Wii U [Nintendo's Next Console]

Shock είπε:
Μα δεν είναι είδηση καν αν δεν ξέρουμε πραγματικά πόσα πούλησε. Αυτό λέω!
Αναπαράγουμε ότι μας πασάρουν, διαφημίζοντας ουσιαστικά την κάθε εταιρία χωρίς ίχνος ελέγχου, ξαναδιάβασε λίγο το post σου και πες μου σε τι πατάει στην πραγματικότητα. Εγώ πως μπορώ να διασταυρώσω αυτό που διαβάζω;

Και ναι αν είχαμε πραγματικά νούμερα τότε ναι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον νέο, μέχρι τότε είναι άλλο ένα funboyκό μήνυμα χωρίς κανένα βάρος από αυτά που κατακρίνουμε το neogaf :)

Ναχαμε να λέγαμε δηλαδή!
Ρε φιλε πραγματικα διαβαζω αυτα που γραφεις και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να προβληματιστω.Αν πρεπει να γελασω γιατι χωρις λογο και τζαμπα και βερεσε καθομαστε και μιλαμε απλα για μια ειδηση ασχετα αν εσυ δεν την θεωρεις ειδηση και αν πρεπει να προβλιματιστω για το αν το Retromaniax δεν ειναι απλα ενα forum αναμνησεων που κανουμε και τον χαβαλε μας μιλοντας για αγαπημενα πραγματα και αλλα πολλα αλλα ειναι μια εταιρια που εχει σχεση με τα videogames με μετοχικο κεφαλαιο που βγαζει χρημα κλπ και δεν πρεπει να αναφερει κανεις κατι για NINTENDO,microsoft και sony γιατι ειναι ανταγωνιστριες εταιριες.Οπως ειμαι ΠΑΟΚ απο τα μαλια μεχρι και τα νυχια φανατικος μεχρι εκει που δεν παει και ολη μερα φοραω μπλουζες του συνδεσμου μου κλπ ετσι ειμαι και NINTENDO απο την κορυφη μεχρι τα νυχια και μιλαω γιαυτην και την υπερασπιζομαι σαν φανατικος οπαδος που ειμαι.Οποτε τι διαφημιζοντας ουσιαστικα την καθε εταιρια με λες σαν να εχω μετοχες απο αυτην και με νοιαζουν οι πωλησεις που θα κανει η σαν να την διαφημιζω εδω μεσα ωστε να αγορασουν και αλλοι προιοντα της.Βγηκε μια ειδηση που γραφτηκε σε ενα σωρο sites σε ολο το ιντερνετ και γω το μονο που εκανα ηταν να την ποσταρω στο forum που ειμαι online 24 ωρες το 24αωρο και επειδη δεν υπαρχουν αυτη την στιγμη νουμερα πωλησεων οπως ειπα μολις ανεβουν τα νουμερα στο εγγυρο http://www.vgchartz.com/ θα τα ποσταρω σε χρονο μηδεν.Οποιος θελει της διαβαζει οποιος θελει της πιστευει οποιος θελει σχολιαζει αλλα κανενας δεν θα με πει αν καλως η κακος εκανα που την ποσταρα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άρα συνοψίζω για να καταλάβω το πως βλέπεις πως πρέπει να γράφουμε σε ένα forum.

Όσον αφορά το παρόν thread αναπαράγουμε ότι (βάλε ότι λέξη θες) διαβάζουμε στο internet που έχει σχέση με την ομάδα μας. Θίγουμε τον άλλο ή την ομάδα του άλλου γιατί... έτσι γίνεται παντού! Είμαστε οπαδοί σε ένα παρείστικο forum και μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε, ξέρουμε από πριν ότι δε θα θιχτεί κανείς γιατί γνωρίζουμε ότι όλοι μας ξέρουν, όποιος μας διαβάζει ξέρει ότι είμαστε φανατικοί και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να γράψουμε ότι θέλουμε. Και αν πούμε μια κουβέντα παραπάνω φίλοι είμαστε βρε αδερφέ, καλή καρδιά να υπάρχει!

Καλά κατάλαβα;

Συγνώμη Βασίλη αλλά επειδή έτσι δουλεύουν 9 στα 10 forum δεν το κάνει και σωστό, αν θέλουμε να μη γίνουμε sportFM εδώ μέσα και αραδιάζουμε ο καθένας τους τίτλους της φυλλάδας του κάθε πρωί δε χρειάζεται κάποιος να έρθει να στο πει, να σου βάλει κανόνες δηλαδή, το καταλαβαίνεις και μόνος σου. Το καταλαβαίνεις για παράδειγμα όταν βλέπεις συνεχώς να σου κάνουν edit και να κοκκινίζουν post σου.

Και δε κατάλαβα πρέπει να είναι εταιρία ένας χώρος σαν κι αυτό για να έχει ένα Α επίπεδο στην συζήτηση των μελών του;

Είμαστε μια παρέα που μπορεί να αγαπάμε με πάθος το ίδιο πράγμα όλοι μας αλλά δεν θα φάμε τα μουστάκια μας γι' αυτά τα πράγματα. Ξέρουμε που να τραβάμε μια γραμμή και να λέμε ως εδώ, ο χώρος και τα μέλη του είναι πιο σημαντικά από την αγάπη μας για να μια ομάδα ή εταιρία στην παρούσα φάση

ΑΝ είχαμε διαφημίσεις μπορεί και να το αφήναμε να εξελιχθεί το πράγμα. Κάθε refresh που θα πάταγες για να δεις την .... που έγραψε ο άλλος για την ομάδα σου θα ήταν χρήμα στην τσέπη μας και πίστεψε μας το retromaniax έχει ΠΟΛΛΑ hits.
 
Αντωνη σε σεβομαι παρα πολυ σαν ανθρωπο σαν μελος και για πολλα αλλα γενικοτερα ωσο μπορω να σε ξερω τα 2 και χρονια που ειμαι εδω μεσα και δεν γουσταρω να μιλαμε τζαμπα και βερεσε και να χαλαμε της καρδιες μας χωρις λογο.Οτι εμπειρια εχω απο forum ειναι αυτα τα 2 και χρονια και λογο δουλειας της περισσοτερες ωρες της μερας της περναω εδω μεσα και δεν εθιξα ποτε κανεναν ουτε μιλησα σε κανεναν οπως θα μιλουσα στο γηπεδο η σε καποια κουβεντα για την αγαπημενη μου ομαδα. απλα ο χαρακτηρας μου ειναι αυτος που ειναι δεν γεινεται να τον αλαξω δεν γεινεται να υποκριθω γιαυτο και τα edit σε πολλα post μου.Τελως παντων επειδη με κουρασε η ολη κουβεντα πραγματικα γιατι ξεκινησα με μια ειδηση που ποσταρα και κατεληξε να μιλαμε για χιλια δυο δεν θα συνεχησω αυτη την κουβεντα γιατι πολυ απλα δεν μπορω να σε δωσω να καταλαβεις αυτα που θελω με γραπτο λογο και συνεχια γεινονται παρεξηγησης.Αμα ημασταν σε κανενα μπαρακι και πιναμε μπυρες και στα ελεγα τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα ειχες καταλαβει τι θελω να πω πολυ καλητερα.Για να τελειωνουμε αλλο τα edit σε καποιο post που τα καταλαβαινω αν οντως ξεφυγα και αλλο αυτα που λες για της ειδηση και τα νεα.Αυτα ειναι που δεινουν χρωμα σε θεματα οπως αυτο και αυτα ειναι που μπορουν να ξεκινησουν κουβεντες κλπ.Επειδη ομως δεν μπορουν να διασταυρωθουν οπως λες οποτε δεν ειναι ειδησεις λογικα και γω της πληροφοριες που εχω για το τι θα δειξει η NINTENDO στο Direct στης 11 ιουνιου δεν μπορω να της γραψω γιατι μπορει να μην επιβεβεωθει καμια αλλα μπορει και να επιβεβεωθουν ολες η οι περισσοτερες.Τελως παντων πολλα ειπαμε πρωι πρωι παω να χτυπησω καμια μπουγατσα.
 
Peace!! :D .

Οι ειδησεις ειτε αληθινες , ειτε φημες , ειτε ψευτικες(εννοω κατι που δεν ισχυει) δινουν αρχη για συζητηση . Αυτος ειναι και ο λογος που ποσταροντε , δεν νομιζω να θελει κανεις να διαφημισει τα διαφορα sites.

edit. Να γραψω και μια ειδησουλα :p

Η γυναικα του Director της Monolith Soft Tetsuya Takahashi , υπνεθημισε μεσω Twitter το pre-E3 Nintendo Direct στις 11 Ιουνιου. Ετσι καποιοι συμπεραναν οτι θα δουμε κατι απο το "Χ" της Monolith Soft! Ας το ελπισουμε!!!

Να θυμηθουμε το πρωτο και μοναδικο βιντεακι που μας εχουνε δειξει!



link http://mynintendonews.com/2013/05/25/monolith-softs-wii-u-game-x-to-appear-on-pre-e3-nintendo-direct/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια επιβεβεωμενη ειδηση ειναι οτι ο δημιουργος του Conker's Bad Fur Day για το N64 Christopher seavor ανακοινωσε εμμεσως πλην σαφως απο το Twitter οτι αυτος και η ομαδα του (Gory Detail) ετοιμαζη καποιο μυστικο παιχνιδι για το Wii U για το οποιο οπως ειναι φυσικο δεν εδωσε λεπτομερειες.

Για να πουμε και καποιες ειδησης η καλητερα καποιες φημες για καποια απο αυτα που θα δηξει η NINTENDO στο Direct στης 11 ιουνιου η και σε καποια αλλα Directs που θα γεινουν κατα την διαρκεια της Ε3.

Μετα απο χρονια δημιουργιας ηρθε η ωρα να εμφανιση η Retro το παιχνιδι που φτιαχνει.Λεγεται οτι θα ειναι ενα παλιο IP της NINTENDO που πολλοις κοσμοςθα ηθελε να δει καποια συνεχεια του αλλα κανεις δεν πιστευε οτι θα ειχε καποια ομαδα το θαρος να ξεκινησει να το φτιαχνει.Λεγεται οτι θα εντυπωσιασει παρα πολυ κοσμο.Γενικα ολοι το ειχαμε ψιλοδεδομενο οτι η Retrο θα εμφανισει αυτο που φτιαχνει αλλα κανενος δεν πιστευω να πηγε το μυαλο στο παιχνιδι που ακουγεται εντονα της τελευταιες μερες.Το παλιο αυτο IP λοιπον ειναι το StarTropics που το ειδαμε στο NES με το πρωτο StarTropics και το δευτερο StarTropics II: Zoda's Revenge.Το statropics ειναι ενα παιχνιδι που θυμιζει Zelda και δεν ξερω ποιοι το εχετε παιξει αλλα εγω προσωπικα ενθουσιαστηκα με αυτη την φημη και αν ειναι αλειθηνη θα ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι πολυ απλα τα starTropics ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια.Φυσικα δεν ξερω ποιοι θα ενθουσιαστουν αν ειναι αληθεια αυτο γιατι ολοι εχουν στο μυαλο τους διαφορα για το παιχνιδι της Retro αλλα εμενα θα μαρεσε πολυ.Και επειδη σιγουρα τα σκεφτηκαν αυτα στην NINTENDO και στην Retro η συνεχεια της φημης ειναι οτι μπορει η Retro να παρουσιαση 2 παιχνιδια αντι για 1.Θα δουμε σε λιγες μερες τι θα γινει.

Το νεο 3D Mario που θα παρουσιαστη θα ειναι πραγματικα τεραστιων διαστασεων σαν παιχνιδι θα εναι πολυ πολυ μεγαλο δηλαδη.Η δημιουργια του ξεκινησε αμεσας μετα το Super Mario Galaxy 2 και η N εχει προσεξει την καθε λεπτομερεια.Επισης υπαρχουν στο παιχνιδι πιστες,concepts,ιδεες,μηχανισμοι,τυποι πιστων και παλιοι αγαπημενοι χαρακτηρες που ανυπομονουσαμε και περιμεναμε πολυ να τα δουμε.Επισης θα υπαρχουν και καποιες λειτουργιες για την οθονη του gamepad αλλα γενικοτερα το παιχνιδι θα παιζεται με τον παραδοσιακο τροπο και οι οποιες λειτουργιες της οθονης θα ειναι extra.

Για το νεο Zelda καταρχην ειναι παιχνιδι του 2015.Θα ειναι οπως αναμενεται το μεγαλητερο Zelda ολων τον εποχων με την πιο μεγαλη και περιπλοκη ιστορια.Eπισης ο σκοπος τους ειναι τα γραφικα του παιχνδιου να ειναι στο στυλ του Tech Demo που παρουσιαστηκε πριν 2 χρονια και στο Direct θα δουμε ελαχιστα πραγματα ετσι για να παρουμε μια ιδεα και του χρονου θα παρουσιαστη το παιχνιδι.Επισης δεν θα ακουσουμε τον τιτλο του παιχνιδιου γιατι ειναι πολυ νωρις γιαυτο.

Στο Mario Kart που θα παρουσιαστη θα υπαρχουν online μαχες και σημαντικη συνδεση με το Miiverse πολλα αλλα και διαφορα καλουδια και ισως και συμετοχη του sonic λογο της καλης συνεργασιας με την N.Θα κυκλοφορησει χριστουγεννα του 2013.

Για το super smash bros που θα δουμε θα παρουσιαστουν πολλοι χαρακτηρες απο το ροστερ αλλα και πολλοι θα μεινουν κρυμενοι.Το full roster θα παρουσιαστη μεχρι και την κυκλοφορια του παιχνιδιου το 2014 και υπαρχει η πιθανοτητα να δουμε και χαρακτηρες της sega στο roster.Eπισης η NINTENDO θελει η εκδοση του Wii U αλλα και η εκδοση του 3DS να κυκλοφορησουν μαζι.

Θα παρουσιαστουν επισης το καινουργιο παιχνιδι της monolith,το yarn yoshi και γενικα πολλες και διαφορες ειδησεις και πληροφοριες ωσον αφορα το Wii U αλλα και τα παιχνιδια απο τριτους οπως και μια τεραστια οπως αναφερεται εκπληξη που ισως ακουσουμε καποια μικρη πληροφορια αλλα το πιο πιθανο να το ακουσουμε μεσα στο καλοκαιρι.

Αυτες ειναι οι τελευταιες φημες και σε λιγες μερες θα δουμε ποια απο ολα αυτα θα επιβεβεωθουν και ποια οχι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην αρχή διαβάζοντας αυτά που έγραψες φίλε candy νομιζα τι θα παρουσίαζαν ένα remake του super metroid!! :2beers:
 
sephirothson είπε:
Στην αρχή διαβάζοντας αυτά που έγραψες φίλε candy νομιζα τι θα παρουσίαζαν ένα remake του super metroid!! :2beers:
Σακη περισσοτερο ειναι να το δουμε στο ΧΒΟΧ One η PS4 παρα στο Wii U.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Dark ετοιμασου για να σε βαλει στη θεση σου ζαχαροπλαστης εκ Σερρων !! Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εδω περα(οπως και γω) σεβονται την SEGA (των 90s) αλλα με τα σχολια σου απλα δεν την γλυτωνεις !! :D ;)
 
DarkSynbios είπε:
Σακη περισσοτερο ειναι να το δουμε στο ΧΒΟΧ One η PS4 παρα στο Wii U.
Sega την περασες την Nintendo;; Εσεις που παιζετε Sonic στο Wii U και τις αλλες κονσολες να μην μιλατε παρακαλω :p
 
Την Πεμπτη 30/5 θα γινει διαθεσιμο στην VC του Wii U το Ghosts 'n Goblins του Nes στα 60hz και για οσους εχουνε το Super Ghosts n Goblins θα υπαρχει εκπτωση απο τα 4,99e στα 2,49e .

Παντως βλεπω οτι η Vc του Wii U προχωραει με ρυθμο χελωνας :p . Δωστε παιχνιδια στο Λαο, ενα και δυο καθε εβδομαδα ειναι πολυ λιγα!!
 
Συμφωνα με μια εικονα που διερευσε απο ενα γαλλικο site που ασχολειται με την NINTENDO και που αυτοι την πηραν απο αλλου το neo παιχνιδι της monolith θα ονομαζεται Xenoform episode I: Liber Novus και στην εικονα αναφερονξται καποιες λεπτομερεις που οντως εχουν σχεση με το παιχνιδι.Σε λιγες μερες θα μαθουμε αν ειναι αληθεια ολα αυτα.

xeno-form-640x339.jpg
 
Ενδιαφερον τιτλος .Καλοδουλεμενο φαινεται απο μια πρωτη ματια .Σιγουρα το Wii U μπορει να δωσει παραπανω απο αποψη γραφικων .Το πιστευω ακραδαντα .Οταν αρχισουν να ασχολουνται περισοτεροι με το μηχανημα και το μαθαινουν καλυτερα τοτε θα φανει πραγματικα τι μπορει να δειξει το U .
 
Το περιμενω πως και πως το παιχνιδι αυτο (θα το εχετε καταλαβει :p ). Θελω κατι σε στυλ Xenoblade με απιστευτη ιστορια να ειναι open world και ενδιαφεροντες χαρακτηρες. Αν βεβαια ισχυουν αυτα που δειχνει η φωτο, το βλεπω περισσοτερο στο στυλ του Monster Hunter δηλαδη χαρακτηρες με επιλογη class, online και τα λοιπα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Psy_Danis_3 είπε:
http://wiiudaily.com/2013/05/developer-shinen-says-wii-u-gpu-ahead-of-current-gen/ Ενδιαφερον σχολιο απο καποιον τριτο δημιουργο που δουλεψε στο Wii u
Πολυ καλα τα λενε οι ανθρωποι της shin'en.Φαινεται οτι οι τυποι αυτοι ξερουν πολυ καλα την κονσολα γιατι ακομα καλα καλα δεν ειχε κυκλοφορησει και εφτιαξαν το Nano Assault Neo που οχι μονο ειναι υπεροχο shooter που προσωπικα το απολαυσα αλλα ειναι απο τα πρωτα και καλητερα παιχνιδια της κονσολα στα 1080p,60fps.Ολοι ξερουμε οτι το Wii U ειναι Next gen δεν τιθεται καμια αμφιβολια γιαυτο και επειδη δεν φοραμε παροπιδες εννοοιται οτι τα xbox one και ps4 ειναι ισχυροτερα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και το Wii U δεν ειναι πιο ισχυρο απο την τρεχουσα γενια.Ολα θα ξεκαθαρισουν στης 11 ιουνιου που θα καταλαβουν ολοι την ισχυ της κονσολας γιατι αυτο θα φανει με τα first party αλλα και με Devs που ειναι πολυ κοντα στην NINTENDO οπως η Retro πχ.Υπομονη λιγες μερες ακομα.
 
να σας ρωτήσω κάτι ρε luigides :)

έχω στο club uk τις nintendo 1000 points, γίνετε κάπως να τα στείλω στο eshop μου ?

merci !
 
tabon είπε:
να σας ρωτήσω κάτι ρε luigides :) έχω στο club uk τις nintendo 1000 points, γίνετε κάπως να τα στείλω στο eshop μου ?

merci !
Απο όσο ξέρω η Nintendo δεν έχει προβεί στην σύνδεση του Wii U, με το παλιό Nintendo club UK, οπότε μόνο σε Wii η Nintendo DSi θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
 
Η Nintendo ανακοινωσε νεα μπαταρια για το Gamepad που θα ανεβαζει τις ωρες χρησης σε 5-8 απο 3-5 . Θα βγει στην Ιαπωνια στις 25 Ιουλιου , αγνωστο ποτε θα βγει στον υπολοιπο κοσμο.

Επισης ανακοινωσε οτι θα βγει patch για το Super Mario Bros U που θα επιτρεπει να παιζεις με το Pro Controller.

Λινκς :

http://mynintendonews.com/2013/05/30/nintendo-announces-longer-lasting-battery-for-wii-u-gamepad/

http://mynintendonews.com/2013/05/30/new-super-mario-bros-u-patch-coming-with-pro-controller-support-added/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φαντάζομαι ότι τα συστήματα που θα βγαίνουν από εδώ και πέρα θα έχουν αυτήν την μπαταρία από την αρχή, σωστά?
 
Πίσω
Μπλουζα