Wii U [Nintendo's Next Console]

Μεσα στην Εβδομαδα θα ερθει το ανοιξιατικο μεγαλο update, μαζι με την Virtual console :

Loading times will be improved

when switching between

software or when returning to

the Wii U menu.

The ability to copy and move data

between USB drives will be added.

The Wii U will automatically

install new software that you

have downloaded in the

background while playing a

game.

Software updates will

automatically be downloaded

(even without starting the

software).

You can immediately access Wii

Mode while the Wii U is starting up

if you hold the B button.

The Wii U will continue

downloading and installing

software even if the system is

turned off.

The Wii U Virtual Console will be

added the day after the update.

Αυτο το τελευταιο (The Wii U will continue

downloading and installing

software even if the system is

turned off.) Ελπιζω να μπορεις να το κλεινεις γιατι εγω βγαζω το Lan και την πριζα οταν δεν παιζω.

Επισης στις 25 Απριλιου θα ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα το Rayman Legends Online Challenges (δωρεαν) οπου θα εχει καποια challenges με online leaderboard μεχρι να βγει το κανονικο παιχνιδι τον Σεπτεμβριο.

http://mynintendonews.com/2013/04/22/rayman-legends-wii-u-challenge-app-demo-coming-april-25th-in-europe/
 
Τrailer του Splinter cell blacklist του Wii U


H παρακατω συνομηλια ειναι αναμεσα σε εναν οπαδο και στην shin'en multimedia με θεμα το F-ZERO.Kαι η απαντηση της shin'em αφηνη πολλα στην φαντασια οπως και πολλα ερωτηματικα (Ακους Τασο;;; (imgema).

w.jpg
 
Ακούω Βασίλη... αλλά τώρα κουφάθηκα.

Όντως μου αφήνει πολλά ερωτηματικά... Shin'en? Τι είναι αυτοί πάλι? Από που κρατάει η σκούφια τους? Πέρα από handheld games τι άλλο έχουν φτιάξει? Η Nintendo που είναι? Γιατί δεν το φτιάχνει η ίδια? Γιατί αφήνει τα καλύτερα franchises της (Metroid/Starfox/F-Zero) στα χέρια άλλων? Που είναι ο Miyamoto? Θα ασχοληθεί με το project? Εγώ τι κάνω? Χαίρομαι ή όχι? Ποιος είμαι τελικά? Που βρίσκομαι? Πως δημιουργήθηκε το σύμπαν? Υπάρχει θεός ή όχι?

Με συγχωρήστε, πάω να ρίξω έναν κουβά νερό στα μούτρα μου να συνέλθω...
 
χαχαχαχαχαχαχαχα ωραιος :D Προσωπικα πιστευεω οτι ισως η shin'em δουλευει μαζι με καποιους αλλους Devs ομαδικα δηλαδη για το νεο F-ZERO.Παντως φιλε αν κρινω απο το εξαιρετικο Νano asault neo για το Wii U που εχει φοβερα γραφικα και τρεχει σταθερα στα 60fps σε 1080p δεν με χαλαει καθολου αν αναλαβουν να φτιαξουν αυτοι το F-ZERO.
 
Αμα βγει καλοδεχομενο δεν ειμαι φαν για να εχω προσδοκιες απο το συγκεκριμενο παιχνιδι :D .

υγ. Τασο ζεις; λιποθυμησες; :p
 
'Eλα, τι έγινε? Δεν θυμάμαι :p
 
Γιατι τοσα λιγα παιχνιδια ;Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. Υποτιθεται οτι τοσο καιρο εφτιαχναν την Vc. :xm:

Ανακοινωθηκαν τα οικονομικα αποτελεσματα τις Nintendo για το Οικονομικο ετος 2012-2013. Ακομα και με τα προβληματα που υπηρχαν ειχε κερδη 7 δις γιεν. Δειτε ολα τα αποτελεσματα εδω : http://www.eurogamer.net/articles/2013-04-24-nintendo-makes-surprise-profit-despite-lower-than-expected-wii-u-sales

Επισης ο Iwata εγινε CEO στην Nintendo of America http://mynintendonews.com/2013/04/24/satoru-iwata-steps-up-as-ceo-at-nintendo-of-america/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιο κατεβηκε ηδη! Thanks.
 
Το Rayman legends challenges app ανεβηκε σημερα στο Ευρωπαικο και Αμερικανικο eshop και το μεγεθος του ειναι 841MB.Ωρα για κατεβασμα λοιπον το βραδυ να γουσταρουμε.
 
Ωραια! Θα το κανω το βραδυ, το εκανες εσυ το update; (αν ναι, τι μεγεθος ειχε; ) Οσο για το Rayman δεν το κατεβασα ακομα αφου ασχολουμε με το Monster Hunter.
 
δεν κοίταξα καθολου, απλα πατισα να γίνεται το update.
 
Το ποσο ειναι το μεγεθος του δεν το ξερω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι σε μενα με την για τα μπαζα συνδεση που εχω εκανε 1 ωρα και 30 λεπτα να κατεβει.Μιλαμε ειναι σαν να εχουμε αλλη κονσολα και δεν ειμαι καθολου υπερβολικος.Ολα πανε σφαιρα πλεον εχουν προστεθει πολλα ενδιαφεροντα καλουδια και γενικα φαινεται οτι η NINTENDO εριξε τρελη δουλεια γιαυτο το update.1000 μπραβο απο μενα.
 
Εκανα και εγω το update μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα(ειδικα οταν επιστρεφεις στο κεντρικο μενου).Παλι καλα που με το που εγινε το update , σε ρωταει αν θες να ενεργοποιησεις της Stand By λειτουργιες και φυσικα ΔΕΝ τις ενεργοποιησα (Δεν θελω να γινει καμια σταβη και να γινει "ψητο" το Wii U :p ) .

Αυριο εχουμε και το Launch της Virtual Console (τρομαρα τους 8 παιχνιδια ολα και ολα Απαραδεκτοι σε αυτο :rant: )

http://mynintendonews.com/2013/04/26/wii-u-virtual-console-to-launch-in-europe-tomorrow/

υγ1.Τσαμπα ελπιζα σε κατι σαν αυτο για Vc αλλα τζιφος (http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?25567-%D0%FE%F2-%E8%E1-%EC%F0%EF%F1%EF%FD%F3%E5-%ED%E1-%E5%DF%ED%E1%E9-%E7-Virtual-Console-%F4%EF%F5-Wii-U)

υγ2.Bill κατι λεει και για Pac Man στο αμεσο μελλον :p "Many other gaming classics such as Pac Man"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Αυριο εχουμε και το Launch της Virtual Console (τρομαρα τους 8 παιχνιδια ολα και ολα Απαραδεκτοι σε αυτο :rant: )
Ετσι, με το σταγονόμετρο τα retro games των λίγων kilobyte. Σαν να μην υπήρχε το homebrew emulation scene από την δεκαετία του 90, άμα ήταν να περιμένουμε από τις εταιρίες για να φτιάξουμε τις συλλογές από τα αγαπημένα μας παλιά games θα τα είχαμε ξεχάσει τώρα.

Τουλάχιστον πάνε να διορθώσουν το θέμα με τα 50hz, από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, αυτά τα παιχνίδια είναι όλα στα 60hz, σωστά?
 
Imgema είπε:
Ετσι, με το σταγονόμετρο τα retro games των λίγων kilobyte. Σαν να μην υπήρχε το homebrew emulation scene από την δεκαετία του 90, άμα ήταν να περιμένουμε από τις εταιρίες για να φτιάξουμε τις συλλογές από τα αγαπημένα μας παλιά games θα τα είχαμε ξεχάσει τώρα.
Τουλάχιστον πάνε να διορθώσουν το θέμα με τα 50hz, από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, αυτά τα παιχνίδια είναι όλα στα 60hz, σωστά?
Τασο μου κανεις πλακα ετσι; Οτι λες το αντιθετο γινεται χαχαχα ελεος!! το F-zero και punch-out ηταν 60hz , το kirby's adventure που βγηκε πριν 10 μερες στο Trial Campaign ειναι μαλλον στα 50hz παλι!Δεν το εχω βαλει να το δοκιμασω αλλα συμφωνα με οτι λενε στο Miiverse ειναι 50hz! Προσωπικα δεν εχω κανα φοβερο κολημα αφου τα συγκεκριμενα παιχνιδια ετσι τα μαθαμε :p . Για αλλους βεβαια ειναι ενοχλητικο αν δεις το Community του Kirby στο Miiverse θα καταλαβεις :p . Οι Εικονες ειναι απο το Miiverse :

zlCfzQ90sxULOKqOw3
zlCfzQ9yJVQHm6qihL
zlCfzQ9d5VU_u3Ua6V
zlCfzQ9ct0M5SCtCTH


υγ. Τασο και μονος σου το ειχες πει στο thread εδω : ( http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?25781-%D7%F9%F1%E9%F2-Press-Conference-%E7-Nintendo-%F3%F4%E7%ED-E3-2013&p=420558&viewfull=1#post420558) "Τελικά καλύτερα να μην μιλάω καθόλου." :D , θα σου κρεμασουμε κουδουνια σε λιγο χαχαχα :p .

2.png

1.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:sealed:

Πάντως το επιχείρημα που λένε πολλοί ότι "έτσι το θυμάμαι" δεν στέκει και πολύ γιατί αν ήταν έτσι δεν θα είχαν τόσο καλή ανάλυση, αλλά πιο μικρή, μάλιστα τα N64 games στο Wii VC είναι σε ανάλυση 640x480 ενώ στην κονσόλα ήταν 320x240 ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Εγώ δεν τα θυμάμαι τόσο καθαρά τα γραφικά αλλά πιο θολά.
 
Πίσω
Μπλουζα