To πιο εύκολο-δύσκολο-καλύτερο-χειρότερο-περίεργο κλπ παιχνίδι που έχετε παίξει

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, γιατί το θέμα μας είναι να αποδώσουμε τα παιχνίδια με μόνο και με μοναδικό κριτήριο το υποκειμενικό μας γούστο, νομίζω ότι κρίνεται η overall παρουσία ενός παιχνιδιού.

Και μάλιστα -επιτρέψτε μου να τονίσω τη λέξη: υποκειμενικά! Πράγμα που λέτε και οι 2.

Τώρα αυτά τα περί "με νοιάζει" ή "δε με νοιάζει το τι λες / γράφεις / γνώμη σου", ας μένουν ρε παιδιά! :)

Αν δε μας ενδιαφέρει η άποψη του άλλου, απλά την προσπερνάμε. Δεν είναι ανάγκη να γινόμαστε δηκτικοί. Άλλωστε, αν όντως δε μας ενδιέφερε, δε θα ανοίγαμε και κανένα θέμα συζήτησης! ;)

Το θεμα ειναι "συγκριση ανομοιων πραγματων". Αλλα ειναι ανομοια τελικα αυτα? επειδη ανηκουν σε αλλη χρονολογικη περιοδο?

εχουν πολλα περισσοτερα κοινα απο οτι π.χ. συγκριση "αμιγκα-κονσολες" ή "αυτοκινητα-μοτοσυκλετες".

Γενικα μπορεις (εαν θες) να συγκρινεις τα παντα, ασχετα εαν ταιριαζουν. Τωρα καλυτερα να μην επεκταθουμε, γιατι εχουμε ξεσκισει το αρχικο ποστ.

1.Καλύτερο - Half Life 2

Έστησα PC για πάρτη του και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εκπληκτικό παιχνίδι, απίστευτη ατμόσφαιρα, δεν μαγεύτηκα ποτέ ξανά από κόσμο παιχνιδιού έτσι.

2.Χειρότερο - Shaq Fu

Δεν πρέπει να έχει βγει πιο lame beat'em'up από δαύτο, με προφανές εμπορικό τρικ τη μουτσούνα του Shaquille. Άθλιο, απλά.

3.Δύσκολο - Ninja Gaiden Black

Σπάσιμο νεύρων. Παιχνιδάρα, αλλά απίστευτα δύσκολο, παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης.

4.Εύκολο - Golden Axe

Εντάξει, κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν. Το ότι μπορώ να το τερματίσω χωρίς "κέρμα", εμένα με πάει στο εύκολο. Και στην Amiga δεν ζορίστηκα ποτέ ιδιαίτερα, ενώ ο τερματισμός έρχεται σχετικά γρήγορα και εύκολα.

5.Μεγαλύτερο - Skyrim

Ξεκίνησα σχετικά πρόσφατα να το παίζω. ΟΚ, και το oblivion/morrowind ήταν μεγάλα, αλλά αυτό μου φαίνεται απλώς ατελείωτο ! Δεν νομίζω να συγκρίνεται με τίποτα εκεί έξω. Και μη πει κανείς το Daggerfall γιατί μπορεί να είχε μεγαλύτερη έκταση, όχι όμως και την ποικιλία του Skyrim.

6.Μικρότερο - Kane & Lynch 2: Dog Days

Απλώς συμπάθησα το πρώτο και πήρα και το 2ο. Το ίδιο βράδυ, τρεις ώρες μετά το άνοιγμα της ζελατίνας, το είχα τερματίσει.

7.Περίεργο - Berra

Πρόκειται για ένα διεστραμμένο ολλανδικό amiga pd game. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα.

8.Βαρετό - Sims

Nuff said

9.Ακραίο - Ethnic Cleansing

Παιχνίδι νεοναζιστικής παραγωγής, όπου τριγυρνάς καθαρίζοντας λατίνους και έγχρωμους. Απλά απαράδεκτο, και μακράν ότι πιο ακραίο έχω δει στα video games.

10.Σπαστικό - Ghouls'n'ghosts

Ξανά ,nuff said.

Other_Reality είπε:
4.Εύκολο - Golden AxeΤο ότι μπορώ να το τερματίσω χωρίς "κέρμα", εμένα με πάει στο εύκολο.
Αν το τερματίζεις χωρίς κέρμα με εντυπωσιάζεις, δεδομένου ότι πρέπει να βάλεις τουλάχιστον ένα κέρμα για να ξεκινήσεις να παίζεις. :D

Sorry, δεν άντεξα!

1.Το καλύτερο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Silent Hill,Resident Evil.Heavy Rain

2,Το χειροτερο παιχνιδι που εχετε παιξει

Cliffhanger

3.Το πιο δυσκολο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Gun Smoke

4.Το πιο ευκολο παιχνιδι που εχετε παιξει

WWE:Legends Of Wrestlemania

5.Το μεγαλύτερο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Ni No Kuni:Wrath Of The White Witch

6.Το μικροτερο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Power Spikes

7.Το πιο περιεργο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Deadly Premonition: Director's Cut

8.Το πιο βαρετο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Final Fantasy,Uncharted,Call Of Duty

9.Το πιο ακραιο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Thrill Kill

10.Το πιο σπαστικο παιχνιδι που εχετε παιξει.

Sonic

Πίσω
Μπλουζα