Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.678
Χρονια ακουγα για τη σειρα παιχνιδιων Touhou. Ολη η σειρα που χρονολογειται απο το 1996 και εχει μεχρι αριθμει 21 συνεχειες (5 PC98 και τα υπολοιπα DOS/Windows) ειναι φτιαγμενα απο εναν ανθρωπο!
Δεν ειχα σχοληθει με τη σειρα λογω δυσκολιας αποκτησης και δυσπιστιας.
Πλεον λογω χρονου παιζω σχεδον αποκλειστικα bullet hell με το arcade stick στο PC. Εχω μια μανια να θελω να μαζευω, να παιζω οτι αξιολογο. Πανω που ειχα ξεμεινει απο νεα ευρηματα, ειπα να δωσω μια ευκαιρια στο Touhou Project.
Τσιμπησα το 8 και μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει. Oμορφα, εμπνευσμενα και ευδιακριτα projectiles, υπεροχη μουσικη, παραξενα σεναρια...φτιαχνουν ενα πακετο που δεν μπορεις να αντισταθεις αν αγαπας τα danmaku.
Mειονεκτημα τα γραφικα στα οποια δεν επιλεγεις αναλυση...σε fullscreen απλα stretch-αρει.
Ξερετε αν υπαρχει κανας renderer που να μπορω να τους βαζω scan lines κτλ?
[video=youtube;sbS5gZ-Zi58]
Ειμαι ακομα στη φαση της εξερευνησης. Οσο εμβαθυνω, θα ποσταρω.
Εχετε ασχοληθει με τη σειρα?
Δεν ειχα σχοληθει με τη σειρα λογω δυσκολιας αποκτησης και δυσπιστιας.
Πλεον λογω χρονου παιζω σχεδον αποκλειστικα bullet hell με το arcade stick στο PC. Εχω μια μανια να θελω να μαζευω, να παιζω οτι αξιολογο. Πανω που ειχα ξεμεινει απο νεα ευρηματα, ειπα να δωσω μια ευκαιρια στο Touhou Project.
Τσιμπησα το 8 και μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει. Oμορφα, εμπνευσμενα και ευδιακριτα projectiles, υπεροχη μουσικη, παραξενα σεναρια...φτιαχνουν ενα πακετο που δεν μπορεις να αντισταθεις αν αγαπας τα danmaku.
Mειονεκτημα τα γραφικα στα οποια δεν επιλεγεις αναλυση...σε fullscreen απλα stretch-αρει.
Ξερετε αν υπαρχει κανας renderer που να μπορω να τους βαζω scan lines κτλ?
[video=youtube;sbS5gZ-Zi58]
Εχετε ασχοληθει με τη σειρα?