Κοίτα πάνω κάτω μέχρι στιγμής το ίδιο κοινό το έχει πάρει, γιατί ακόμα σοβαρός τίτλος για core/hardcore gaming δεν έχει βγει. Οπότε αυτοί που προτιμούσαν το Wii και τα "χαριτωμένα" παιχνιδάκια όπως είπε και ο sonicman θα προτιμήσουν το Wii U ( 6-11 χρονών παιδιά και 25-34 χρονών γυναίκες δηλαδή).Wally είπε:Sonicman κατσε πρωτα να βγουν τα πρωτα στατιστικα απο τα demographics. Ακομα δεν ξερουμε με αποδειξεις ποιο κομματι της αγορας ψωνισε WiiU.
Iσως το μοναδικό Zelda που ΔΕΝ χρειάζεται remake. Και αυτό γιατί τα cell shaded, στιλιζαρισμένα γραφικά του έχουν "γεράσει" πολύ καλύτερα από άλλα παιχνίδια της σειράς. Πόσο να τα βελτιώσουν, αφού πρέπει να είναι απλά και στιλιζαρισμένα, το πολύ πολύ να είναι HD και τέλος. Τσάμπα ο χρόνος και το χρήμα που θα μπορούσαν να επενδύσουν κάπου αλλού. Που στο καλό είναι το remake του Majora's Mask για παράδειγμα???????Ajax87 είπε:Ανακοινωσαν Remake Zelda Wind Walker
Θεοί του Ολύμπου και του Αρχαίου Πακιστάν!!!!!!!!Η NINTENDO μαζι με την Atlus
Καπου εδω η Nintendo με κερδισε απλα. Πηρε δυο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ονοματα.. Και τα ενωσε. Για να ειμαι ειλικρινεις θα ηθελα ενωση Shin Megami Tensei X Baten Kaitos αλλα και ετσι δεν εχω παραπονο. Και αφηστε τους υπολοιπους να περιμενουνε το final fantaser saiven.metalcandyman είπε:Shin megami tensei X Fire Emblem:Mε αυτη την ειδηση θεωρω δεδομενο οτι εκκατομυρια ιαπωνες θα εχουν αρχισει το παρτυ.Η NINTENDO μαζι με την Atlus συνεργαζονται για να φτιαξουν ενα παιχνιδι που θα εννωνει τους κοσμους αυτων των δυο κορυφαιων σειρων.Πολυ καλη ειδηση γιατι και οι δυο αυτες σειρες εχουν εκκατομυρια οπαδους.
Σωστά. Οι hardcore, σοβαροί users θα επιλέξουν την hardcor-ήλα XBOX με το Kinect για να μπορούν να παίζουν Star Wars dancing games και kinectimals.franz είπε:Κοίτα πάνω κάτω μέχρι στιγμής το ίδιο κοινό το έχει πάρει, γιατί ακόμα σοβαρός τίτλος για core/hardcore gaming δεν έχει βγει. Οπότε αυτοί που προτιμούσαν το Wii και τα "χαριτωμένα" παιχνιδάκια όπως είπε και ο sonicman θα προτιμήσουν το Wii U ( 6-11 χρονών παιδιά και 25-34 χρονών γυναίκες δηλαδή).
Φιλαρακι η εισαι εντελως ασχετος η απλα γραφεις για να γραψεις κατι μπας και τσιμπησει και σε απαντηση κανεις οπως κανω εγω.Μηπως σε ακουγομαι για 6-11 χρονων παιδακι η για γυναικα 30-34;Aν σε ακουγομαι πεστο γιατι και γω πηρα Wii και παιζω φανατικα οπως πολυς κοσμος μεσα στο Forum που εχουν πιο πολλα χρονια μαζεμενα απο τα 32 που εχω εγω.franz είπε:Κοίτα πάνω κάτω μέχρι στιγμής το ίδιο κοινό το έχει πάρει, γιατί ακόμα σοβαρός τίτλος για core/hardcore gaming δεν έχει βγει. Οπότε αυτοί που προτιμούσαν το Wii και τα "χαριτωμένα" παιχνιδάκια όπως είπε και ο sonicman θα προτιμήσουν το Wii U ( 6-11 χρονών παιδιά και 25-34 χρονών γυναίκες δηλαδή).
Δεν ξέρω γιατί ειρωνεύεσαι, αλλά το 90% του πληθυσμού που έχουν XBOX δεν το πήραν για να παίζουν Star Wars, dancing games και kinecticmals, το τι θα έκανες εσύ με το XBOX δεν σημαίνει ότι συμβαδίζει με το μεγαλύτερο κομμάτι των XBOX users.Imgema είπε:Σωστά. Οι hardcore, σοβαροί users θα επιλέξουν την hardcor-ήλα XBOX με το Kinect για να μπορούν να παίζουν Star Wars dancing games και kinectimals.Και τα μικρά παιδάκια αλλά και οι γυναίκες θα μπορούν όλοι μαζί και οικογενειακά να παίζουν Zombi U, Metroid κλπ ενώ ο μπαμπάς ψήνει μπάρμπεκιου έξω στο γρασίδι.
Διάβασε ξανά, με προσοχή και κατανόηση το ποστ μου και δες ότι έγραψα "προτιμούν" και όχι "αγοράζουν αποκλειστικά".metalcandyman είπε:Φιλαρακι η εισαι εντελως ασχετος η απλα γραφεις για να γραψεις κατι μπας και τσιμπησει και σε απαντηση κανεις οπως κανω εγω.Μηπως σε ακουγομαι για 6-11 χρονων παιδακι η για γυναικα 30-34;Aν σε ακουγομαι πεστο γιατι και γω πηρα Wii και παιζω φανατικα οπως πολυς κοσμος μεσα στο Forum που εχουν πιο πολλα χρονια μαζεμενα απο τα 32 που εχω εγω.
Αυτό προσπαθώ να πω αλλά δεν με καταλαβαίνουν κάποιοι όπως φαίνεται.Imgema είπε:Σαφώς και κάποια εταιρία - κονσόλα θα έχει περισσότερους τίτλους από κάποια άλλη σε κάποια genres ή συγκεκριμένης θεματολογίας. Και οι 3 κονσόλες έχουν τα παιδικά τους παιχνίδια με την Nintendo να έχει ένα μεγαλύτερο ποσοστό απλά, αλλά και τα σοβαρά τους
Αυτό πες το στον metalcandyman γιατί ακόμα σκέφτεται.Imgema είπε:Αν σε κάποια κονσόλα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια για παιδιά και γυναίκες, ε, λογικό είναι να προτιμήσουν αυτή.
Όταν λες ότι ένα παιχνίδι δεν είναι σοβαρό, τι εννοείς? Δεν είναι ρεαλιστικό ή κάτι άλλο? Εξήγησε μου γιατί δεν το έπιασα.Imgema είπε:Ασε που σίγουρα θεωρώ πιο σοβαρό ένα game όπως το Pikmin από ότι ένα Call of Duty το οποίο θεωρώ τελείως ασόβαρο (όχι παιδικό, έχει διαφορά).
Όταν λέω αυτό εννοώ κάποιο game το οποίο επιφανειακά μοιάζει να είναι για ενήλικους παίκτες (όπλα, βία, γυμνό, βρισίδια κλπ) αλλά το gameplay είναι λες και είναι στοχευμένο για κάποιον με IQ μονοψήφιου αριθμού. Φυσικά ένα μικρό παιδάκι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το τελειώσει και θα του φανεί πολύ πιο εύκολο από ένα "παιδικό" Pikmin ή Μario Galaxy.franz είπε:Όταν λες ότι ένα παιχνίδι δεν είναι σοβαρό, τι εννοείς? Δεν είναι ρεαλιστικό ή κάτι άλλο? Εξήγησε μου γιατί δεν το έπιασα.
Ωραία, ευχαριστώ για την διευκρίνιση.Imgema είπε:Όταν λέω αυτό εννοώ κάποιο game το οποίο επιφανειακά μοιάζει να είναι για ενήλικους παίκτες (όπλα, βία, γυμνό, βρισίδια κλπ) αλλά το gameplay είναι λες και είναι στοχευμένο για κάποιον με IQ μονοψήφιου αριθμού. Φυσικά ένα μικρό παιδάκι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το τελειώσει και θα του φανεί πολύ πιο εύκολο από ένα "παιδικό" Pikmin ή Μario Galaxy.
Επίσης εννοώ κάποια games που όλη την βία, το αίμα, ακόμα και το sex που προβάλουν είναι εκεί για να εντυπωσιάσουν teenagers και παιδιά που θέλουν να παίξουν κάτι για μαγκιά. Το Dante's Inferno είναι το καλύτερο παράδειγμα γι αυτό που λέω. Από τα πιο χαζά και ασόβαρα παιχνίδια που έχω παίξει, αφού το μόνο που έχει να δείξει είναι αυτό. Sex και βία, τίποτε άλλο αλλά τα προβάλει με πολύ αφελή τρόπο. Είναι ένας σκοτεινός, kinky κόσμος όπως θα τον φανταζόταν ένας πιτσιρικάς. Εχει και το +18 επάνω του λες και οι ενήλικοι θα εντυπωσιαστούν από τα γυμνά στήθη (δεν έχουμε ξαναδεί) και τις πόρτες που θυμίζουν γυναικεία γεννητικά όργανα (οκ από αυτό είχε πλάκα στη αρχή, δεν λέω). Αυτά όμως είναι για να τα βλέπει ο 13χρονος και να κάνει επίδειξη στους φίλους του πόσο "hardcore" είναι αυτό που παίζει. Σαν να λέμε "πήρα ένα παιχνίδι που έχει και τσόντα μέσα!!!!" ένα πράγμα.
Οχι ότι δεν υπάρχουν τέτοια παιχνίδια που είναι σοβαρά. Το πρώτο Shadowman ας πούμε (αυτό μου έρχεται στο μυαλό τώρα) είναι ένα παιχνίδι που από ένα σημείο και μετά το παρακάνει με την βία, έχει όμως πολύ καλό design, πλούσιο και δυσκολούτσικο gameplay και μια πολύ βαριά ατμόσφαιρα για να το δικαιολογήσει όλο αυτό και να σε βάλει στον σκοτεινό του κόσμο.
Κρίμα, αυτά τα ατμοσφαιρικά παιχνίδια δεν μπορώ να τα ευχαριστηθώ στην μικρή οθόνη και με την καλύτερη επιλογή για ήχο να είναι τα ακουστικά.metalcandyman είπε:Tασο πραγματικα φιλε και μονο απο της φωτογραφιες που εδειξαν πραγματικα εχουν κανει φανταστικη δουλεια με το Wind Waker HD και οταν το δoυμε οταν κυκλοφορησει πιστευω οτι θα αναθεωρησεις.Για το majoras mask δεν ξερω γιατι αλλα το χαρτι του πιστευω οτι θελουν να το ριξουν στο 3DS και οχι στο Wii U.