Να πω κι εγώ θέλω δύο λογάκια για αυτό το φικ και για τη Sandrine που μας έκανε την τιμή να μας το δώσει φυσικά.
Πρόκειται για ένα εκπληκτικό φικ κατά την άποψη μου. Πραγματικά κι εγώ περιμένω κάθε νέο κεφάλαιο πως και πως. Είναι μία πάρα πολύ ξεχωριστή ιστορία η οποία διαδραματίζεται την εποχή των 90ς. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ειδικά στον χαρακτήρα του Τέρρυ.
Η Sandrine είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θαυμάζω για το ταλέντο της στη συγγραφή. Γενικότερα όσο καιρό κινούμαι στον χώρο των φανφικ μόνο δύο άτομα ξεχωρίζω για τη συγγραφή τους. Τη Sandrine και τη Mercurio. Είναι οι μοναδικές που με έχουν κάνει να ανατριχιάσω και να κλάψω. Αυτό εγώ το θεωρώ πολύ μεγάλο ταλέντο.
Τώρα Juanita κάτι πρέπει να κάνουμε για εσένα. Πρώτα απ' όλα να σε ενημερώσω πως πρόκειται για Τέρρυ φικ, πολύ Τέρρυ, πιο πολύ δεν γίνεται!
Οπότε μπορεί να μη σου αρέσει και τόσο. Από εκεί και πέρα, θα σου πρότεινα να κάνεις μία προσπάθεια. Τα δικά μου Αγγλικά δυστυχώς δεν είναι επίσης πολύ καλά. Γιαυτό τον λόγο και δε γράφω φικ στα Αγγλικά αλλά τα γράφω Ελληνικά και τα μεταφράζουν στα Αγγλικά άλλοι για εμένα.
Αλλά...
Πριν μερικά χρόνια να σκεφτείτε είχα πάρει κάποια Άρλεκιν να διαβάσω στα Αγγλικά και δεν τα κατάφερνα. Είχα εκνευριστεί τότε και είχα εγκαταλείψει. Από τον Μαιο που άρχισα να ασχολούμαι ενεργά με το θέμα των φικ όταν είδα πως τα περισσότερα ήταν γραμμένα στα Αγγλικά απογοητεύτηκα. Τελικά ξεκίνησα σιγά, σιγά και δειλά δειλά και τελικά κατάφερα να διαβάσω καποια. Ευτυχώς οι λέξεις δεν ήταν και τόσο δυσκολες. Το ένα φικ έφερε το άλλο και αυτό σήμαινε για εμένα εξάσκηση.
Τώρα διαβάζω με πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Τα αγγλικά που χρησιμοποιεί η Sandrine είναι σχετικά ευκολοδιάβαστα. Οπότε με λίγη υπομονή και ένα λεξικό αν χρειαστεί θα τα καταφέρεις μία χαρά.
Μία καλή ιδέα επίσης θα ήταν να το μεταφράζαμε στα Ελληνικά και θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Όμως θα χρειαστώ πάρα πολύ χρόνο και δεν είμαι σίγουρη αν θα ειναι καλό το αποτέλεσμα αφού ξαναλέω πως και τα δικά μου Αγγλικά δυστυχώς είνα πολύ φτωχά.