Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι συμφωνώ. Θυμάμαι οτι την έβλεπα κι εγώ αυτή την εκπομπή σε ασπρόμαυρη τηλεόραση εκείνη την εποχή. Ιδιαίτερα το '69, που έμενα στην Αθήνα, κι έτυχε να συμπέσει ένα επεισόδιό τους με την εκτόξευση του Apollo 11 (Το θυμάμαι σαν ένα λαμπρό αστέρι στον καθαρό αττικό ουρανό). Ευτυχώς οι ανησυχίες μου (είμουν πιτσιρίκι τότε) οτι οι αστροναύτες μπορεί ν' αντιμετώπιζαν έξωγήινους δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.alexmark είπε:Γειά σας, επειδή είμαι νέος στο forum αλλά αρκετά παλιός ηλικιακά, θα σας πώ ότι την σειρά UFO 1980 την έβλεπα μικρός (πήγαινα στο δημοτικό) στην κρατική τηλεόραση (τότε ασπρόμαυρη), την περίοδο από Σεπτέμβριο 1969 έως Απρίλιο 1971. Η σειρά έπαιξε σε δύο περιόδους, 1969-Σεπτέμβριος 1970. Υπήρξε παύση 2-3 μηνών και ξανάρχισε τον Ιανουάριο 1971-Απρίλιο του ίδιου έτους.
.
Eυχαριστώ φίλε μου. Στη σειρά UFO έχουμε μείνει λίγο πίσω μιας έχουμε μεταφράσει μόλις 4 στα 26 επεισόδια, αντίθετα με το Blake's 7 που πλησιάζουμε τα 40 στα συνολικά 52. Και πάλι να αναφέρω πως όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.Wally είπε:Φιλε Τακη χαιρομαι να βλεπω δυνατους φανς των Βρετανικων scifi! Ελπιζω να βρεθουν "ευηκοα ωτα"