Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μα καλά......εγώ δε γίνεται να βρω τέτοια φιλαράκια ;!;!;pitsunami είπε:Πρίν λίγες μέρες μου έδωσε ένα φιλαράκι καμιά 30αρια user...soo expect more soon!![]()
pitsunami είπε:Χαχαχαχαχα....πολύ γέλιο omen αλλά άσε αποτέλεσμα.....4 σωστά! pure φλώρος ε?!!χαχα,θα πρέπει να αρχίσω εντατικά μαθήματα, έχω μείνει πολύ πίσω.![]()
![]()
manos426f είπε:To τεύχος αυτό είναι ένα απ' αυτά που είχα,το θυμάμαι πολύ καθαρά...
Σε κάποιο USER έχει δημοσιευτεί και γράμμα μου,ελπίζω κάποια μέρα να σκαναριστεί και το τεύχος όπου είχε δημοσιευτεί...
(μη ρωτήσετε,ασφαλώς και ΔΕΝ θυμάμαι ποιο ήταν αυτό ! )
Για δώσε κανένα clue μήπως το βρώ να το σκανάρω next.manos426f είπε:Σε κάποιο USER έχει δημοσιευτεί και γράμμα μου,ελπίζω κάποια μέρα να σκαναριστεί και το τεύχος όπου είχε δημοσιευτεί... (μη ρωτήσετε,ασφαλώς και ΔΕΝ θυμάμαι ποιο ήταν αυτό ! )
Δε θυμάμαι ρε αδερφέ,δε θυμάμαι !!!!Omenforever είπε:Ω! Αυτό θέλω να το δω! Για δώσε κάνα στοιχείο! Τι χρονιά ήταν κλπ.. :ccool:
Δε θυμάμαι ρε pits,γερνάω ο κερατάς...!pitsunami είπε:Για δώσε κανένα clue μήπως το βρώ να το σκανάρω next.![]()
Η χαρά του billy.Bλέπω υπάρχει μέσα και Εlite+, Hunter, Das Boot, Star Control, και πολλά άλλα ωραία παίγνια. Βούρ για download !!