vagosgta3
RetroNuts!
- Joined
- 7 Ιαν 2008
- Μηνύματα
- 1.887
- Αντιδράσεις
- 28
H δικια μας maddog, ειναι θρεμενη οποτε.. παταει ασχημα!Maddog είπε:Υπάρχει. Απλά η βαρύτητα της είναι περίπου ίση με το "όσο πατάει η γάτα".![]()
Αυτό είναι κάτι που γίνεται φανερό κυρίως σε κάποιες στατικές οθόνες, όπως οι "ρομποτικές" κυρίες του Blue Angel ή η εισαγωγική οθόνη του UWOL 2.Rakeesh είπε:Σχολιο καποιου που εχει να δει παιχνιδι CPC απο την εποχη των CPC:
Καλα, ειναι ολοφανερο οτι τα γραφικα φτιαχνονται σε πιο συγχρονους υπολογιστες και κατοπιν προσπαθουν να τα 'χωρεσουν' στις ικανοτητες των CPC.
Αυτό περί "αποχρώσεων" που "δεν υπήρχαν" δεν είναι απόλυτο.Rakeesh είπε:αποχρωσεις που δεν υπηρχαν σε αυθεντικα παιχνιδια της εποχης. Αποχρωσεις ειπα; τελος παντων, φαινεται μια 'ιδεα' που μενει απο αυτες![]()
Περί θολούρας, να αναφέρω και το εξής:Rakeesh είπε:Φυσικα και τα παιχνιδια παντα ειχαν αποχρωσεις αλλα θελω απλα να παρατηρησω το εξης:
Στα παραπανω screenshots υπαρχει ενα Blur-ιασμα, ενα dithering που μου δημιουργει ενα παραξενο 'εφφε' στο ματι.