ηχους, αυξημενες (η μαλλον πουσαρισμενες στο τερμα και οσο δεν επαιρνε) γραφικες δυνατοτητες, και ενα χαλια marketing, και ενα ακομα πιο χαλια bad timing (επεσε στο λακο των 16bit λεοντων και το εφαγαν για ορεκτικο), ηταν το πιο αδικημενο και ατυχο μηχανημα απο ολα. Τοσο ατυχο που δεν καταφερε καν να δειξει τις δυνατοτητες του, με τις χρεωκοπιες και την αρων αρων αποσυρση του απο την αγορα.

sam_coupe.jpg


To ασχημοπαπο στην λιμνη των 8-bit κυκνων. Αλλα μαλλον ηταν αγριοχηνα, παρα απλο παπι!
 
Θέλω ένα SAMcoupe ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!! :cry:
 
Και ας μην ξεχναμε...Sinclair>SAM>Flare>Jaguar>Summertime

Ολοι θελουν εναν Sam αλλα δυστυχως ειναι πανακριβος :(
 
Βρε'σεις εδω ειχαμε καλλιστεια ομορφιας ,τι ειναι αυτα που βλεπω.

Have mercy. :zip:
 
Aardvark, για τον SAM φερω βαρεα ευθυνη και το γραφω και αλωστε ως προς την ομορφια του. Αλλα για τον C65, μια κουκλα εβαλα στο thread σου! Ολα και ολα!! :)

Να χαιρεσαι που δεν εβαλα μεσα TI και COCO!!!
 
Χαχαχαχα...

Τουλαχιστον ολα εχουν υποφερτο χρωμα ,που να μπαιναν τιποτα "μαυρα". :D
 
yep. Προσαρμόστηκαν αυτοί και επιβίωσαν. Βέβαια προϊόν πληροφορικής απο πότε έχουν να κυκλοφορήσουν!!! :xm: :xm:
 
Tουτο εδω εχει email,internet,photo,παιχνιδια,οτι κανει ενα λαπτοπ και παιρνει και τηλεφωνο.

Αντε οτι κανει ενα κινητο. :)

E3 Superphone

The 3rd generation of e-m@iler superphones - the E3 is the most affordable, easiest-to-use and cost effective videophone available in the UK. The E3 follows on from the success of its predecessors the e-m@iler and e-m@ilerplus, allowing email, internet, picture send, games and video calls.
 
Μάλιστα ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά μια καινούρια σειρά από συσκευές αποτρίχωσης και ηλεκτρικούς τρίφτες φτερνών που θα κάνει πάταγο!

In Amstrad we trust.
 
Eβγαλε και κουτι με δικο του OS για την μεγαλυτερη εταιρια συνδρομητικης,τι αλλο θετε.

Θυμιζει 6128+.

snc14849an9.jpg


Kαι αυτο με 500αρη gb σκληρο.

21cfJzhRRxL.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aardvark είπε:
Mια και μονη εταιρια ζει και βασιλευει.
http://www.amstrad.com/products/archive/index.html
XAXAXAXAXAXA-Διαβάστε και το about. Με αυτή την λογική βασιλεύει και η Commodore και η Atari και η Sinclair. :p

Όλες κάποιος άλλος τις αγόρασε και έχει τα δικαιώματά τους σήμερα.

Amstrad Plc is a 100% subsidiary of BSkyB Plc. The company designs, develops and manufactures set top boxes for BSkyB and Sky Italia.
The company also used to design, develop and manufacture audio, telecoms and other consumer electronic products.
Όσο για το "καταπληκτικό" E3 emailer που διαβάζω σε παρακάτω post, έχει καταργηθεί. Ναι, τέτοια επιτυχία έκανε, που δεν είχε καν διάδοχο. Και φυσικά με το link στα προιόντα αρχείου της εταιρίας, δεν αποδεικνύονται τωρινά "μεγαλεία". Το μόνο που κατασκευάζει πλέον είναι δέκτες/recorders για δορυφορική τηλεόραση προς όφελος της BSkyB.

Τέτοια μεγαλεία πραγματικά τα χαίρομαι. AVE AMSTRAD! :diablotin:
 
Το μεγαλειο της Amstrad ειναι γεγονος και αδιαμφισβήτητο εδω και τρια χρονια που ανοιχτηκε το θρεντ οσο και απο τα 42 χρονια της εταιριας με τα διαφορα προιοντα που εχει βγαλει ολα αυτα τα χρονια.

Γεγονος ειναι οτι ακομα και σημερα το ονομα της εμπνεει εμπιστοσυνη στους καταναλωτες και δεν το ψαχνουν με τα κυαλια ουτε κανουν δεησεις για επιστροφη οπως αλλες εταιριες ξεχασμενες στο παρελθον . :cool:
 
Toυτο εδω κανει download και παιζει spectrum games,believe it or not!!

Eχει και keyboard.

e3_product_enlarge.jpg


The E-mailer (often stylized as E-m@iler) is a device made by Amstrad, launched in 2000. It is essentially a telephone with an LCD screen and limited Internet dialup and email messaging capabilities. Later models (the E-m@iler Plus, released 2002, and E3 Superphone with videophone capabilities, released 2004) are notable for including the ability to play ZX Spectrum videogames, leveraging Amstrad's previous experience manufacturing Spectrum models.
E-mailer
 
Πίσω
Μπλουζα