Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στο 20'' βγαινει η μαμα και λεει στο παιδακι οτι θελει να δει τηλεοραση? Οχι ιδιαιτερα εξυπνο νομιζω

Καταρχην ποιος ειπε οτι ειναι μαμα με το παιδι.Ενα αλανι ειναι που θελει να παιξει με την καινουργια κονσολαρα του ενω η γκομενα του θελει να δει τα τουρκικα.Και επισης δεν ειναι πολυ εξυπνο που η γκομενα δεν ειναι ξανθια που εχει σπαστα μαλια αντι για ισια που φοραει παντελονι αντι για φουστα και που η μπλουζα της ειναι ασπρη ενω θα επρεπε να ειναι αλλο χρωμα.Ντροπη σου NINTENDO.

Δεν ξέρω... όσες περισσότερες διαφημίσεις και βίντεο βλέπω τόσο πιο πολύ σαν αχρείαστο gimmick μου φαίνεται. Σαν να έχεις ένα μεγάλο εμπόδιο ή τοίχο ανάμεσα σε σένα και στο παιχνίδι. Οι ιδέες που έχω δει μέχρι στιγμής περιορίζονται σε πράγματα που θα μπορούσες να τα κάνεις και με απλό χειριστήριο. Εκτός και αν αυτό που μας έλειπε ήταν να σέρνουμε αστεράκια ninja προς την οθόνη λες και είμαστε 4 ετών.

Πέρα από το ότι μπορείς να έχεις ένα πλήρες inventory system στο pad ώστε η οθόνη της τηλεόρασης να είναι τελείως ελεύθερη από UI και άλλα στοιχεία (πράγμα αρκετά χρήσιμο αλλά όχι κάτι το φοβερό) και πέρα από κάποια multiplayer options δεν βλέπω ακόμα κάτι φοβερά επαναστατικό όπως το WiiMote το οποίο ναι μεν δεν βγήκε καλό αλλά τουλάχιστον έδειχνε πολλά υποσχόμενο. Αν δεν δω κάτι πραγματικά έξυπνο που να μην μπορείς να το κάνεις με απλό pad και θα ανεβάζει/βελτιώνει σημαντικά το gameplay και την ατμόσφαιρα ενώς παιχνιδιού δεν με βλέπω να με πείθει ποτέ... Μάλλον θα πρέπει να περιμένω μέχρι το Zelda μου φαίνεται.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για μενα τα δυο μεγαλυτερα ατου του Pad ειναι πρωτον οτι μπορεις και παιζεις σε αυτο και συναμα περιμενεις να μπει και κανα γκολακι στην TV η χαζολογας οταν οι αλλοι βλεπουν κατι βαρετο και βου εχεις ταμπλετα για σερφαρισμα στο νετ,την πας απο δω την πας απο κει την πας οπου θες.

Για το βου δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι το υποστηριζει...

Aardvark είπε:
Για μενα τα δυο μεγαλυτερα ατου του Pad ειναι πρωτον οτι μπορεις και παιζεις σε αυτο και συναμα περιμενεις να μπει και κανα γκολακι στην TV η χαζολογας οταν οι αλλοι βλεπουν κατι βαρετο και βου εχεις ταμπλετα για σερφαρισμα στο νετ,την πας απο δω την πας απο κει την πας οπου θες.
Για το βου δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι το υποστηριζει...
Χρήσιμο (και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το να μοιράζομαι την τηλεόραση γιατί πολύ απλά εχω δική μου) αλλά όχι κάτι για να πεις ότι προτιμάς να έχεις μία κουμούτσα στο χέρι για να παίζεις αντί ενως μικρού, βολικού joypad το οποίο το κρατάς, το ξεχνάς και μπαίνεις στον κόσμο του παιχνιδιού χωρίς να παίρνεις το βλέμμα σου από εκεί . Αυτό είναι ίσως άλλο ένα πρόβλημα με το tablet, ότι δηλαδή θα πρέπει να αποσυντονίζω το βλέμμα μου από την οθόνη για να δω μια άλλη, αυτό δεν σε βγάζει λίγο από τον κόσμο του παιχνιδιού? Πολλές φορές όταν ένα παιχνίδι είναι πολύ καλό, ξεχνιέμαι και μου δίνει την αίσθηση ότι είμαι στον κόσμο του αλλά αν είναι να παλέυω με το tablet πως θα το πετυχαίνω αυτό? Είναι αυτό που είπα πριν, ένα barrier δηλαδή μεταξύ εμού και του game.

Καλή θα είναι η δυνατότητα για internet στην ταμπλέτα πάντως.

Αλλά ίσως βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, σίγουρα θα πρέπει να το τεσταρω κι εγώ κάποια στιγμή.

Γκρινια,γκρινια,γκρινια και παλι γκρινια εχω βαρεθει να ακουω συνεχει γκρινιες και μιρλες.Και πως γεινεται παντα μια ζωη για την NINTENDO.Και γω για το Wiimote ειπα οτι δεν μαρεσε στα Zelda γιατι με κουραζε αλλα στο Wiisports και σε ολα τα παιχνιδια τετοιου ειδους το γουσταρα πολυ.Ε αυτο που γεινεται με το Wii U oμως δεν εχει προηγουμενο.Καταρχην δεν θα παιζει πχ καποιος ενα platform και ενω θα ειναι περικυκλωμενος απο εχθρους η σε καποιον αρχηγο θα πρεπει να δει κατι στην οθονη του gamepad με αποτελεσμα να χανει γιατι θα τον αποσυντωνιζει.Σε συγκεκριμενα σημεια του εκαστοτε παιχνιδιου θα παιζει τον ρολο του οπως ειδαμε να γεινεται στο ΖοmbiU.Η μαγκια της NINTENDO φαινεται που εβαλε και μοχλο και κουμπια και μας λεει μαγκες μαυτα θα παιζεται και η οθονη θα υπαρχρι για το κατι παραπανω για κατι το διαφορετικο.Και οποιος δεν γουσταρει το κατι διαφορετικο ας παρει το pro controller και τελειωνη το θεμα.Και οποιος δεν γουσταρει γενικα ας μην παρει την κονσολα.

Αντι να σκεφτει καποιος οτι επιτελους μετα το Wii που δεν το ειχαμε αυτο θα μπορουμε να παιζουμε τους περισσοτερους κορυφαιους third party τιτλους,επιτελους θα εχουνε κανονικα gamepads με μοχλο και κουμπια και οτι επιτελους θα δουμε σε κονσολα της NINTENDO ΗD καθομαστε και γκρινιαζουμε για χικιες δυο βλακειες.Και γω στο σπιτι 5 τηλεορασης εχω 2 32αρες full hd μια 27αρα full hd και 2 14αρες και δεν μοιραζομαι καμια ωστε να με διευκληνει η επιλογη του να μπορω να μεταφερω το παιχνιδι και να το παιζω στο gamepad αλλα ειναι κατι το διαφορετικο κατι που το γουσταρω και θα μαρεζε να το ζησω και να μπορω να παιξω το παιχνιδι εκει.Ακομα δεν βγηκε η κονσολα ακομα δεν την ειδαμε απο κοντα και ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και το κανω και γω δεν λεω μονο για αλλους.Πρωτη φουρνια παιχνιδιων και τα παιχνιδια φαινονται εντυπωσιακα σκεφτητε πως ηταν τα πρωτα παιχνιδια απο της αλλες κονσολες που τα περισσοτερα ηταν αισχοσ και φανταστητε πως θα ειναι τα επομενα στο Wii U οταν μαθουν οι Devs 100% ολες της δυνατοτητες της.Οπως και περιμενετε να δειτε και τα First party της NINTENDO που εκει θα φανουν τα παντα.Και ολα αυτα τα λεω για ολους γενικα οχι για τον τασο και γιαυτα που εγραψε παραπανω.Θα το δουμε θα παιξουμε και μετα θα κρινουμε και θα εχουμε πληρη αποψη για το θεμα που λεγεται Wii U.

Σκεφτομουν τωρα να φυτιλιαζα τον Μπιλ. :)

Φανταζεσται να κρεμαγα δημοσκοπηση:

WiiU διαφημιση: Ποιος εχει δικιο? Η μαμα ή το παιδακι?

XAXAXAXAXA...

Τωρα περα απο τη πλακα, εχω μεγαλη περιεργεια να δοκιμασω το pad στην εκδηλωση που θα γινει. Να δω τι ψαρια πιανει διοτι εχω αρνητισμο στις resistive

Wally είπε:
Σκεφτομουν τωρα να φυτιλιαζα τον Μπιλ. :)
Φανταζεσται να κρεμαγα δημοσκοπηση:

WiiU διαφημιση: Ποιος εχει δικιο? Η μαμα ή το παιδακι?

XAXAXAXAXA...

Τωρα περα απο τη πλακα, εχω μεγαλη περιεργεια να δοκιμασω το pad στην εκδηλωση που θα γινει. Να δω τι ψαρια πιανει διοτι εχω αρνητισμο στις resistive
Ρε ουστ :D

Πανο και γω της resistive οθονες των κινητων δεν της παω μια αλλα απο την αλλη ωσες αποψεις απο Devs εχω διαβαζει λενε τα καλητερα και οτι εχει φανταστικη αποκρηση.Θα το δοκιμασετε εσεις που θα παραβρεθητε και θα ποσταρετε της αποψεις σας και για μας που ημαστε μακρια.

Εγώ πάντως θα το αγοράσω day 1!

Ναι, καλά...

Εγώ πάντως ξέρεις πόσο γουστάρω την Nintendo Βασίλη. Γι αυτό και περιμένω πολλά από αυτήν, όχι μόνο γιατί είναι η αγαπημένη μου εταιρία αλλα και γιατί περιμένω να βγάλει κάτι που να με κάνει να ξεχάσω την απογοήτευση (σε σχέση με τις άλλες κονσόλες της) του Wii.

Οπότε είμαι λιγάκι πιο αυστηρός και προσέχω τις λεπτομέριες. Οταν όλοι οι hardcore fans της nintendo περιμένουν κάτι που να τους ικανοποιήσει και να τους ευχαριστήσει για την υπομονή τους που δεν την εγκατέληψαν με το Wii και τα casual games και βγάζουν τέτοιες διαφημήσεις που επικεντρόνονται σε βλακείες τύπου smartphone shovelware αλλά "σέρνω το αστεράκι με το δαχτυλάκι μου" ή σε μικρολεπτομέριες όπως το ότι μπορεί να δει κάποιος τηλεόραση ενώ παίζεις, λες και δεν έχουν πια όλα τα νοικοκυριά πάνω από 2 τηλεοράσεις (αυτοί που έχουν για videogames τουλάχιστον), ε, δεν μπορώ να μην ξινήσω.

Γιαυτο και το διευκρηνησα τασο οτι δεν μιλαω για σενα αλλα γενικα.Aπλα ρε φιλαρακι ολα τα διορθωσε σε σχεση με το Wii και οταν λεω ολα εννοω ολα και δεν λεει να μας χαλαει μια διαφημηση χωρις λογο δηλαδη.Και δεν νομιζω παντως οτι ειναι μικρολεπτομερεια το να μπορεις να μεταφερεις το παιχνιδι στο gamepad.Για μενα ειναι πανεξυπνο.

Κοίτα, δεν σχημάτισα την άποψη που έχω από μία διαφήμιση αλλά από ότι έχω δει μέχρι στιγμής από τότε που εμφανίστηκε στην Ε3. Μου έχει δώσει την γεύση ενός μηχανήματος όπου οι νέες ιδέες και τα innovations εξυπηρετούν το hardware και όχι τα παιχνίδια τα οποία είναι και το πιο σημαντικό. Δηλαδή αυτό που φτιάχνεις να κάνει την εμπειρία του παιχνιδιού καλύτερη και όχι απλά να βγάζεις κάτι μόνο και μόνο για να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του tablet, άσχετα αν ταιριάζει στο παιχνίδι ή όχι.

Και κάτι άλλο σχετικά με αυτό. Θα αγόραζες ποτέ κάποιο από τα χαζό-applications τύπου κουνάω το mouse/μοχλό για να γεμίσω το όπλο και να πυροβολάω άσκοπα ή να καθαρίσω την οθόνη ή να κάνω την αγελάδα να κάνει mooooo στο PC σου ή στην κονσόλα σου? Γιατί όμως βγαίνουν τέτοια χαζά στα iphone και κάθε είδους smartphone? Γιατί κάνουν τόσες πωλήσεις?

Επιδη έχουν τόσες πολλές δυνατότητες οι συσκευές και δεν ξέρουν πως να τις εκμεταλλευτούν. Ούτε οι devs ούτε ο κόσμος που τις αγοράζει (κατά το μεγαλύτερο ποσοστό). Ολοι ψάχνουν να βρουν έναν λόγο να χαϊδεύουν την touch screen τελευταίας τεχνολογίας, όσο χαζός και αν είναι αυτός ο λόγος. Βλέπω φίλους μου που παίζουν κάτι βλακείες ρηχά παιχνίδια που στο PC ούτε τσάμπα στο Newgrounds (flash games) δεν τα παίζαμε, μόνο και μόνο για να μην αισθάνονται ότι πήραν τσάμπα την συσκευή. Φοβάμαι μην γίνει το ίδιο και με το WiiU, δηλαδή οι developers να μην νοιάζονται τόσο για το να φτιάξουν ένα καλό παιχνίδι όσο το να φτιάξουν απλά κάτι που να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του pad. Και οι gamers να μην καταλαβαίνουν ότι απλά χρησιμοποιούν ένα gadget και δεν παίζουν κάποιο φοβερό παιχνίδι στην ουσία. Αυτό θα είναι η καταστροφή του WiiU, έστω και αν πουλήσει σαν τρελό όπως το Wii.

Μέχρι στιγμής από όλα όσα έχω δει αυτήν την γεύση παίρνω. Ισως να κινδυνολογώ. Σίγουρα, ακόμα δεν έχει βγει καλά καλά και σίγουρα όλο και κάτι πολύ καλό θα βγει από Nintendo και Retro. Ας ελπίσουμε η διαίσθησή μου να μην με βγάλει ασπροπρόσωπο απλά. Μπορεί να φταίει και το ότι προσωπικά προτιμώ να περιμένω μέτρια πράγματα και να μου βγουν καλά, παρά να περιμένω τα καλύτερα και να μου βγουν μέτρια ή τα χειρότερα :P

Δεν νομιζω οτι εχεις λαθος πουθενα.

Συμφωνω σαυτα που λες αλλα εδω υπαρχει μια τεραστια διαφορα.Δεν εδειξε η NINTENDO κανενα παιχνιδι του στυλ των χαζοπαιχνιδων που κυκλοφορουν σε ios και android και ουτε ειδα κανεναν Developer να εχει στα σκαρια κανενα τετοιο παιχνιδι.Και εννοοιται οτι πχ τους κωδικους για να ανοιξης μια πορτα στο zombiU θα μπορουσες να τους βαλεις με το pro controller με ενα απλο gamepad δηλαδη και οχι πατωντας την οθονη αλλα ειπαμε οτι ηθελαν να φτιαξουν κατι πρωτοτυπο.Δεν με εχει απογοητευση τιποτα στο Wii U και ουτε η ιδια η NINTENDO και περιμενω τα καλητερα.Και στην τελικη γιατι να τα κονομανε μονο οι αλλοι με χαζοπαιχνιδα αν ειναι να τα κονομηση και η NINTENDO ας βγαλει και αυτη αλλα με μετρο και να ειναι η εξαιρεση στον κανονα και οχι ο κανονας.

Σκεφτομαι να το κανω για το Wii U!

Και ναι εχω λεφτα για πεταμα! :P

DarkSynbios είπε:
Σκεφτομαι να το κανω για το Wii U!

Αν είχα κάποιο κανάλι στο YT και καμιά 100000 συνδρομητές θα το έκανα σίγουρα μια και θα έβγαζα από views και διαφημίσεις τόσα ώστε να πάρω πάλι τη κονσόλα και όλα τα παιχνίδια που θα έβγαιναν για αυτή μέχρι τη λήξη της ζωής της.

Τώρα, μπορεί να την μόνταρα σε κουτί X-box 360 από την άλλη απλά για να τη σπάσω άγρια σε κάποιους από αμφότερα τα στρατόπεδα.

Χμ........ Και μόλις τελείωσα το νεράκι στο 360....... Χμ.......... :diablotin:

pooky(1) είπε:
Αν είχα κάποιο κανάλι στο YT και καμιά 100000 συνδρομητές θα το έκανα σίγουρα μια και θα έβγαζα από views και διαφημίσεις τόσα ώστε να πάρω πάλι τη κονσόλα και όλα τα παιχνίδια που θα έβγαιναν για αυτή μέχρι τη λήξη της ζωής της.
Τώρα, μπορεί να την μόνταρα σε κουτί X-box 360 από την άλλη απλά για να τη σπάσω άγρια σε κάποιους από αμφότερα τα στρατόπεδα.

Χμ........ Και μόλις τελείωσα το νεράκι στο 360....... Χμ.......... :diablotin:
Προσεχε μην εχεις διαρροες! :diablotin:

Διαρροές; Μπα, έχω απίστευτη προυπηρεσία στο θέμα, μην ανησυχείς!

Εγω ακομα δεν εχω αποφασισει για day 1... το δουλευω ακομα στο μυαλο μου...

Ε τουλαχιστον μεχρι τα χριστουγεννα οι πιο εγκρατεις μπορει να περιμενουν λιγο.

Κατι προσφορες κατι δωρακια μαζι με την κονσολα..

Πίσω
Μπλουζα