WE WANT MOORE !!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Dragon_K.
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΦΟΒΕΡΗ συναυλία!

Ήταν φοβερός, ανεπανάληπτος και ανατρίχιασα ειδικά στο τέλος με το σολάρισμα στο parissiane walkways. ΜΑς κούφανε με την διάθεση του και την παρουσία του.

Το πρόγραμμα ήταν αυτό που γράφτηκε παραπάνω...δηλαδή:

Oh Pretty Woman

Hard Times

Trouble At Home

Since I Met You Baby

Have You Heard

Eyesight To The Blind

Thirty Days

All Your Love

I Had A Dream

Too Tired

Don't Believe A Word

Still Got The Blues

Walking By Myself

The Blues Is Alright (Encore 1)

Intro/Parisienne Walkways (Encore 2)

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν έκανε αγγαρεία και αρπαχτή όπως άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες του εξωτερικού. Τρομερή ζωντάνια αλλά και το κοινό με ηλικιακή ποικιλία.

Προσωπικά μου άρεσαν και οι support στην αρχή. Παίξανε υπέροχα.

Χάσατε όσοι δεν ήρθατε!

spyros_s είπε:
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν έκανε αγγαρεία και αρπαχτή όπως άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες του εξωτερικού. Τρομερή ζωντάνια αλλά και το κοινό με ηλικιακή ποικιλία.
'Ημουν σίγουρος ότι δεν θα έκανε αγγαρεία αλλά φαντάζομαι θα περίμενες και εσύ κανένα Loner ή το Empty Rooms.

Κρίμα που για ακόμα μια συναυλια δεν τα κατάφερα :precry:

Εφυγα απο το σταδιο με αναμικτα συναισθηματα.... Δεν ακουσαμε Loner... Δεν ακουσαμε Empty Rooms.... Δεν ακουσαμε Out in the Fields..... To setlist ηταν λιγο πικρα για οσους περιμεναν τους υμνους των 80's. ΟΜΩΣ.............

Ειδα τον αγαπημενο μου κιθαριστα να ξεσκιζει ανηλεως οτι κιθαρα επιανε στα χερια του. Τα σολο σε οποιοδηποτε τραγουδι και να επαιζε ηταν τουλαχιστον απιστευτα. Oι Les Paul ειδικα υπεφεραν!!! Πολυ-πολυ συναισθημα..... ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ συναισθημα! Ο ανθρωπος το ενιωθε μαγκες!!!!!! Η φωνη του παρα τα χρονια του ηταν ΚΑ-ΜΠΑ-ΝΑ!!!!!! Ο ιδιος ο Moore ηταν λιγο τυπικος στην αρχη αλλα μετα "λυθηκε" με αποτελεσμα να γινεται χαμος... Τοσο κατα την διαρκεια των τραγουδιων, οσο και μετα....

Δεν θελω να μακρυγορω... Τετοιους καλλιτεχνες δεν τους βλεπεις καθε μερα.... Προσωπικα για εμενα δεν υπαρχει δευτερος κιθαριστας που να τον αγγιζει εστω και λιγο.......

Highlights τις συναυλιας ηταν σιγουρα ολα τα κομματια μετα το Don't believe a word (στου οποιου το δευτερο μερος του ξεσαλωσε σαν 20αχρονος μεταλλας!!!). Στο Still got the Blues οι τριχες ολων μας σηκωθηκαν καγκελο ειδικα στο 2ο σολο, ενω το τελειωτικο χτυπημα ηρθε με το αιωνιο Parisienne Walkways στο οποιο μας εστειλε κανονικα στον εβδομο ουρανο............. Στο τελος του μαλιστα μας ειχε μια πολυ πολυ πολυ ευχαριστη εκπληξη εστω και για λιγα δευτερολεπτο.... Οποιος καταλαβε, καταλαβε.......... ;)

Τιποτε αλλο. Ο Gary Moore ηταν ειναι και θα ειναι για εμενα ο απολυτος κιθαριστας.... Αισθανομαι τιμη μονο και μονο που τον ειδα να παιζει στην σκηνη.........

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ συναυλια, και σε καμια περιπτωση αρπαχτη και αγγαρεια απο μερους του Moore... Ηταν πολυ ενεργητικος και το μετεδιδε στο κοινο... Κριμα πραγματικα σε οσους δεν ηρθαν....

Παρτε και μια ιδεα να δειτε τι χασατε....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=k8g9NgdLr1s]YouTube - Still Got The Blues

Y.Γ. Το support δεν μου πολυαρεσε, ασε που ηταν και χαλια ο ηχος.... Τα χασμουρητα απο μερικους δεν ελειψαν..... Τι να πω... Μεχρι και η κοπελια μου μου ειπε: Δεν θα τελειωσει ποτε αυτο το πραγμα;;;;; :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κρίμα που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.Πολύ θα ήθελα να τον ακούσω από κοντά...Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι είναι κορυφαίος.... :bow2:

[ame=

[MEDIA=youtube]pWVTqr6EgWk[/MEDIA]]http://www.youtube.com/watch?v=pWVTqr6EgWk

το loner δεν το έχει πει εδώ και χρόνια... ίσως παραείναι πολύπλοκο για να το ερμηνεύει τώρα. Πάντως μας γύρισε στην δεκαετία του 80! Τόσο ακμαίος ήταν. Προσωπικά δεν κατάλαβα το σχόλιο για τα λίγα δευτερόλεπτα που έγραψες...Άσε που καθόμασταν στην ίδια μεριά :)

Διαπιστώνω από το βιντεάκι του loner ότι η κιθάρα είναι ίδια με το ορίτζιναλ κομμάτι. Και η φωνή του δεν έχει αλλάξει. Κρίμα που δε μπόρεσα κι εγώ να πάω, παρόλο που το πιπίλιζα για ενα μήνα. Πάντως για να είμεθα και ειλικρινείς οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν με τα τελευταία κομμάτια και είναι λογικό αφου με αυτά μεγαλώσαμε όλοι. Το Out in the fields νομίζω δεν το λέει πια λογω της απουσιας του Phil Lynott.

spyros_s είπε:
το loner δεν το έχει πει εδώ και χρόνια... ίσως παραείναι πολύπλοκο για να το ερμηνεύει τώρα. Πάντως μας γύρισε στην δεκαετία του 80! Τόσο ακμαίος ήταν. Προσωπικά δεν κατάλαβα το σχόλιο για τα λίγα δευτερόλεπτα που έγραψες...Άσε που καθόμασταν στην ίδια μεριά :)
Στο τελος του Parisienne Walkways ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ακουσα λιγα δευτερολεπτα απο το Over the Hills and far Away..... Οταν το ανεβασουν με το καλο στο Υοutube θα σιγουρευτω...... :D

Tα αυτια μου δεν εκαναν λαθος................

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aQE9GmD7TGg]YouTube - Parisienne Walkways Outro Solo

4:21 ως 4:27..... Υπεροχο........

Φημες λενε οτι ο Gary Moore πεθανε προ ωρων στον υπνο του ενω εκανε διακοπες στην Ισπανια.

...που δυστυχώς είναι αληθινές :cry:

RIP

Πίσω
Μπλουζα