Ευχαριστώ πολύ φίλε Uskoke! Να σημειώσω επίσης ότι η μουσική που ακούς είναι από τις πλέον αγαπημένες μου.Uskoke είπε:υπέροχα όλα!μπράβο φίλε αετέ 1 πάλι έγραψες!και ακούω και την κατάλληλη μουσική, βεβαίως βεβαίως φουλ Θεοδωράκη και Μπίθι (Αρχιπέλαγος!) που είναι ο αγαπημένος μου δίσκος του Θ. και τον έχω cd από δίσκο του ξαδέρφου μου!

Ωπα...αυτο με την αρκουδα το ειχα!!!!Eagle 1 είπε:Συνέχεια με Μίκυ Μάους. Η περιπέτεια έχει τίτλο: Ο Μίκυ Μάους πάει στο κυνήγι....

Και να κλείσω με τον φορητό προβολέα μπαταρίας ViewMaster που έκανε δισδιάστατη προβολή των εικόνων σε τοίχο, ταβάνι ή σε οποιαδήποτε άσπρη επιφάνεια. Όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά συνηθίζαμε να ξαπλώνουμε στο κρεβάτι τα βράδυα και τους έκανα προβολή στο ταβάνι, ενώ ταυτόχρονα τους έλεγα ή εξηγούσα την εκάστοτε ιστορία. Αξέχαστες στιγμές, το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσες/όσους φίλες/φίλους έχουν μικρά παιδιά.
Επίσης παραθέτω φωτό από τους πιό σύγχρονους δίσκους view master της συλλογής μου.
Προβολή συνημμένου 169140
Προβολή συνημμένου 169139
Προβολή συνημμένου 169141
Σε καταστήματα δεν το έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Το είχα αγοράσει στην Αθήνα γύρω στο 1995. Δοκίμασε στο Ε-Bay. Υπάρχουν και παλαιότεροι προβολείς από βακελίτη, με ηλεκτρικό ρεύμα.Σούπερ gadget Eagle 1. Υπέροχο δώρο για μικρά παιδιά. Πωλείται ακόμα, που μπορώ να το βρω, έχεις ιδέα ?