pooky(1) είπε:
Περιμένουμε εντυπώσεις. Είναι απίθανο μηχάνημα θα το φχαριστηθείς όσο δεν πάει.
Γενικα ειμαι αντι-Nintendo και προ-Sega, γιατι πιστευω οτι το noise-to-signal ratio στις κονσολες της Nintendo ειναι πραγματικα κακο (ποσα παιχνιδια για Pokemon, Digimon, μικρο-μου-πονυ, Ιατρειο Μικρων Ζωων, Σχολη Ιππασιας κλπ αθλιοτητες μπορει να εχει μια κονσολα; Ελεος!!!). Βεβαιως η αποψη μου γενικοτερα μπορει και να μην μετραει για ειμαι γενικα αντι-console και προ-computer gaming!!!
Στην ζωη μου μεχρι πριν 1.5 χρονο που αρχισα να συλλεγω ρετρο υπολογιστες και κονσολες, ειχα μονο τρεις: Pong SD050 clone στα early 80ies (γεννηθεις 1976), xbox το 2003 (heavily hacked και η κεντρικη πηγη μου για πασεις φυσεως media και content με πολλες χιλιαδες ωρες λειτουργιας σαν HTPC και περιπου 20-30 ωρες λειτουργιας σαν παιχνιδομηχανη με παιχνιδια xbox, 60-70 ωρες με emulators) και wii το 2010 (σχεδον)!
Αυτο που μπορω να πω οτι με χαλασε απο την πρωτη στιγμη ισχυει πρακτικα για ολες τις συγχρονες κονσολες: δινεις οτι δινεις για να την αγορασεις και μετα πρεπει να δωσεις και αρκετα ακομα για να την κανεις ανθρωπινη. RGB καλωδια, δευτερο χειριστηριο και διαφορα αλλα απαραιτητα εξαρτηματα που αδειαζουν γρηγορα το πορτοφολι.
Δυστυχως στο wii τα πραγματα ειναι χειροτερα: δεν υποστηριζει ψηφιακη εξοδο ηχου(!). Και σαν να μην εφτανε αυτο, αν θες RGB εξοδο εικονας (λεγε με SCART), πως θα παρεις τον ηχο να τον περασεις απο τον ενισχυτη;!;!;
Και αφου εβρασα για καμποση ωρα στο ζουμι μου ενεργοποιοντας τα ηχεια της τηλεορασης (κατι που δεν εχω κανει απο το 2005 που αγορασα τον ενισχυτη surround), εκανα τις βασικες ρυθμισεις, χαζεψα στα channels, σερφαρα με τον web browser για περιπου 45 sec, εκανα την μοιραια κινηση: εβαλα το cd του Wii Sports στο wii!
Ξαφνικα ανακαλυπτω οτι εχουν περασει μερικες ωρες χωρις να το εχω παρει ειδηση και οτι ειμαι μουσκεμα στον ιδρωτα και εντελως πιασμενος! (Η τελευταια φορα που εκανα γυμναστικη ειναι: ποτέ) Πως εγινε αυτο!;!;!; Μπηκε μεσα μου ο γιαπωνεζος δαιμονας και τι θα κανω τωρα; Πως θα το εξορκισω; Ελπιζω μια επαναληψη του
Εξορκιστη σε συνταξη και κανα δυωρο
Need for Speed: Shift στο hi-end pc μου, θα ειναι αρκετα για να ελευθερωθω απο τα δεσμα του. Τον ακουω τωρα μεσα στο μυαλο μου: "Μαριο! Μαριο!" Οχιιιιιιιι.....
Καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος!