Top Gaming Moments

Φοβερό thread!

Βάζω και γω τον οβολό μου λοιπόν.

Αρχίζουμε:

- Στο Diablo 1 όταν πάρεις το quest για τον butcher και ανοίγεις την πόρτα για το δωμάτιό που βρίσκεται και βλέπεις μέσα πτώματα να κρέμονται,αίματα παντού και την χαρακτηριστική φωνή του Butcher :"Ahhh Fresh Meat!!!!!!!!!".Όντας 8-9 χρονών πραγματικά έκλασα μέντες και έκλεισα το παιχνίδι επιτόπου!Και στο τέλος του παιχνιδιού όταν ο κεντρικός χαρακτήρας παίρνει το Soul Stone και το χώνει στο κεφάλι του μόνο και μόνο για να μπει ο Diablo μέσα του και να πάρει τις δυνάμεις του.

-Στο Broken Sword 1 όταν πας να βγεις από το δωμάτιο του δολοφόνου στο ξενοδοχείο και ανοίγεις την πόρτα και τον βλέπεις να ανεβαίνει τις σκάλες!Κρύβεσαι μέσα στην ντουλάπα την οποία στην συνέχεια ο ίδιος την ανοίγει αλλά δεν σε βλέπει.

-Στο Metal Gear Solid όταν πολεμάς τον Psycho Mantis προφανώς και όταν ανακαλύπτεις ότι ο Master δεν είναι άλλος από τον Liquid τον οποίο στη συνέχεια πολέμας σε hand to hand μάχη!

-Όταν στο Sonic Adventure σε κυνηγάει μία πελώρια όρκα!!!!Φαντάσου να το βλέπεις αυτό 6 χρονών έξω από ένα κατάστημα με βιντεοπαιχνίδια :D

-Στο Diablo 2 όταν επιστρέφεις στο Tristram μόνο και μόνο για να δεις όλους τους φίλους σου από το προηγούμενο παιχνίδι να είναι νεκροί!Επίσης όταν στο τέλος ανακαλύπτεις πως δεν ήταν ο Tyrael αυτός που μίλαγε στον Marius αλλά ο ίδιος ο Bhall!

-Στο Sonic3&Knuckles όταν πολεμάς τον τελικό αρχηγό με την επική μουσική και τον αρχηγό να υψώνεται!!!Και εκεί που νόμιζες πως τον νίκησες τον πολεμάς και στην Doomsday!!!

-Στο Schizm όταν βλέπεις τα πρώτα "φώτα" και νομίζεις πως έχεις τρελαθεί αφού βλέπεις ανθρώπους να σου μιλάνε!

-Στο Dig όταν βρίσκεις ένα διαστημόπλοιο!Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι!Και όταν καταλαβαίνεις ότι ο Brink τρελάθηκε τελείως και δεν επανέρχεται.

-Στο Half-Life όταν οι επιστήμονες σε συμβουλεύουν να πας στην επιφάνεια για να ζητήσεις βοήθεια από τους πεζοναύτες που έρχονται.Τελικά ανακαλύπτεις πως μόνο το καλο σου δεν θέλουν αφού ήρθανε μόνο και μόνο για να καταστρέψουν όλη την βάση και τελικά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον Lambda Core,από εκεί να πας στον Xen και να νικήσεις τον Nihilath!

-Στο Soul Reaver όταν ανακαλύπτεις πως ήσουν ένας Sarafan!

-Στο Phantasmagoria 2 όταν ανακαλύπτεις ότι δεν είσαι ο πραγματικός Curtis αλλά ένα εξωγήινο ομοίωμα και ο πραγματικός βρίσκεται ακόμα στον κόσμο των εξωγήινων!

Σίγουρα μου διαφεύγουν πάρα πολλά...
 
Πολλές οι αξέχαστες στιγμές... αλλά φυσικά το νούμερο 1 στην καρδιά μου θα είναι πάντα η κατάκτηση του 1ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Kick Off 2:

2001 Kick Off 2 World Cup - Champion's Speech

 
Καταπληκτική στιγμή!!!

Δεν μπορείς να τη νιώσεις αν δεν τη ζήσεις!!!

Respect! :worship:
 
Nικώντας τον Heinrich στο return to the castle wolfenstein, έχωντας φάει πρώτα σχεδόν όλη την sspd;)
 
Όταν επιτέλους κατάφερα να καταρρίψω για πρώτη φορά αεροσκάφος στο "Bomber" στην Amiga (My first kill ever), πετώντας ένα F - 15E. Και πρόσφατα στο FSX, όταν προσγειώθηκα νύχτα στο Ελληνικό, και ο διάδρομος προσγείωσης δεν είχε φώτα (με trike).
 
Ωραιο threadaki

DINO είπε:
Here comes another one...
Να οδηγώ στην παραλιακή, στο GTA:Vice City και να απολαμβάνω το ηλιοβασίλεμα
Συμφωνώ με τον Dino, μόνο που εγώ άκουγα το "She is on fire" απο το soundtrack του Scarface

Αλλες κορυφαίες στιγμές gaming:

- Ο Θάνατος της Aeris στο Final Fantasy VII


- Η απόδραση από τις φυλακές- αρένα στο Dark Sun οπού οι χαρακτήρες μου ήταν gladiators και βέβαια η τελική μάχη

- World games με 4 φίλους!

- Gauntlet με τον κολλήτο σου

- Η αρχή του Out of this world...ειδικά το σημείο που σε κυνηγάει ένα τετράποδο τέρας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
thamonas είπε:
- O χόρός με την Rinoa στο Final Fantasy VIII καθώς και το γεγονός οτί η ακαδημία Balamb Garden είναι "κινητός" σταθμος!
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! :thumbup:

Final Fantasy VIII Ballroom Dance with Rinoa

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
thamonas είπε:
- Στο Police quest, όταν είχα σταματήσει ενα οδήγό στην εθνική οδό και τον πλησίασα από την θέση του οδηγού, μια νταλίκα με πάτησε!!
Τα adventures της Sierra ηταν γενικά γεμάτα με τέτοιους "άδικους" θάνατους. Το Police Quest ειδικά δεν σου συνχωρούσε το παραμικρό λάθος!

Αυτό το χαρακτηριστικό των παιχνιδιών της Sierra το είχε σατιρήσει η Lucasarts στο Monkey Island :D - To θυμάστε το παρακάτω σκηνικό στο παιχνίδι;

Monkey Island: Cliff

[video=youtube;1-_-QxerYno]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Spartan_X είπε:
Τα adventures της Sierra ηταν γενικά γεμάτα με τέτοιους "άδικους" θάνατους. Το Police Quest ειδικά δεν σου συνχωρούσε το παραμικρό λάθος!
Αυτό το χαρακτηριστικό των παιχνιδιών της Sierra το είχε σατιρήσει η Lucasarts στο Monkey Island :D - To θυμάστε το παρακάτω σκηνικό στο παιχνίδι;

Πολύ καλό videaki...το ειχα ξεχάσει..Έχεις δίκιο για τους "θανάτους" της Sierra, αλλά στο Police Quest, που είχε αρκετή δόση ρεαλισμού τον συγκεκριμένο "θάνατο" που αναφέρω οχί ως άδικό αλλά γιατί μου είχε κανει εντύπωση οτί προσέξαν την κάθε λεπτομέρια για να γίνει το παιχνίδι...στο εγχειρίδιο του αστυνομικού που είχε το παιχνίδι έλεγε να μην εκτίθεσαι στον δρόμο όταν σταματάς καποιο αυτοκίνητο και να προσεγκίζεις τον οδηγό που παρανόμησε, από την΄θέση του συνοδηγού...κοινή λογική αλλά καμιά φορά δεν το σκέφτεσαι..

Αντίθετα, στα ειδικά στα King quest..οι "θανάτοι" σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν τραβηγμένοι και εκνευριστικοί ειδικά αν δεν είχες κάνει save...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμήθηκα και στο Half Life 2 εκεί όπου σε κυνηγάνε οι Combine στην City 17 στην αρχή.Και μετά παίρνεις το Jet Ski και σε κυνηγάει το ελικόπτερο με τις βόμβες.

Γενικά όλη η ατμόσφαιρα στο Half Life 2 είναι απίστευτή από εκεί που έτρεχες για την ζωή σου ξαφνικά έχεις εξελιχθεί σε ήρωα,όλη σε έχουν είδωλο,σπρώχνεις την επανάσταση...

Τη παιχνιδάρα που είναι...

Half life 2 : CP Violation


Και στο τέλος του Episode 2 που σκοτώνεται ο Eli είναι αρκετά συναισθηματικό το παιχνίδι(εγω εκνευρίστικα κυρίως διότι σου λέει εμέσως λίγο πριν πεθάνει πως γνωρίζει για τον G-man.Και ενώ ήμουν έτοιμος να δω τι συμβαίνει σκοτώνεται!!!

Καλά οι θάνατοι στα παιχνίδια της Sierra ήταν τραγικοί.Πήγαινες λίγο κοντά στο γκρεμό και έπεφτες.Ή στο Larry 1 που τραβάς το καζανάκι και γεμίζει όλη η μπανιέρα και πνίγεσαι;
 
Μπορεί να σας φανεί περίεργο. Ίσως και να μην το ξέρετε κιόλας το παιχνίδι...

Είχα απολαύσει απ'την αρχή μέχρι το τέλος το Apocalypse, για το Playstation!!!

Αγαπημένη μου στιγμή, εκεί που έτρεχα και τα έκανα λίμπα με τα απίστευτα όπλα, μέσα στην πόλη, βλέπω σε ένα τεράστιο video wall, ένα βιντεοκλίπ!!!!

Επίσης, οι ατάκες του Bruce, όλα τα λεφτά!!!

Bruce Willis Apocolyse Intro (PSOne)

http://www.youtube.com/watch?v=Nt08IAHGbM4

Είναι κορυφαίο παιχνίδι για μένα...

Το συστήνω ανεπιφύλακτα για ένα καλό blast!!! :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η τελευταια πίστα του Rez μαζί με το τελικό sequence

Epic...
 
η σκηνη στο γραφειο με τον t-rex στο dino crisis.

ολο το ending του metal gear solid.(τωρα που το ξανασκεφτομαι ολο το metal gear solid).

η πρωτη φορα που επαιξα iss στο ps1.

και φυσικα το τουρ στην black mesa στην εισαγωγη του half life.

α και οταν πρωτοεπαιξα το medal of honor
 
Ωραιο θεμα! θυμαμαι την τελευταια πιστα του Renegade στον Amstrad που επρεπε να σκοτωσεις τον boss και επρεπε να αποφευγεις τις σφαιρες σαν τρελος απο το οπλο του γιατι αν ετρωγες μια εχανες και ταυτοχρονα να αντιμετωπιζεις και αλλους εχθρους.

Και μην ξεχασω την υπεροχη μουσικη του

Renegade

[video=youtube;UxBC-1rjOM8]

 
Πωπω τι να πρωτοθυμηθώ!!Αν και σε πολλά με κάλυψαν οι προηγούμενοι,ορισμένα ακόμα δικά μου :

Η πρώτη φορά που έφτασα με τον αδερφό μου στο τέλος του Double Dragon για να ανακαλύψουμε ότι έπρεπε να πλακωθούμε για το κορίτσι (με αγκωνιές και εκτός οθόνης :D )

Η εισαγωγή του Resident Evil στο PS1,έκανα 10 λεπτά να κλείσω το στόμα και μια εβδομάδα μετά αγόρασα την κονσόλα.

Όταν κατάφερα (επιτέλους) να τερματίσω το Castlevania το NES,καλοκαίρι του 91' με 42 βαθμούς έξω μετά από 15 ώρες συνεχους προσπάθειας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ht_IfdBg3do]YouTube - Castlevania (NES) Ending

Το Defender Of The Crown, έτσι απλά ολόκληρο.

Στο Silent Hill όταν ξεκινά το static στο ραδιόφωνο και....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JdLrooeI3wU]YouTube - Silent Hill 1 Cutscenes - 03 - Strange Radio
 
Ξεχασα το υπεροχο Flight Simulation της PSION που ειχα αποχτησει σε κασσετα μαζι με το πανεμορφο πρωτο μου υπολογιστη ΖΧ Specturm (με τα λαστιχενια κουμπακια),ηταν τρελη εμπειρια τοτε να προσπαθω να προσγειωσω το αεροπλανο.

ZX Spectrum Flight Simulation 48K Game

 
για μενα σιγουρα το 2000 το υπεροχο Hidden and Dangerous το οποιο το ξεκιναγα ξανα και ξανα ενω αρκετα παλιοτερα το Birds of prey στην 500+ μιλαμε χιλιαδες ωρες πτησης..!!!!!
 
Τα ΠΑΝΤΑ απο τα Descent: Freespace, Freespace 2! Σενάριο, cut scenes, τα πάντα!

Descent: Freespace - Intro Movie

[video=youtube;NJ-xcgBL1mY]


To StarCraft (μαζί με το expansion), ειδικά τα σημεία με την Kerrigan. Το Diablo 1 όταν σκάει ο Butcher (Aaahhh, fresh meat!). Resident Evil 1 μ' εκείνα τα $%^#σκυλα που πετάγονται απο τα παράθυρα! Το F.E.A.R. κάθε, μα ΚΑΘΕ φορά που σου πεταγόταν το κοριτσάκι! Το απίστευτο intro του Another World (στο megadrive μου που το είδα και πρώτη φορά).Για τα Chrono Trigger (SNES) και Lunar 2 (MegaCD), που ν' αρχίσω και που να τελειώσω...!
 
Μαμάτο thread!

Μιας και διάβασα για το silent hill 1,να προσθέσω:

1)Στο hell school,που στην αποθήκη χτυπάει ένα ντουλάπι.Το ανοίγεις και....τίποτα!Γυρνώντας προς την πόρτα,στα καλά καθούμενα πέφτει ένα πτώμα απο μια ντουλάπα με ένα κλειδί στο λαιμό.Είχα την τηλεόραση αρκετά δυνατά και κόντεψα να πάθω ανακοπή

2)Στο νοσοκομείο όπου ανάβεις το ανσασέρ αλλά πηγαίνοντας όροφο-όροφο,δεν είναι καμία πόρτα ανοιχτή.Εκεί εμφανίζεται και άλλο ένα κουμπί στο πάνελ με το no4 και ανεβαίνεις σε ένα άγνωστο μέρος του κτηρίου.Προχωρόντας στον διάδρομο που σκοτεινιάζει,ακούς να κλειδώνει κάποιος τις πόρτες που περνάς.Μετά αυτή η τρομαχτικότατη μουσική με το πιάνο...έκανα ένα 3μηνο να το ξαναπιάσω(10-11 χρονών τότε)

3)Και τέλος στο mall center κοντά στο antique shop στην εφιαλτική έκδοση,που ανεβαίνοντας τις σκάλες στο hall,ανάβουν οι οθόνες στην δεξιά μεριά και φωνάζει η cheryl

Απο άλλα παιχνίδια τώρα:

-Θυμάμαι στο resident evil 1,που συναντάς το πρώτο ζόμπι....

-Το να παίζω diablo II και να ακούω bathory σε κασσέτα.....

-Στο Gothic III,να κάνεις βόλτα στα ερείπια της mora sul σε συνδιασμό με την μουσική του παιχνιδιού σε κείνο το σημείο.Γενικώς η μουσική του παιχνιδιού ήταν ταιριαστή για κάθε σημείο του,αλλά αυτή ξεχώριζε

-Στο COD4,όταν σκάει η πυρινική και είσαι στο ελικόπτερο.Έμεινα έκπληκτος ότι σε άφηνε ένα διάστημα μετά την καταστροφή του ελικοπτέρου να βγεις έξω και να περπατήσεις λίγο μέχρι που πεθαίνεις απο την ραδιοενέργια
 
pontium είπε:
-Στο COD4,όταν σκάει η πυρινική και είσαι στο ελικόπτερο.Έμεινα έκπληκτος ότι σε άφηνε ένα διάστημα μετά την καταστροφή του ελικοπτέρου να βγεις έξω και να περπατήσεις λίγο μέχρι που πεθαίνεις απο την ραδιοενέργια
Ναί, τρομερή σκηνή αυτή... νομίζω πήρε κάποιο βραβείο το παιχνίδι ειδικά για αυτή και μόνο τη σκηνή. Φοβερή εμπειρία.
 
Πίσω
Μπλουζα