Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Imgema είπε:
Α, έτσι? Οκ! Κι εγώ λοιπόν συμφωνώ μαζί σου και εύχομαι το ίδιο γιατί τουλάχιστον τότε δεν θα ζηλεύω που δεν θα έχω WiiU. Οπότε χάρη θα μου κάνει η Nintendo να μην βγάλει η ίδια το παιχνίδι και να το δώσει πάλι στην sega. :eviltongue:
ΥΓ: Δεν λέω ότι το GX ήταν κακό παιχνίδι, μην τα τινάξουμε και όλα στον αέρα. :P
χαχαχαχα! Γραφικα Wipeout HD να εχει δεν μας χαλαει καθολου φιλε μου. Αλλα φοβαμαι οτι η εταιρεια σας τον τελευταιο καιρο ειναι με τα δυο χερια στο δοκαρι και αναπαυεται με τα ασφαλη παιχνιδια. Μαλλον το F-zero και το Metroid τα βλεπω για πολυ αργοτερα οταν η κονσολα πιασει πανω απο 15 Εκατ κομματια.

Εκει που η λασπη επεφτε βροχη και ο καθε πικραμενος εβγαζε την χολη του για το Wii U ξαφνικα εμφανιστηκαν δυο πολυ θετικα αρθρα απο τα Edge και Eurogamer.

Why Wii U should steal your cristmass απο το Edge.

http://www.edge-online.com/features/why-wii-u-should-steal-your-christmas/

The strongest next gen line up from the unlikeliest source απο το Eurogamer.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-26-the-strongest-next-gen-line-up-from-the-unlikeliest-source

Ρε τι γεινεται στον κοσμο κατσε να δω εξω μηπως πετανε τιποτα γουρουνια και μηπως πεφτει μαυρο χιονι.

Όντως, ενδιαφέροντα άρθρα αν και απορώ γιατί το edge δεν ανέφερα καθόλου το Mario 3D. Όπως και να χει, με τα ως τώρα δεδομένα θεωρώ το Wii U πρώτη επιλογή για τα χριστούγεννα συγκρίνοντας με PS4 xbox3. Η βιβλιοθήκη του Wii U είναι πολύ πιο πλούσια και η τιμή του αρκετά δελεαστική....

Ωσοι δεν εχετε μπει ακομα στην next gen εποχη της NINTENDO και του Wii U γιατι σκεφτεστε το οικονομικο πρωτα απ'ολα το Amazon.uk το κατανοει αυτο και εχει βγαλει μια φοβερη προσφορα.Με 250 λιρες περιπου 295 ευρω δηλαδη πανω κατω μπορειτε να αγορασετε το Wii U premium με το nintendo land αλλα και ενα απο τα παιχνιδια splinter cell blacklist,ZombiU,sport connection,rabbids land,just dance 4 οπως και ενα απο τα παιχνιδια Αssassin's creed III,Rayman legends,the smurfs 2,Marvel's avengers battle for earth,yourshape fitness evolved 2013 και sonic and all stars racing transformed limited edition.

http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_162846167_3?ie=UTF8&docId=1000758923&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1R4W1X6B1BR4M3CBVNXE&pf_rd_t=101&pf_rd_p=438332827&pf_rd_i=506846

Πανεμορφο παιχνιδακι και πολυ καλα γραφικα και ειδικα για διπλα με φιλους ειναι ολα τα λεφτα.

Απο τι φαινεται συντομα θα εχουμε το Super Mario Bros 3 (nes) στην VC του Wii U και του 3DS .Ενα απο τα καλυτερα 2D Mario (για μενα το καλυτερο μαζι με το yoshis island).

BYCFFY2CIAA6t8C.jpg

BYCFBZ0CcAElGxF.jpg

http://www.gonintendo.com/?mode=viewstory&id=216099

Παντως σαν την αισθηση να το δοκιμαζεις οταν κυκλοφορει πρωτη φορα δεν υπαρχει .n.e.s η αρχη της καταστροφης μου ;)

Οταν πιαναμε στο χωριο μου RTL αρχες με μεσα της δεκαετιες του 90 τον καιρο που ηταν να κυκλοφορησει το SMB 3 εδειχνε μια διαφημηση με gameplay απο το παιχνιδι και στο τελος εδειχνε την γη και ολοι οι ανθρωποι πανω της κρατουσαν απο ενα κομματι και μολις τα σηκωναν ολοι μαζι σχηματιζοταν το προσωπο του Mario.Μιλαμε οταν την εβλεπα με ετρεχαν τα σαλια και οταν ημουνα στο σπιτι πεντακοσιες φορες εβαζα το RTL μπας και την πετυχω .Οταν αργοτερα πηρα το παιχνιδι πραγματικα το ελιωσα 3 μερες δεν βγηκα απο το σπιτι.Μιλαμε για ενα απο τα καλητερα παιχνιδια ολων των εποχων.

Σιγουρα αυτην εδω ενοεις

Εχω δει δεκαδες διαφημησεις ολα αυτα τα χρονια αλλα αυτη ειναι απο τις αγαπημενες μου .Μετα απο τοσα χρονια την ξαναβλεπω και εχω τον ιδιο ενθουσιασμο οπως τοτε που ημουν σπορος !

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατηπληκτικό το Super Mario bros 3, αλλά το είχα αγοράσει πριν χρόνια στο Virtual Console του Wii. Ίσως αν αποφασίσω να μεταφέρω τα παιχνίδια του Wii στο Wii U, να δώσω το (μικρό) ποσό που χρειάζεται για να πάρω την έκδοση του U.

Τα πρωτα χαμογελα φαινεται να σκανε στην Nintendo (οσαν αφορα το Wii U) , αυτη την εβδομαδα στην Ιαπωνια το Wii U πουλησε 38,8 χιλιαδες κομματια!! Την προηγουμενη εβδομαδα ειχε πουλησει 2598 κομματια. Αυτη η τεραστια αυξηση οφειλεται στο Bundle με το Wii U party , αντε να δουμε θα συνεχισει σε ηψηλες πτησεις;

http://gematsu.com/2013/11/media-create-sales-102813-11313

Επισης εξαιρετικα παει και το Bundle με τα super mario bros U + Luigi U καθως σε καποιες αλησιδες καταστηματων εχουν εξνατληθει.Παντως η κατασταση εχει βελτιωθει καπως γιατι οι πωλησεις απο κει που ηταν 10 και 15 χιλιαδες εχουν σταθεροποιηθη στης 60.000.Φυσικα δεν μιλαμε και για τρελα νουμερα μην τρελαθουμε κιολας αλλα σιγουρα εχει αλαξει λιγο η κατασταση και φαινεται ξεκαθαρα οτι αυτο που θελει ο κοσμος ειναι παιχνιδια και αν δει αυτα που θελει τοτε αγοραζει την εκαστοτε κονσολα χωρις να τον νοιαζουν κατα πρωτο λογο τα specs.

Μετά, αυτό που έχουν να κάνουν είναι να φτιάξουν ένα Mario Kart bundle όταν βγει και να το διαφημίσουν έστω και λίγο. Δεν θα προλαβαίνουν να παράγουν κονσόλες για να πουλήσουν.

Και εγώ πιστεύω ότι απο Χριστούγεννα θα πάρει τα πάνω του το Wii U. Αν συδυαστεί και με την σχεδόν αναπόφευκτη μείωση της τιμής του, θα μιλάμε για εκτόξευση των πωλήσεων.

Bundle με δυνατους τιτλους ειναι το κλειδι της επιτυχιας και της ανακαμψης του μηχανηματος .Μερικες απλες κινησεις δοκιμασμενες που η nintendo τρεναρει συνεχεια και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο .Παντως στις γιορτες σιγουρα θα τα παει καλυτερα στην αγορα

Eπισης απο το χθεσινο Direct ανακοινωθηκε ενα νεο DLC πακετο για το Pikmin 3 και συγκεκριμενα 8 νεες πιστες 4 ''collect treasure'' και 4 ''Βattle enemies'' και σε μια απο της πιστες θα κανει την εμφανιση του ο Captain olimar απο τα Pikmin,Pikmin 2.

Ακομα παρουσιαστηκαν νεα στοιχεια για την Animal crossing Plaza στο Wii U,καποια αλλα νεα για το Wii U Fit αλλα και Update για την εφαρμογη youtube του Wii U που θα βελτιωθει σημαντικα.

Τελος εδειξαν και ενα βιντεο με πολλα indie games που θα κυκλοφορησουν το επομενο διαστημα σε Wii U αλλα και 3DS.

Ωραιο το βιντεακι πολλα ενδιαφεροντα indie games! Με το Pier Solar να δεσποζει :) .

Επιβεβαιωθηκε η Super Mario Galaxy πιστα για το Smash Bros του Wii U.

original-18.jpg

Ενας χρονος περασε απο την κυκλοφορια του Wii U στην Αμερικη. Ως τωρα δεν εχει παει και πολυ καλα σε θεματα πωλησεων οπως θα ηθελε η Nintendo να δουμε πως θα παει στις γιορτες και με τις αλλες δυο νεες κονσολες σε θεση μαχης! Ηδη το Ps4 δειχνει τα δοντια του με 1εκ πωλησεις σε μια μερα! Ειδομεν.

630x.jpg

http://www.nintendolife.com/news/2013/11/happy_birthday_wii_u_youre_one_today

630x.jpg

Πίσω
Μπλουζα