Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Ρε φιλε πραγματικα διαβαζω αυτα που γραφεις και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να προβληματιστω.Αν πρεπει να γελασω γιατι χωρις λογο και τζαμπα και βερεσε καθομαστε και μιλαμε απλα για μια ειδηση ασχετα αν εσυ δεν την θεωρεις ειδηση και αν πρεπει να προβλιματιστω για το αν το Retromaniax δεν ειναι απλα ενα forum αναμνησεων που κανουμε και τον χαβαλε μας μιλοντας για αγαπημενα πραγματα και αλλα πολλα αλλα ειναι μια εταιρια που εχει σχεση με τα videogames με μετοχικο κεφαλαιο που βγαζει χρημα κλπ και δεν πρεπει να αναφερει κανεις κατι για NINTENDO,microsoft και sony γιατι ειναι ανταγωνιστριες εταιριες.Οπως ειμαι ΠΑΟΚ απο τα μαλια μεχρι και τα νυχια φανατικος μεχρι εκει που δεν παει και ολη μερα φοραω μπλουζες του συνδεσμου μου κλπ ετσι ειμαι και NINTENDO απο την κορυφη μεχρι τα νυχια και μιλαω γιαυτην και την υπερασπιζομαι σαν φανατικος οπαδος που ειμαι.Οποτε τι διαφημιζοντας ουσιαστικα την καθε εταιρια με λες σαν να εχω μετοχες απο αυτην και με νοιαζουν οι πωλησεις που θα κανει η σαν να την διαφημιζω εδω μεσα ωστε να αγορασουν και αλλοι προιοντα της.Βγηκε μια ειδηση που γραφτηκε σε ενα σωρο sites σε ολο το ιντερνετ και γω το μονο που εκανα ηταν να την ποσταρω στο forum που ειμαι online 24 ωρες το 24αωρο και επειδη δεν υπαρχουν αυτη την στιγμη νουμερα πωλησεων οπως ειπα μολις ανεβουν τα νουμερα στο εγγυρο http://www.vgchartz.com/ θα τα ποσταρω σε χρονο μηδεν.Οποιος θελει της διαβαζει οποιος θελει της πιστευει οποιος θελει σχολιαζει αλλα κανενας δεν θα με πει αν καλως η κακος εκανα που την ποσταρα.Shock είπε:Μα δεν είναι είδηση καν αν δεν ξέρουμε πραγματικά πόσα πούλησε. Αυτό λέω!
Αναπαράγουμε ότι μας πασάρουν, διαφημίζοντας ουσιαστικά την κάθε εταιρία χωρίς ίχνος ελέγχου, ξαναδιάβασε λίγο το post σου και πες μου σε τι πατάει στην πραγματικότητα. Εγώ πως μπορώ να διασταυρώσω αυτό που διαβάζω;
Και ναι αν είχαμε πραγματικά νούμερα τότε ναι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον νέο, μέχρι τότε είναι άλλο ένα funboyκό μήνυμα χωρίς κανένα βάρος από αυτά που κατακρίνουμε το neogaf
Ναχαμε να λέγαμε δηλαδή!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: