Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.274
Λοιπον αλανια εχω μια απορια.Mε το Wii παιζω καθε μερα ειναι η μονη κονσολα που ειναι μονημα στην τηλεοραση μου συνδεδεμενη.Παιζω συνεχεια παλια παιχνιδια απο NES,SNES,N64 και γενικα ολα τα παιχνιδια απο παλιες αγαπημενες κονσολες.Για τον λογο αυτο εχω 3 Wii classic controller που ειναι αποκλειστικα γιαυτα τα παιχνιδια Προβολή συνημμένου 54915
Η NINTENDO ομως αργοτερα κυκλοφορησε το Wii classic controller pro και καλα για πιο βολικο.Επειδη ομως δεν ξερω οντως αν βολευει για τα παιχνιδια απο της παλιες κονσολες οπως βολευει το αρχικο classic controller μηπως το εχει παρει καποιος ωστε να με πει την αποψη του ωστε να αποφασισω αν ειναι να το παρω η οχι την στιγμη που εχω ηδη 3 classic controllers Προβολή συνημμένου 54916
Η NINTENDO ομως αργοτερα κυκλοφορησε το Wii classic controller pro και καλα για πιο βολικο.Επειδη ομως δεν ξερω οντως αν βολευει για τα παιχνιδια απο της παλιες κονσολες οπως βολευει το αρχικο classic controller μηπως το εχει παρει καποιος ωστε να με πει την αποψη του ωστε να αποφασισω αν ειναι να το παρω η οχι την στιγμη που εχω ηδη 3 classic controllers Προβολή συνημμένου 54916