Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.542
Πριν κανα δυο μηνες ελαβα ενα μηνυμα οτι καποιος Γιωργος θελει να επικοινωνησει μαζι μου επειγοντως.
Πραγματι τηλεφωνηθηκαμε και στην αλλη ακρη της γραμμης ανακαλυψα εναν τρελαμενο (με την καλη εννοια), παθιασμενο τυπο με τα παλια παιχνιδια της παιδικης εποχης. Με αλλα λογια κουβαλαγε και αυτος την τρελα που δερνει και εμας για τα ρετρο.
Μου ειπε οτι αυτος ηταν ο διοργανωτης και των προηγουμενων εκθεσεων (που ειχα επισκεφτει και ειχα περασει σουπερ) και οτι επιτελους θα εκανε ενα ονειρο του πραγματικοτητα...να κλεισει ενα τεραστιο χωρο για να κανει τη μεγαλυτερη εκθεση για ρετρο παιδικα παιχνιδια!
Ο Γιωργος μου ειπε οτι με εψαχνε διοτι ηθελε να δωσει στη κοινοτητα του RetroManiaX ενα περιπτερο στην εκθεση, εντελως δωρεαν. Του ζητησα δυο μερες καιρο να το σκεφτω. Κατεληξα με τον Αντωνη οτι δεν υπαρχει χρονος απο μεριας μας να οργανωσουμε κατι τετοιο και ξανα-επικοινωνησα το ταχυτερο μαζι του για να τον ευχαριστησω και για να κλεισει με αλλο τροπο τη συμμετοχη αυτη.
Η εκθεση θα γινει στη Τεχνοπολη στο Γκαζι την 1-3 Απριλιου και θα ειναι η μεγαλυτερη που εχει γινει στο ειδος της.
Φιλε Γιωργο θα σας επισκεφτω οπωσδηποτε. Σου ευχομαι καλη επιτυχια!
Πραγματι τηλεφωνηθηκαμε και στην αλλη ακρη της γραμμης ανακαλυψα εναν τρελαμενο (με την καλη εννοια), παθιασμενο τυπο με τα παλια παιχνιδια της παιδικης εποχης. Με αλλα λογια κουβαλαγε και αυτος την τρελα που δερνει και εμας για τα ρετρο.
Μου ειπε οτι αυτος ηταν ο διοργανωτης και των προηγουμενων εκθεσεων (που ειχα επισκεφτει και ειχα περασει σουπερ) και οτι επιτελους θα εκανε ενα ονειρο του πραγματικοτητα...να κλεισει ενα τεραστιο χωρο για να κανει τη μεγαλυτερη εκθεση για ρετρο παιδικα παιχνιδια!
Ο Γιωργος μου ειπε οτι με εψαχνε διοτι ηθελε να δωσει στη κοινοτητα του RetroManiaX ενα περιπτερο στην εκθεση, εντελως δωρεαν. Του ζητησα δυο μερες καιρο να το σκεφτω. Κατεληξα με τον Αντωνη οτι δεν υπαρχει χρονος απο μεριας μας να οργανωσουμε κατι τετοιο και ξανα-επικοινωνησα το ταχυτερο μαζι του για να τον ευχαριστησω και για να κλεισει με αλλο τροπο τη συμμετοχη αυτη.
Η εκθεση θα γινει στη Τεχνοπολη στο Γκαζι την 1-3 Απριλιου και θα ειναι η μεγαλυτερη που εχει γινει στο ειδος της.
Φιλε Γιωργο θα σας επισκεφτω οπωσδηποτε. Σου ευχομαι καλη επιτυχια!
VINTAGE TOYS 2016Έκθεση - Bazaar παλαιών & συλλεκτικών παιχνιδιών
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 1-3 Απριλίου
H μεγαλύτερη έκθεση που έγινε ποτέ με θέμα τα παλαιά & συλλεκτικά παιχνίδια κυρίως εποχής 70ʼs-80ʼs-90ʼs, έρχεται για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τον Απρίλιο.
Εκθέματα παιχνιδιών από την προσωπική συλλογή ιδιωτών, διοράματα playmobil και lego, μακέτες μοντελισμού, Subbuteo, event και διαγωνισμοί, καταστήματα εξειδικευμένα στο παλαιό νοσταλγικό παιχνίδι και άλλες πολλές εκπλήξεις.
Info:
1-3 Απριλίου 2016 στην Αθήνα
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κτίριο «Νέοι Φούρνοι»
Ώρες διεξαγωγής :
1 Απριλίου 2016 17:00 - 23:00
2-3 Απριλίου 2016 10:00 - 23:00
Είσοδος 2? (δωρεάν τα παιδιά έως 12 ετών)
Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»