Δεν ειπα να μην κανουν updates.Απλα εχοντας κανει ηδη 2 updates το ενα καθαρα για fixes και τωρα βαζουν 3ο σε λιγοτερο απο 1 μηνα, σημαινει οτι κατι δεν εχουνε ψαξει καλα.Τελος παντων εγω δεν εχω προβλημα να γινουν 500 updates, απλα ελπιζω να μην υπαρχει ο φοβος και το ρισκο αν συμβει κατι να χαλαει η κονσολα οπως ειχε γινει με το 1ο update, αυτο με χαλαει και δεν θελω πολλα updates .divined είπε:Kαλά είναι δυνατόν να διαμαρτύρεται κανείς για τα updates. Software είναι, λογικά σφάλματα θα έχει. Το βρίσκω πολύ θετικό που υποστηρίζει τόσο δυνατά την κονσόλα της η Nintendo.
Ακόμα κι έτσι πουλάει πολύ περισσότερο από όσο περίμενα, εγώ τουλάχιστον. Σε όλα τα ξένα forums όλοι ήταν σκεπτικοί και από αυτήν την ατμόσφαιρα περίμενα να πατώσει. Επίσης είναι αρκετά ακριβό, πολύ ακριβότερο από PS3/360 και αφού αυτές οι κονσόλες ακόμα "μετράνε" είναι λογικό να πουλάνε πιο πολύ αφού πωλούνται πολύ φτηνότερα και έχουν καλές προσφορές και πακέτα. Το Wii δεν μετράει πια, ότι είχε να πουλήσει πούλησε το τελευταίο που θα ήθελε η Nintendo είναι να καταντήσει το WiiU σαν το PS3 και να πουλάει ο προκάτοχός του πιο πολύ για αρκετά χρόνια. Τέλος πολλοί περιμένουν να περάσει λίγος καιρός, να λυθούν όλα τα τυχόν προβλήματα των πρώτων μηνών και να αρχίσουν να βγαίνουν τα τρανταχτά first party για να το αγοράσουν.Wally είπε:Ναι αλλα το 360 συνεχιζει να εχει πωλησεις περισσοτερες απο το Wii και το WiiU μαζι αυτο τον καιρο...οχι ιδιαιτερα κολακευτικο για μια νεα κονσολα να την ισοπεδωνει στις πωλησεις ενα μηχανημα 7 ετιας
Από οποιαδήποτε κονσόλα εκτός του Wii.Wally είπε:Το PS2 πουλουσε περισσοτερο απο οποιαδηποτε κονσολα εως και λιγα χρονια πριν που το φρεναραν για να φυγει κανα κομματι PS3
Η εικόνα δείχνει ότι στα 5 πρώτα χρόνια το Wii είχε πουλήσει περισσότερο..Wally είπε:Δεν θα το λεγα
Του imgema το link ειναι πιο εγκυρο και μονο να δει κανεις απο ποιο site προερχεται.Ωσο για το Wii U δεν αν δεν ειναι καποιος ικανοποιημενος πολυ απλα δεν το περνει.Εκτος και αν ειναι τοσο φελος ομως που να περιμενε πχ καινουργιο zelda η super mario galaxy 3 κλπ το πρωτο εξαμηνο της κονσολας στην αγορα την στιγμη που το προηγουμενο zelda (skyward sword) κυκλοφορησε το 2011.Αλλο ομως να μην ικανοποιημενος καποιος που ειναι απολυτως λογικο γιατι δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα και την ιδια αγαπη για την NINTENDO και αλλο το θεμα των πωλησεων.Η ιστορια εγραψε οτι στον ενα μην κυκλοφοριας του το Wii U πουλησε 1.850.000 κομματια το xbo60 940.000 κομματια και το ps3 540.00 κομματια και σε εποχες που δεν υπηρχε παγκοσμια κριση.cloud είπε:Η εικόνα δείχνει ότι στα 5 πρώτα χρόνια το Wii είχε πουλήσει περισσότερο..Και στο άλλο λινκ δείχνει ότι στα 6, δηλαδή τώρα (Που ήδη το Wii είναι ουσιαστικά νεκρό, δεν έχουμε κι' άλλα... ), είναι περίπου στα ίδια.
Τώρα για την πορεία του WiiU, ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος..
Και πρώτα απ' όλα, δεν είμαι ευχαριστημένος με τα αποκλειστικά (Και όχι μόνο...) παιχνίδια που υπάρχουν η έχουν ανακοινωθεί ως τώρα! Και δεν βλέπω και πολλούς σοβαρούς λόγους που να αξίζει αυτή την στιγμή η αγορά της κονσόλας..
Να σταθώ στο αν θέλω νέο Zelda η (Σοβαρό..) Mario;metalcandyman είπε:Εκτος και αν ειναι τοσο φελος ομως που να περιμενε πχ καινουργιο zelda η super mario galaxy 3 κλπ το πρωτο εξαμηνο της κονσολας στην αγορα την στιγμη που το προηγουμενο zelda (skyward sword) κυκλοφορησε το 2011.
Exεις ενα μικρο δικειο αλλα γενικα δεν συμφωνω και δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Το NES κυκλοφορησε το 1983 και το super mario bros κυκλοφορησε το 1985.To super mario advance που κυκλοφορησε στο launch του game boy advance ηταν απλα ξαναζεσταμενο φαγητο ενα απλο remake δηλαδη του Super mario bros 2 και του κλασικου Mario Bros.Και δεχθηκε πολυ αρνητικη κριτικη γιαυτο το θεμα η NINTENDO γιατι ειχε πολυ καλητερες επιλογες να βαλει οπως τα super mario bros 3 η το super mario world.Kατι που διορθωσε βεβαια αλλα με τα αλλα super mario advance που κυκλοφορησαν.To Super mario 64 DS δεν νομιζω οτι ηταν κατι το πολυαναμενομενο που το περιμεναμε ολοι σαν τρελοι γιατι και αυτο ξαναζεσταμενο φαγητο ηταν.Το Zelda twilight princess για το Wii στην ουσια ηταν παιχνιδι που θα κυκλοφορουσε μονο στο game cube αλλα επειδη κυκλοφορησε το Wii η NINTENDO το ξανασκεφτηκε και θεωρησε καλητερο να το προμοταρει σαν το καινουργιο zelda για την καινουργια κονσολα ασχετα που κυκλοφορησε και στο game cube και στην ουσια ενας κατοχος του GC που δεν ειχε Wii μια χαρα ηταν.Στο 3DS εκανε το λαθος η NINTENDO με την αρχικη του τιμη το διορθωσε νωρις και σιγα σιγα και οχι στο launch του αρχισαν να κυκλοφορουν παιχνιδαρες και δεκαδες αποκλειστικοτητες και εχει φτασει να πουλαει σαν τρελο και να εχουν φυγει 25.000.000 κομματια.cloud είπε:Να σταθώ στο αν θέλω νέο Zelda η (Σοβαρό..) Mario;Για να δούμε κάτι που έχω βάλει πολλές φορές σε διάφορα site..
NES: Super Mario Bros.
GB: Super Mario Land
SNES: Super Mario World
N64: Super Mario 64
GBA: Super Mario Advance
GC: Luigi's Mansion
DS: Super Mario 64 DS
Wii: The Legend of Zelda: Twilight Princess
3DS: Τα γνωστά, και είδαμε το τράβηξε για να πάρει μπρος..
WiiU: Τι; η αρπαχτή με ένα 2D Mario που έχουμε δει ακόμα 3 κατά 85 με 90% ίδια, και δεν δείχνει ούτε το 10% από αυτά που μπορεί να κάνει η κονσόλα;
Ε λοιπόν μετά από αυτά, ΚΑΙ ένα σοβαρό Mario η Zelda θέλω, και όχι, δεν με νοιάζει αν είχε βγει Zelda πριν έναν χρόνο, γιατί NSMB είχε βγει πριν λίγους, και όμως μας το πέταξαν στα μούτρα!