Χρήσιμο (και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το να μοιράζομαι την τηλεόραση γιατί πολύ απλά εχω δική μου) αλλά όχι κάτι για να πεις ότι προτιμάς να έχεις μία κουμούτσα στο χέρι για να παίζεις αντί ενως μικρού, βολικού joypad το οποίο το κρατάς, το ξεχνάς και μπαίνεις στον κόσμο του παιχνιδιού χωρίς να παίρνεις το βλέμμα σου από εκεί . Αυτό είναι ίσως άλλο ένα πρόβλημα με το tablet, ότι δηλαδή θα πρέπει να αποσυντονίζω το βλέμμα μου από την οθόνη για να δω μια άλλη, αυτό δεν σε βγάζει λίγο από τον κόσμο του παιχνιδιού? Πολλές φορές όταν ένα παιχνίδι είναι πολύ καλό, ξεχνιέμαι και μου δίνει την αίσθηση ότι είμαι στον κόσμο του αλλά αν είναι να παλέυω με το tablet πως θα το πετυχαίνω αυτό? Είναι αυτό που είπα πριν, ένα barrier δηλαδή μεταξύ εμού και του game.Aardvark είπε:Για μενα τα δυο μεγαλυτερα ατου του Pad ειναι πρωτον οτι μπορεις και παιζεις σε αυτο και συναμα περιμενεις να μπει και κανα γκολακι στην TV η χαζολογας οταν οι αλλοι βλεπουν κατι βαρετο και βου εχεις ταμπλετα για σερφαρισμα στο νετ,την πας απο δω την πας απο κει την πας οπου θες.
Για το βου δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι το υποστηριζει...
Ρε ουστWally είπε:Σκεφτομουν τωρα να φυτιλιαζα τον Μπιλ.
Φανταζεσται να κρεμαγα δημοσκοπηση:
WiiU διαφημιση: Ποιος εχει δικιο? Η μαμα ή το παιδακι?
XAXAXAXAXA...
Τωρα περα απο τη πλακα, εχω μεγαλη περιεργεια να δοκιμασω το pad στην εκδηλωση που θα γινει. Να δω τι ψαρια πιανει διοτι εχω αρνητισμο στις resistive
DarkSynbios είπε:Σκεφτομαι να το κανω για το Wii U!
Προσεχε μην εχεις διαρροες!pooky(1) είπε:Αν είχα κάποιο κανάλι στο YT και καμιά 100000 συνδρομητές θα το έκανα σίγουρα μια και θα έβγαζα από views και διαφημίσεις τόσα ώστε να πάρω πάλι τη κονσόλα και όλα τα παιχνίδια που θα έβγαιναν για αυτή μέχρι τη λήξη της ζωής της.
Τώρα, μπορεί να την μόνταρα σε κουτί X-box 360 από την άλλη απλά για να τη σπάσω άγρια σε κάποιους από αμφότερα τα στρατόπεδα.
Χμ........ Και μόλις τελείωσα το νεράκι στο 360....... Χμ..........