To πιο εύκολο-δύσκολο-καλύτερο-χειρότερο-περίεργο κλπ παιχνίδι που έχετε παίξει

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.032
Για απαντηστε στης παρακατω 10 απλες ερωτησεις :D

1.Το καλητερο παιχνιδι που εχετε παιξει.

2,Το χειροτερο παιχνιδι που εχετε παιξει

3.Το πιο δυσκολο παιχνιδι που εχετε παιξει.

4.Το πιο ευκολο παιχνιδι που εχετε παιξει

5.Το μαγαλυτερο παιχνιδι που εχετε παιξει.

6.Το μικροτερο παιχνιδι που εχετε παιξει.

7.Το πιο περιεργο παιχνιδι που εχετε παιξει.

8.Το πιο βαρετο παιχνιδι που εχετε παιξει.

9.Το πιο ακραιο παιχνιδι που εχετε παιξει.

10.Το πιο σπαστικο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Ξεκιναω εγω:

1.The legend of zelda ocarina of time

2.Superman 64

3.Pacman

4.Wonder boy in monsterland

5.Dragon Quest VII

6.Golden Axe (υπαρχουν και μικροτερα αλλα αυτο με ερχετε τωρα στο μυαλο)

7.Μr.Mosquito

8.Championship manager

9.Chiller (Arcade)Πιστευω οτι ειμαι απο τους ελαχιστους που το εχουν παιξει στην ελλαδα σε καμπινα κανονικα με οπλο.

10.The hunt for red october (NES)

Καλημερα . εχουμε και λεμε :

1.Super Mario Bros 3 (Nes)

2.Terminator (game gear) σιγουρα θα υπαρχει και καποιο χειροτερο για μενα στους τονους ps1 παιχνιδια που επερνα αλλα δεν μου ερχεται στο μυαλο.. :D

3.Donkeykong (arcade)

4. Δεν μου ερχεται καποιο σε ολα δυσκολευομαι :P ισως το New Super Mario Bros Wii ...

5.Xenoblade Chronicles (Wii)

6.τα περισσοτερα Fighting (Mortal Kombat , Street Fighter....σε 1 player το τελειωνεις σε 40 λεπτα :P )

7.ενα με κατι μυρμιγκια που σπρωχνουν κατι πλακες σαν ντομινο για snes δεν θυμαμαι το ονομα αλλα ηταν περιεργο....

8.magnetic soccer (game boy)

9. -

10. The Curse of Monkey Island ( Ωραιο αλλα πολυ σπαστικο κολουσα σε καποια σημεια και δεν μπορουσα να προχωρησω..μετα μαζευα πληροφοριες απο διαφορους γνωστους που το ειχαν παιξει και προχωρουσα εκανα 2-3 χρονια να δω τον τερματισμο απο οταν το πηρα :D το παρατουσα κατα καιρους δεν το επαιζα επι 2-3 χρονια ειπαμε :P . Δεν το θεωρω δυσκολο γιατι οταν δεν ξερεις τι να κανεις δεν ειναι δυσκολο...ειναι Σπαστικο!)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίο θέμα Candy, σηκώνει πολλή συζήτηση!!

1.Zelda a Link to the Past

2. Yoshi's Story

3.Battletoads

4.Yoshi's Story

5.Final Fantasy X

6.Yoshi's Story

7.Tetris Attack

8.Yoshi's Story

9.Ghoul's n Goblins

10. Battletoads

Α, να γειά σου... Από χθες ήθελα ν' απαντήσω σ' αυτό και το ξέχασα! :)

1. Super Mario World. Τέλος.

2. Πολύ πρόσφατο: The Whispered World. Με γύρισαν τα μάτια με την ανατροπή στο τέλος. Και μου τη δίνει όταν ένα παιχνίδι με κάνει να κλαίω λες και είδα δραματική ταινία! :D

Φτου!

3. Δύσκολο, από άποψη σκέψης: The Longest Journey... Ακόμα θυμάμαι κάποιους γρίφους που με είχαν βγάλει την ψυχή....

Από τεχνικής άποψης: Το Outrun. (τελεία).

4. Εύκολο!.... Χμ.... Δε μου 'ρχεται κανένα! :D

5. Κανονικά θα έπρεπε να πω το longest journey. Αν' αυτού όμως, θα πω το "5η μέρα", γιατί με πήρε αρκετές μέρες για να το τελειώσω - το θεωρώ ένα από τα καλύτερα AR games που έχω παίξει!!!

6. Συμφωνώ με τον Ajax: Ένα Streetfighter ήταν -τώρα, το 1? Το 2? Θα σας γελάσω!...

7. Χμ!... Δε μπορώ να πω ότι μου φάνηκε περίεργο κάποιο παιχνίδι! Συνήθως γνώριζα από πρώτο χέρι τι αγόραζα! (ανταλλαγή με συμμαθητές! ;) )

Αν μου έρθει κάτι, θα περάσω ξανά μια βόλτα! :)

8. Δε μου έρχεται τώρα κάποιο... Θα επανέλθω - είμαι σίγουρη ότι έχω και από αυτά!! :D

9. Ακραίο: Το ερμηνεύω ως τρομακτικό. Ένα από τα Sillent Hills (δε θυμάμαι ποιο!) και δεν κατόρθωσα να το τελειώσω κιόλας! :D

10.Pilotwings. Ναι, καλό, όμορφο, ενδιαφέρον, easy story, αλλά μέχρι να κατανοήσω το χειρισμό του, το καημένο το αεροπλάνο έβρισκε μια τα χωράφια, μια τη θάλασσα, μια το Θεό.... Μόνο το διάδρομο προσγείωσης δεν έβρισκε!... :P

Αυτάάά!
:D

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι θα πω μόνο παιχνίδια που έχω αγοράσει, ή έχω ασχοληθεί σοβαρά, και ότι όλα τα παιχνίδια που αγόρασα η ασχολήθηκα σοβαρά ήταν ΠΑΝΤΑ πολύ καλά "ψαγμένα".

1. Super Mario Galaxy (Το πρώτο.).

2, Το πρώτο Tomb Raider.. Με άλλο δεν ασχολήθηκα σοβαρά (Είχε τόσο χάλια χειρισμό και κάμερα που το βρήκα εντελών unplayable.. + ότι οι εχθροί ήταν για κλάματα.)..

3. Το πρώτο Rayman.

4. New Super Mario Bros στο DS.

5. Μάλλον το The Elder Scrolls III: Morrowind.

6. Μάλλον το Bust-a-move 2.

7. World Of Goo...;

8. Super Mario Galaxy 2 (Ναι, και λυσσάξτε!!)

9. Χμμμ... Δεν μου έρχεται κάτι..

10. Super Mario Galaxy 2.. Το μόνο παιχνίδι που με την δεύτερη φορά που έχανα ήθελα να σπάσω το χειριστήριο.

Θα απαντήσω μόνο για adventure games, γιατί δεν έχει νόημα να συγκρίνω παιχνίδια διαφορετικών ειδών. Πως να κρίνω αν το Green Beret ήταν δυσκολότερο του Cruise for a Corpse?

1.Καλύτερο παιχνίδι

Monkey Island 2 - LeChuck's Revenge

Ποίηση.

monkey2-1-full.png

2. Χειρότερο παιχνίδι

Leisure Suit Larry V

Λατρεύω όλους τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς, αλλά το συγκεκριμένο ήταν απαράδεκτο από όλες τις απόψεις.

[edit] dead pic [edit]

3. Δυσκολότερο παιχνίδι

Ripper

Το τελευταίο adventure που δεν άντεξα άλλο και κατέληξα να το παίξω σε μεγάλο ποσοστό με τη λύση.

[edit] dead pic [edit]

4. Ευκολότερο παιχνίδι

Syberia

Είχα την αίσθηση ότι αν έβγαζα το ποντίκι από τη θύρα, αυτό πάλι θα τερμάτιζε μόνο του.

[edit] dead pic [edit]

5. Μεγαλύτερο παιχνίδι

Ceville

Νόμιζα ότι δεν θα τελείωνε ποτέ. Αφού αναρωτιόμουν μήπως έμπαινε κρυφά στο internet κι ανανεωνόταν.

[edit] dead pic [edit]

6. Μικρότερο παιχνίδι

Loom

Μικρό αλλά άψογο.

[edit] dead pic [edit]

7. Πιο περίεργο παιχνίδι

Temujin

Αλλά όμορφα περίεργο.

[edit] dead pic [edit]

8. Πιο βαρετό παιχνίδι

Myst

Θα έγραφα γιατί αλλά θα με πάρει ο ύπνος.

myst-1.jpg
myst-1.jpg

9. Πιο ακραίο παιχνίδι

Gabriel Knight 3

Άγγιξε θέματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει έως τότε.

[edit] dead pic [edit]

10. Πιο σπαστικό παιχνίδι

Lighthouse

Είπαμε να φτιάξετε Myst clone, αλλά εσείς το ξεφτιλίσατε...

[edit] dead pic [edit]

Θα συγκρίνω και γω μόνο adventures και οτι μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή

1. Monkey island 1

2.

3. Riven

4. Syberia

5. Riven

6. Το safe cracker μου έρχεται τώρα στο μυαλό!

7. Μέχρι στιγμής όλα νορμάλ μου φαίνονται

8. Myst

9.

10.

Τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο...

1)

2)Bomb Jack 2

3)Abusimbel Profanation

4)Raid Over Moscow

5)Lunar 2

6)

7)Deus X Machina

8)Mario Sunshine

9)Michigan

10)Mario Sunshine

το ποστ του alkis21 υπερπαραγωγη!! :D

Καλύτερο game: F-Zero X. Κανένα παιχνίδι δεν με έχει πωρώσει τόσο που να με κάνει να τελειοποιηθώ σε αυτό, σε σημείο που να σημειώνω world records και να νικάω staff ghosts. Με θεωρώ δυνατό σε πολλά games αλλά αν είχα να διαλέξω ένα για να πάω σε διαγωνισμό θα ήταν αυτό.

Χειρότερο game: Other M (αρνούμαι να το αποκαλέσω Metroid). Eίναι ίσως το πιο άσχετο παιχνίδι που υπάρχει σε σχέση με τα υπόλοιπα στο franchise του. Ολα τα Metroid έχουν εξερεύνηση και είναι non-linear (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο) To OtherM είναι linear και τελείως streamlined. Ακόμα και τα upgrades σου έρχονται έτοιμα. Όλα τα Metroid σου δίνουν την ατμόσφαιρα και την αίσθηση του ότι είσαι μονος, εκτός του MP3 στο οποίο οποίο η αίσθηση αυτή υπάρχει στο 95% του παιχνιδιού και μόνο στην αρχή και στο τέλος έχεις επαφή με άλλους. Στο OtherM είσαι μέρος μιας ομάδας και το space station είναι γεμάτο από στερεοτυπικούς χαρακτήρες που συναντάς κάθε λίγο και λιγάκι. Σε όλα τα Metroid η ιστορία σου δίνεται με διακριτικό τρόπο και έμμεσα (αν δεν προσέχεις και δεν σε νοιάζει απλά σε προσπερνάει). Το OtherM είναι σαν να παρακολουθείς ένα ηλίθιο μελοδραματικό mainstream anime με τελείως κλισέ χαρακτήρες και συμβάντα ενώ ο τρόπος που ο Sakamoto παρουσιάζει την Samus είναι ντροπιαστικός και εξευτελιστικός. Και το χειρότερο όλλωv είναι ότι πολλοί άσχετοι (μεταξύ τους και ο δημιουργός του) το θεωρούν το πραγματικό sequel του Super Metroid (μονο και μόνο γιατί είναι side scrolling προφανώς και το μυαλό τους δεν πάει μακριά).

Πιο δύσκολο game: Δύσκολο να πω. Κανονικά θα πρέπει να διαλέξω κάποιο arcade αλλά αυτά είναι επίτηδες δύσκολα για να μαζεύουν credits. Μετά είναι ανάλογα και τα credits που θα ρίξεις. Μπορεί να υπάρχουν και πιο δύσκολα παιχνίδια στις κονσόλες αλλά εκεί δεν ρίχνεις λεφτά και έχεις άπειρες προσπάθειες οπότε προπονείσαι. Θα πω λοιπόν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχω προσπαθήσει να τερματίσω εγώ προσωπικά και δεν τα κατάφερα: Snake Rattle & Roll στο NES. Το είχαμε λιώσει με έναν φίλο μου και το φτάναμε τελευταία πίστα χωρίς να χάνουμε ζωή αλλά τις χάναμε τελικά όλες εκεί, όσες και αν μαζευαμε. Ποτέ δεν καταφέραμε να την περάσουμε.

Πιο εύκολο game: Μάλλον το ΤΜΝΤ - Fall of the Foot Clan στο Game Boy. Μικρό σε διάρκεια και πολύ εύκολο. Το έβαλα πρόσφατα λίγο στον emulator απλά για να το θυμηθώ λίγο και κατέληξα να το τερματίσω σε λίγα λεπτά ενώ ταυτόχρονα έβλεπα τηλεόραση και είχα γλαρώσει.

Πιο μεγάλο game: Τις πιο πολλές ώρες σε single player game τις έχω ρίξει μάλλον στο Zelda OOT αλλά δεν ξέρω αν είναι το μεγαλύτερο game που έχω παίξει, απλά έχει πολλά μυστικά και content. Γενικά θα πω το WoW για ευνοήτους λόγους.

Το μικρότερο game: το ΤΜΝΤ - Fall of the Foot Clan στο Game Boy είναι αυτό που μου έρχεται στο μυαλό τώρα λόγο πρόσφατης ενασχόλησης. Αν δεν είχε σχετικά αργό scrolling θα το τεμάτιζα σε 5 λεπτά χωρίς να προσπαθώ να κάνω καλό χρόνο. Προφανώς θα υπάρχουν και πιο μικρά και λόγο δυσκολίας να το κρύβουν αλλά το συγκεκριμένο ήταν και πολύ ευκολο οπότε κάνει μπαμ. Σαν πρώτη σκέψη πάντως μου ήρθε το πρώτο Portal αλλά και αυτό το τερματίζεις γρήγορα μόνο αν το ξέρεις αλλιώς σου παίρνει κανα 2ωρο - 3ωρο.

Το πιο περίεργο game: Χμμμ δύσκολο να πω... To πιο περίεργο που έχω δει είναι το Seamen στο Dreamcast. Από αυτά που έχω παίξει μάλλον κάποιο WarioWare.

Το πιο βαρετό game: Δεν θα πω κάποιο sport game γιατί εγώ δεν τα παίζω ποτέ. Θα μπορούσα να επιλέξω κάποιο βαρετό puzzle επίσης. Ομως θα επιλέξω το μοναδικό παιχνίδι που με έκανε να κοιμηθώ χωρίς να βλέπω συνέχεια ένα πράσινο γήπεδο. Το Assasin's Creed στην κυριολεξία με έκανε να κοιμηθώ ενώ το έπαιζα, ξύπνησα από τον ήχο που έκανε το χειριστήριο όταν έπεσε από τα χέρια μου. Και το Halo με είχε φτάσει σε αυτό το σημείο αλλα οι ήχοι των πυροβολισμών και το γεγονός ότι έπρεπε να σημαδεύω κάπως με κρατούσε μετα βίας ξύπνιο.

Το πιο ακραίο game: Conker's Bad Fur Day στο Ν64. Τα περισσότερα παιχνίδια που έχουν ανάλογο content είναι συνήθως homebrew γιατί κανένας developer δεν θα ρίσκαρε λεφτά να βγάλει κάτι τόσο ακραίο. Πόσο μάλλον στην "παιδική" κονσόλα της Nintendo.

Το πιο σπαστικό game: Μου την σπάνε τα παιχνίδια που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η τύχη για να περάσεις ένα δύσκολο σημείο. Δεν μου έρχεται κάτι τώρα στο μυαλό γιατί πολλά παιχνίδια έχουν τέτοια σημεία. Με εκνευρίζουν επίσης τα παιχνίδια που δεν σε αφήνουν να παίξεις και σε διακόπτουν με cutscenes κάθε λίγο και λιγάκι για να δεις ένα μάτσο από χαζο-anime χαρακτήρες αλλά ουτε εδώ μπορώ να πω κάποιο συγκεκριμένο game γιατί υπάρχουν εκατοντάδες και δεν τα παίζω ποτέ.

Με εξαίρεση τα βαρετά -που δεν τα έχω παίξει, αλλά τουλάχιστον τα έχω ακούσει- δεν ξέρω ούτε ένα παιχνίδι από την λίστα του Imgema! :( Console games να υποθέσω;

alkis21 είπε:
Console games να υποθέσω;
Nαι, απλά έτυχε γιατί πάντα ήμουν κονσολάς και με τα PC άρχισα να ασχολούμαι από το 1999 οπότε έχω παίξει πολύ λιγότερα games σε σύνολο. Η δική σου λίστα πάντως μου φαίνεται ακόμα πιο "ξένη" γιατί δεν παίζω καθόλου adventure games αυτού του στιλ, αλλά παρόλα αυτά γνωρίζω κάποιους τίτλους...

Σοβαρά τώρα, δεν έχεις ακούσει ποτέ για το Zelda ή το Portal? :P

Imgema είπε:
Σοβαρά τώρα, δεν έχεις ακούσει ποτέ για το Zelda ή το Portal? :P
Το Zelda ναι, αλλά τώρα τι είναι το ΟΟΤ που γράφεις θα σε γελάσω... το Portal δεν το πρόσεξα, το έχω τελειώσει κι όλας. :)

OOT = Ocarina of Time (N64)

Imgema είπε:
Αυτή είναι η μια μετάφραση.

Στο κατά Maddog Μέγα Λεξικόν του gaming, μεταφράζεται ως Obviously Over-rated Trash. :fafoutis:

έχω έμπνευση σήμερα

Ιεροσυλία να μη γνωρίζετε το, κατά πολλούς, καλλίτερο παιγνίδι όλων των εποχών!! :o

Άμα θέλεις ιεροσυλίες βάλε και εμένα μέσα. Το γνωρίζω και δεν πιάνει ούτε την πρώτη εκατοντάδα στα δικά μου top. :P

geo2004z είπε:
Ιεροσυλία να μη γνωρίζετε το, κατά πολλούς, καλλίτερο παιγνίδι όλων των εποχών!! :o
πρεπει να ανοιξει ενα thread για το a link to the past vs ocarina of time

Maddog είπε:
Άμα θέλεις ιεροσυλίες βάλε και εμένα μέσα. Το γνωρίζω και δεν πιάνει ούτε την πρώτη εκατοντάδα στα δικά μου top. :P
Το γνωρίζεις απλά ή το έχεις παίξει?

sephirothson είπε:
πρεπει να ανοιξει ενα thread για το a link to the past vs ocarina of time
Δυστυχώς θα βγει το Ocarina με μεγάλη διαφορά, έχω προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνω αυτό το πείραμα....

Πίσω
Μπλουζα