Vetus
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 59
Ένα άλλο αρκετά διαδεδομένο παρατσούκλι που θυμάμαι για τα arcades (που χρησιμοποιούσαν συχνά και σε ελληνικά περιοδικά για videogames) ήταν τα "κερματοφάγα".
Επίσης όταν θέλω ν' αναφερθώ σήμερα για το soundtrack παμπάλαιων videogames στους φίλους μου (από 8-bit και πριν) τ' αποκαλώ για πλάκα ως "μπλιγκιμπόνια".
Επίσης όταν θέλω ν' αναφερθώ σήμερα για το soundtrack παμπάλαιων videogames στους φίλους μου (από 8-bit και πριν) τ' αποκαλώ για πλάκα ως "μπλιγκιμπόνια".
Eγώ θυμάμαι που τα πιο μεγάλα παιδιά αποκαλούσαν την φάλαινα-φάντασμα ως "Ρούλης". Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πως προέκυψε το παρατσούκλι αυτό. :xm: Κι επειδή ήμουν μικρός νόμιζα ότι ήταν το κανονικό του όνομα.metalcandyman είπε:Επισης υπαρχουν και διαφορα για μεσα στο παιχνιδι οπως την φαλαινα φαντασμα στο Bubble Bobble την λεγαμε ''γκαγκα'' με τον τονο στο πρωτο Α.Οταν εβγαινε το hurry up το λεγαμε ο θειος χαρης το περιδερεο το λεγαμε ''τσιγκο'' και την καρδια την λεγαμε ''[edit]''
Στείλτα μου με pm.metalcandyman είπε:Υπαρχουν και ενα σωρο αλλα τετοια παραδειγματα αλλα και πολλα που λογο του ονοματος τους δεν μπορω να τα γραψω
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: