iliekater
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 223
Θα ήθελα λίγο τα φώτα-σας σχετικά με τις μνημούλες USB 3.0 . Μέχρι σήμερα έχω αγοράσει 4 και όλες εκτός πό την πρώτη δουλεύουν με καθυστέρηση . Όταν πρόκειται για μεγάλα και ενιαία αρχεία (π.χ. ταινίες κτλ) δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα . Όμως όταν πρόκειται για πλήθος μικρών αρχείων ,τότε τα πράγματα είναι απελπιστικά αργά ... Για παράδειγμα , αν πάω να αντιγράψω 1000 αρχεί Word ή PDF κτλ , τότε μπορεί τα πρώτα 50 να τα πάει σφαίρα , μετά να περιμένει 30 δεπτερόλεπτα χωρίς να κάνει , τίποτα , μετά να αντιγράψει σφαίρα άλλα 100 , μετά πάλι παύση , μετά να αντιγράψη μόνο 20 και πάλι να απολαμβάνει τα αξιοθέατα κτλ ... ΔΗλαδή δε μιλάμε για μικρές παύσεις , αλλά για μεγάλες . Το ενδιαφέρον είναι πως η πρώτη μνημούλα που είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια , ακόμα και σήμερα "πετάει" . Δεν πτοείται καθόλου , ανεξαρτήτως μεγέθους και πλήθους αρχείων . Όλες οι μεταγενέστερες όμως είναι άσ'τα να πάνε ... Το περίεργο είναι πως και οι 4 είναι της ίδιας εταιρίας (Kingstone) ^. θα περίμενα λοιπόν να συμπεριφέρονται το ίδιο , παρότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικά μοντέλα . Δεδομένου λοιπόν πως πρόσφατα μία από αυτές αποφάσησε να πνεύσει τα λοίσθια , θέλω να προβώ στην αγοράς καινουργίας . Όμως θέλω να πάρω κάποια που πραγματικά να είναι γρήγορη . ;Υπάρχει λοιπόν κάποιο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσέξω ;