Wii U [Nintendo's Next Console]

Πριν καιρο ειχα ποσταρει αυτη την ειδηση σαν φημη τοτε στην σελιδα 117 αυτου του θεματος.Πολυ χαιρομαι που τελικα δεν εμεινε απλα μια φημη οπως χιλιαδες αλλες.Φαινεται αλλα και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι παιχνιδαρα και θα ειναι ενα απο τα διαμαντια του Wii U.Εξαιρετικο το πρωτο βιντεο.
 
Άντε να αρχίσει να δυναμώνει η βιβλιοθήκη του Wii U. Πραγματικά, το Eternal Darkness αποτέλεσε ένα απο τα διαμάντια του GC. Τρόμος, περιπέτεια, όμορφα περιβάλλοντα ειδικά απο την μέση του παιχνιδιούι και ανατριχιαστική μουσική. Το σενάριο ήταν αρκετά μπερδεμένο αλλά ας του συγχωρέσουμε αυτό το ατόπημα.

Απο το trailer πιστεύω ότι το expansion θα ακολουθεί πιστά την συνταγή του πρώτου. Ελπίζω όμως και σε κάποια νέα χαρακτηριστικά.
 
9 λεπτα gameplay απο το εκπληκτικο οπως φαινεται Shadow of the eternals.Περα απο τον χαβαλε και της παχιες κουβεντες περι γραφικων,περι next gen και διαφορες τετοιες αερολογιες δεν γεινεται να ειναι καποιος κατοχος Wii U που να απορει ακομα για τα γραφικα που μπορει να αποδωσει η κονσολα.Δεν με νοιαζη ποσο πιο ισχυρες θα ειναι οι αλλες κονσολες δεν με νοιαζη καθολου αλλα δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει οπαδος της NINTENDO και κατοχος Wii U που να μην ειναι ευχαριστημενος αν τα παιχνιδια που θα κυκλοφορουν για το Wii U εχουν τετοια γραφικα επιπεδου shadow of the eternals.Δεν μπορω να φανταστω καν τι θα μας δωσει η NINTENDO με τα first party αν βλεπουμε τετοια γραφικα απο τριτους.Το παιχνιδια ειναι φτιαγμενο με την cryengine 3 που συμφωνα με αυτα που εχει πει η crytek τρεχει τελεια στο Wii U.Για οποιον τυχον σκεφτει μηπως βλεπουμε στο βιντεο την PC εκδοση ας δει τα κουμπια που βλεπουμε να εμφανιζονται στο Gameplay oπως Α,Υ κλπ και θα καταλαβει οτι ειναι η εκδοση του Wii U.Πραγματικα εκπληκτικα γραφικα και ειδικα στο τελος του βιντεο με της φωτιες την λαβα κλπ κοβουν την ανασα κυριολεκτικα.Γιαυτο λοιπον NINTENDO ανοιξε τα ματια σου και μην κοιμασαι και αγορασε το παιχνιδι και μην αφηνεις τους ανθρωπους να τυρανιουνται με Kickstarters.

Απολαυστε το εδω http://www.ign.com/articles/2013/05/06/eternal-darkness-spiritual-successor-shadow-of-the-eternals-headed-to-wii-u-pc
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λένε ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι αλλά εμένα προσωπικά δεν με τρέλανε με αυτά που έχω δεί.

 
Super Mario Bros. 2 is coming to the North American Wii U Virtual Console service on May 16

 
Από ότι φαίνεται το Super Metroid στο VC θα τρέχει στα 50hz πάλι!

Πάνω που νομίζαμε ότι η Nintendo ξεπέρασε αυτό το κόμπλεξ με τα τελευταία 60hz παιχνίδια, βγάζει το καλύτερο ίσως παιχνίδι της πλατφόρμας στην χειρότερη έκδοση που μπορεί κανείς να το παίξει.
 
Kαι καλά στο PAL Super Metroid έχει Γαλλικά και Γερμανικά subtitles στην εισαγωγή. Αλλά μόνο στην εισαγωγή, πουθενά αλλού, όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι στα Αγγλικά. Δηλαδή, για λίγες γραμμές υποτίτλων στην αρχή (από ότι λένε στο NeoGAF ούτε καν μεταφράζουν όλο το κείμενο αλλάζοντας λανθασμένα το νόημα σε κάποιες γραμμές) πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι στα 50hz (που στο WiiU σημαίνει stuttering κάθε λίγο και λιγάκι). Εφόσον το αγοράσουμε βέβαια. Ελπίζω να μην το κάνουμε, όσο φτηνό και αν το δίνουν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για 30λεπτα δεν θα αντισταθω! . Εδω πηρα το Balloon Fight :p
 
Βγήκε demo για resident evil χτες βραδυ, το κατέβασα και το τερμάτισα, μικρούλι είναι, χαριτωμένο θα το έλεγα, δε νομίζω να το αγοράσω αλλα φάνηκε ευχάριστο game
 
Kαινουργιο NINTENDO Direct αυριο στης 4 η 5 το μεσημερι ωρα ελλαδος που θα παρουσιασουν στοιχεια και ημερομηνιες κυκλοφοριας (λογικα) για τιτλους που θα κυκλοφορησουν το καλοκαιρι σε Wii U και 3DS.

http://www.nintendo.com/nintendo-direct/archive/05-17-2013/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχουμε και λεμε:

Tα Υakuza 1 και 2 HD θα κυκλοφορησουν στην ιαπωνια τον αυγουστο.Προς το παρον δεν ξερουμε για ευρωπη και αμερικη.

Το super luigi U θα βγει και σε Retail και θα κοστιζει 30 ευρω ενω στο eshop 20.Ο Νabbit θα ειναι playable χαρακτηρας και δεν θα περνει power ups ουτε θα δεχεται ζημια απο μικρους εχθρους.

Το Wonderful 101 θα κυκλοφορησει στης 23 αυγουστου στην ευρωπη.

Το Pikmin 3 κυκλοφορει σε ευρωπη στης 26 ιουλιου νεοι χαρακτηρες φανερωθηκαν οπως και πολλες αλλες λεπτομερειες.

Τo Game & Wario κυκλοφορει στην ευρωπη στης 28 ιουνιου.

Το Mario & Sonic Winter Olympics ερχεται στο Wii U

Και η βομβα του Direct ειναι οτι στα πλαισια αποκλειστικης συνεργασιας με την sega το ολοκαινουργιο παιχνιδι sonic που ονομαζεται Sonic lost world θα κυκλοφορησει αποκλειστικα σε Wii U και 3DS.

Aντε segoπαιδα τρεξτε να παρετε Wii U και 3DS γιατι μονο εκει θα μπορεσετε να παιξετε το καινουργιο platform του αγαπημενου σας ηρωα χαχαχαχαχαχαχαχα :p

To μονο που διερευσε για το sonic lost world ειναι η παρακατω εικονα:

image_302243_fit_940.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περιμενα περισσοτερα πραγματα αλλα δεν πειραζει θα εχει και αλλα Nintendo directs πριν την E3 .Πολυ πισω μου φανηκε το Wonderful 101 στις 23 Αυγουστου. Αυτο με το νεο παιχνιδι του Sonic δεν μπορω να το καταλαβω , αφου οπως υποστιρηζουν το Xbox ειναι η "φυσικη συνεχεια" των κονσολων της Sega πως το εβγαλε στο Wii U αποκλειστικα;; :what: χαχαχα! :p
 
Η Sega δεν ειναι αυτη που ηταν καποτε.

Sega χωρις Smilebit, χωρις Naka, χωρις Suzuki ειναι απλα μια σκια.

Προσπαθει να σωσει τους ομοεθνεις της αλλα...
 
Αμα περιμενουν απο την Sega κλαφτα :D . Πιστευω θα δειξουν αρκετο πραγμα στο επομενο Nintendo Direct πριν την E3 ( Χ απο την Monolith release date τελος καλοκαιριου! Λεμε και καμια βλακεια να περναει η ωρα :p )
 
Και που είναι το Mario 3D? Που είναι το νέο Zelda? Που είναι το παιχνίδι της Retro? Το Metroid? Που είναι το f-Zero? Που είναι το Sterfox? Που είναι το Smash Bros? Πού είναι το Mario Kart?

Αντί αυτών πάρε το super luigi U το οποίο θα είναι άλλο ένα μέτριο 2D NSMB με generic γραφικά που μοιάζουν με indie game και level design με πίστες που scrollάρουν προς μία κατεύθυνση μόνο. Πάρε και το Pikmin 3 το οποίο το έπρεπε να είχαμε έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό (να πούμε και ευχαριστώ?). Α, και το Sonic μιας και η Sega μας έχει συνηθίσει στο να βγάζει καλά Sonic και δεν βλέπουμε την ώρα να παίξουμε κι άλλο.

Οκ, τώρα πείστηκα πλέον ότι μάλλον δεν την νοιάζει την Nintendo αν πετύχει το WiiU ή όχι.
 
Τασο θα υπαρξουν και αλλα Nintendo Direct πριν την Ε3! Καπως ετσι σκεφτηκα και εγω αλλα αν δεις το Nintendo Direct ειχε τιτλο Summer Realeses . Αρα περιμενουμε (ποσο ακομα;; :p )
 
Wally είπε:
Η Sega δεν ειναι αυτη που ηταν καποτε.
Sega χωρις Smilebit, χωρις Naka, χωρις Suzuki ειναι απλα μια σκια.

Προσπαθει να σωσει τους ομοεθνεις της αλλα...
Nαι η sega ηταν ολοι κι ολοι 3 ατομα και ολοι οι υποληποι ηταν γλαστρες.Αμα κυκλοφορουσαν αυτα τα παιχνιδια αποκλειστικα σε κανενα xbox τεμεναδες θα εκανες και θα ανοιγες σαμπανιες.Επειδη καταλαβαινω τον πονο σου δεν ασχολουμαι παραπανω.
Το θεμα ειναι οτι πριν μηνες το εγραψα οταν πουθενα δεν ειχε γραφτη πως η sega απο της ΝINTENDO,microsoft,sony ειναι πιο κοντα στην NINTENDO για πολλους και διαφορους λογους που τους εχω αναλυσει σε αλλο θεμα γιαυτο και αποφασισε να κανει αυτη την κινηση.Και απο την αλλη ειναι πολυ λογικο αυτο γιατι αν το δουμε και εμπορικα τα πιο εμπορικα λοιπον παιχνιδια sonic τα τελευταια χρονια που δεινουν κερδοι στην sega ειναι τα παιχνιδια sonic μαζι με τον mario οπως τα Mario & Sonic Olympics κλπ εχουν κανει πανω απο δεκα μυρια πωλησεις.Οποτε και γιαυτο αλλα και την σχεση της με την NINTENDO αποφασισε να κυκλοφορησει αποκλειστικα στο Wii U το καινουργιo sonic lost world,ακομα ενα παιχνιδι sonic που το κρατανε κρυφο αλλα και το Mario & Sonic Winter Olympics.Kαι απο οπου και να το δει κανεις αυτο το νεο ειναι ΒΟΜΒΑ γιατι ολους τους οπαδους του sonic και κατεπεκταση της sega τους οδηγει στης κονσολες της NINTENDO και οταν η ΝΙΝΤΕNDO η εταιρια με την μεγαλητερη δεξαμενη παιχνιδιων first party στα Videogames εχει τοσο στενη και αποκλειστικη συνεργασια με την δυτερη μεγαλητερη δεξαμενη που ονομαζεται sega μπορουμε να δουμε φανταστικα πραγματα.

Epπισης το επομενο διαστημα καποιοι απο τους τιτλους που θα δουμε στην Virtual console και θα τους απολαμβανουμε στην οθονη του Gamepad ειναι οι εξης: Columns, Crystal Warriors,Defenders of Oasis,Dr. Robotnikʼs Mean Bean Machine, G-LOC: Air Battles,Shining Force 2: The Sword of Hajya,Sonic Blast,Sonic Drift 2,Sonic Labyrinth,Sonic the Hedgehog,Sonic the Hedgehog 2,Tails Adventure,Vampire: Master of Darkness.

@ imgema Ρε τασο παρακολουθα λιγο τα πραγματα απο κοντα και μην λες πραγματα που δεν ισχυουν και τζαμπα γκρινιαζεις.Το σημερινο Direct ηταν για παιχνιδια που θα δουμε απο τωρα μεχρι το τελος του καλοκαιριου και απλα επειδη τα ξεραμε ολα αυτα πανω κατω πεταξαν και αλλα νεα που ειχαν μεσα και της αποκλειστικοτητες των παιχνιδιων sonic.Mεχρι την E3 θα ακολουθησουν και αλλα οπως και στην E3 που θα τα δουμε ολα αυτα ειναι δεδομενο αυτο και ολα τα στοιχεια αυτο δειχνουν οπως και μια νεα φημη οτι το παιχνιδι της Retro τελικα θα ειναι FPS.
 
Πίσω
Μπλουζα