Πως το λεει η διαφημιση "just warming up".
Think Uncharted is pretty? You ain't seen nothing yet! The PS3 is just getting warmed up. According to Evan Wells from developer Naughty Dog:
Oλη συντευξη εδω.The PLAYSTATION 3 is a complex yet powerful system. We could not pull off the rich, seamless world of Uncharted on any other console. Because the system is so powerful, it means that tapping into that power requires great engineering efforts. We're lucky that Naughty Dog has some of the best programmers in the industry. I can also tell you that as we're finishing Uncharted, we've found new ways of optimizing our engine to take advantage of the hardware. All of which means that, as beautiful as our game is, there is a lot more in store for the PLAYSTATION 3.
http://www.thatvideogameblog.com/2008/01/15/interview-naughty-dogs-evan-wells/
Εγω παντως εχω σκαλωσει μεσα στην σπηλια - την πρωτη,(γιατι δεν ξερω αν υπαρχει αλλη πιο κατω)- και ειμαι ετοιμος να τα παρατησω :rant:Gyubrush είπε:Τρομερο παιχνιδι μου θυμισε παλιες καλες εποχες arcade adventure!
Αν θυμαμαι καλα,γιατι το εχω τερματισει πολυ καιρο τωρα,ειναι ενα κουτι που μετακινεις και πατας επανω και μπαινεις σε μια τρυπα στην σπηλια.Και γω ειχα κολλησει εκει.master b είπε:Εγω παντως εχω σκαλωσει μεσα στην σπηλια - την πρωτη,(γιατι δεν ξερω αν υπαρχει αλλη πιο κατω)- και ειμαι ετοιμος να τα παρατησω :rant:
Ωραιααα! Τωρα δεν μου λες και πως θα βγω;Gyubrush είπε:Αν θυμαμαι καλα,γιατι το εχω τερματισει πολυ καιρο τωρα,ειναι ενα κουτι που μετακινεις και πατας επανω και μπαινεις σε μια τρυπα στην σπηλια.Και γω ειχα κολλησει εκει.