Nemo
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 1.441
metalcandyman είπε:86.450 με την πρωτη φορα πανευκολο ειναι.
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαNemo είπε:Mηπως επρεπε να εχει και ενα ΚΑΠΗ mode ???
Ωραιος ρε φιλε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαMaddog είπε:Είσαι εντελώς ψιλικατζής φίλε μου.![]()
![]()
Για πλάκα δεν είπες; Εγώ την έκανα αλλιώς! Αλλά είμαι σίγουρος ότι σταμάτησε η καρδιά σου για μισό δευτερόλεπτο. Εντάξει, είσαι ο καλύτερος.![]()
Ωραιος ρε φιλε δεν φαινεται καθολου οτι ειναι μουφα.Οπως ειπες απορησα για ενα δευτερολεπτο οχι για την ικανοτητα σου σαν παιχτη αλλα γιατι οπως εχω μελετησει το παιχνιδι ειναι απιθανο να ερθει αυτο το ρεκορ που εβαλες.Ωσο για της φοτωγραφιες και που δεν της δεχονται πιστευω οτι το ξερω καλητερα απο τον καθενα λογο της ενασχολησης μου με το Twin Galaxies.Maddog είπε:Αφιέρωσα 5 λεπτά στο Paint Shop Pro 8. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιτρέπουν πουθενά εικόνες υπολογιστή ως αποδεικτικά ρεκόρ, τις "μαγειρεύει" οποιοσδήποτε για πλάκα.![]()
Λεπτομέρειες για την τεχνική: μεγέθυνση 500% για να δουλεύουμε με ακρίβεια, copy το "2" από την πέμπτη θέση του "137320" στην πρώτη θέση πάνω από το "1" (για να μην γίνω άπληστος και βάλω 7 ως πρώτο ψηφίο!) και copy το "7" από την τρίτη θέση στην τέταρτη. Τέλος, copy το "3" από την δεύτερη θέση πάνω από το "2" στην πέμπτη θέση, για να έχουμε αρκετά ψηφία διαφορετικά και να μην είναι εξόφθαλμη η απάτη. To 137320 ως δια μαγείας μετατρέπεται σε 237730.![]()