Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Γενικα ειμαι αντι-Nintendo και προ-Sega, γιατι πιστευω οτι το noise-to-signal ratio στις κονσολες της Nintendo ειναι πραγματικα κακο (ποσα παιχνιδια για Pokemon, Digimon, μικρο-μου-πονυ, Ιατρειο Μικρων Ζωων, Σχολη Ιππασιας κλπ αθλιοτητες μπορει να εχει μια κονσολα; Ελεος!!!). Βεβαιως η αποψη μου γενικοτερα μπορει και να μην μετραει για ειμαι γενικα αντι-console και προ-computer gaming!!!pooky(1) είπε:Περιμένουμε εντυπώσεις. Είναι απίθανο μηχάνημα θα το φχαριστηθείς όσο δεν πάει.
Το ειχα πει αυτο ετσι κι αλλιως. Μηπως εχει κανεις καποια (απλη) λυση για να παρω την εικονα στην τηλεοραση και τον ηχο στον ενισχυτη απο RGB scart καλωδιο;pooky(1) είπε:Όσο για το έξτρα χειριστήριο που πρέπει να πάρεις ή τα καλώδια και το 360 έρχεται με ένα pad, ενώ τα νέα πακέτα δεν έχουν hdmi καλώδιο στην συσκευασία!
Οχι θελω απο SCART RGB να περνω τον ηχο ξεχωριστα (σε οποιαδηποτε μορφη, υποθετω 2 RCA) και να συνεχισει SCART για να παει στην TV.metsgr είπε:
Οκ - δοκιμάζω άλλη μία. Υποθέτω ότι έχεις το RGB SCART καλώδιο. Με κάτι σαν τα παρακάτω μπορείς να πάρεις τον ήχο ξεχωριστά, ενώ το SCART συνεχίζει στην TV.freaktmp είπε:Οχι θελω απο SCART RGB να περνω τον ηχο ξεχωριστα (σε οποιαδηποτε μορφη, υποθετω 2 RCA) και να συνεχισει SCART για να παει στην TV.