Αυτό θα πεί "επαγγελματική δουλειά" - όχι αστεία.
Πολλά συγχαρητήρια στο δίδυμο Κambia - D@redevil !!
Εχει αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα το τεύχος, αλλά προς το παρόν (και με μία πρόχειρη ανάγνωση), εστίασα στα games (καμμία πρωτοτυπία απο μέρους μου...
)
Πέτυχα λοιπόν μεταξύ άλλων:
* Conquests of the Longbow (μετά το Conquests of Camelot με τον Αρθούρο, τώρα ο Ρομπέν σε μία φοβερή "αντβεντσουριά"
).
* The Magnetic Scrolls Collection (το πρώτο volume, με ορισμένα πολύ γνωστά adventures της εταιρίας, τώρα με νέο, "παραθυρικό" interface, στα πρότυπα του Wonderland. Δυστυχώς, η 2η συλλογή δεν oλοκληρώθηκε).
* Leander (πολύ καλό, και όπως γράφει και ο Ελ-Κροντήρ, όντως έχει κάτι το "ιαπωνικό" στο design των χαρακτήρων)
* Realms (αξιόλογο strategy game με μπόλικα "σενάρια" - το είχαμε παίξει αρκετά με έναν φίλο εκείνη την περίοδο)
* Oh no, more Lemmings (για όσους ζητούσαν επιπλέον πίστες μέσα απο τις οποίες θα οδηγήσουν τα πλασματάκια τους στην ελευθερία - ή, αν δεν γίνεται αλλιώς, να τα ανατινάξουν
)
* MegaTraveller 2 (για τους Travelleroμανείς - και όχι μόνο. Δυστυχώς δεν έκατσα να το τελειώσω όπως το πρώτο, αν και έχω φυλάξει τα σωσμένα μου για παν ενδεχόμενο...)