Wii U [Nintendo's Next Console]

Νεο 9αλεπτο story mode gameplay video απο το πανεμορφο Pikmin 3 οπως παρουσιαστηκε στο μεσημεριανο NINTENDO Direct.

[video=youtube;FvIeQK7-Ipk]

 
Angry Bird Trilogy τον αυγουστο στο U

 
Απο οτι διαβασα βγαινει και στο Wii εαν δεν κανω λαθος. Οποτε πιστευω το συγκεκριμενο παιχνιδι θα ανεβασει τις πωλησεις του Wii και Wii U κατακορυφα! :p
 
Αν βγει και κανα Fruit Ninja τοτε η μαχη έχει τελειώσει... :p
 
yawn.png


DOC.20121123.1046390.fagoura.jpg


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
 
Ωχ συμφορα μου ..Ξαναφευγω παραλια ..Μια χαρα περνουσα ! :cool:
 
Χρηματοδοτηθηκε μεσω Kickstarter το Soul Saga! και θα κυκλοφορησει σε Steam,Wii U,Ps4,PsVita.Το παιχνιδι ειναι ενα Jrpg στο στυλ των παλαιων Rpg τιτλων του ps1.

http://www.youtube.com/watch?v=gAL4wtSInwY
 
Το soul saga φαινεται εξαιρετικο και πολυ χαιρομαι που επιασε το οριο και για το Wii U.Σιγουρη αγορα για μενα.Eιμαι ομως πολυ λυπημενος και με εφυγε η αρχικη χαρα γιατι διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει εκδοση του παιχνιδιου για το παντοδυναμο και next gen Dreamcast.Απο την στεναχωρια μου και ως ενδειξη δηαμαρτηριας θα πεταξω τα σαντουιτς που πηρα να ντερλικωσω :p :diablotin:

Τελικα ειναι πλεον επιβεβεωμενο οτι οι τυποι στην ΕΑ εχουν ψυχολογικα προβληματα και δεν ξερουν τι τους γεινεται οπως επισης εχει γιννει κατανοητο απο της συνεχομενες κωλοτουμπες οτι το προβλημα τους με το Wii U δεν ειναι το Hardware αλλα το πολυ μεγαλο ΟΧΙ της NINTENDO για το αποτυχημενο origins Που ηθελαν να φερουν στην κονσολα οπως επισης και οι σχετικα μικρες πωλησεις του Wii U μεχρι τωρα.Ετσι λοιπον με νεες δηλωσεις του Vice president της EA Patrick Sφderlund η Frostbite 3 τρεχει κανονικοτατα στο Wii U απλα για τους παραπανω λογους που εγραψα δεν ειναι το Wii U προτεραιοτητα τους.Ε ρε κωλοτουμπες που εχουν να γεινουν γενικα απο την βηομηχανια των videogames οταν αρχισει και περνει τα πανω του το Wii U.
 
Με τέτοια κομμάτια θα είχε ενδιαφέρον...χαχα
 
Όλο και καλύτεροι οι οιωνοί για αυτή την κονσόλα...
 
Νεο βιντεο απο το πανεμορφο Pikmin 3 που μας δειχνει τους τυπους των pikmins που θα εχουμε στην διαθεση μας.Επισης ενα καινουργιο indie game στο στυλ του Zelda που ονομαζεται Ittle Dew ερχεται στο Wii U.

 
Και αυτο το νεο trailer απο το multiplatform racing που ανεβηκε σημερα .Το Project Cars .Ευχομαι σε αξιοπρεπη version για wii u .Επιτελους ας δωσει λιγη σημασια και στα racing games αυτη η εταιρια που κακα τα ψεματα αυτη η κατηγορια ηταν παντα παραμελημενη .

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Psy_Danis_3 είπε:
Και αυτο το νεο trailer απο το multiplatform racing που ανεβηκε σημερα .Το Project Cars .Ευχομαι σε αξιοπρεπη version για wii u .Επιτελους ας δωσει λιγη σημασια και στα racing games αυτη η εταιρια που κακα τα ψεματα αυτη η κατηγορια ηταν παντα παραμελημενη .




mario kart :p
 
Ο Miyamoto ειπε οτι εργαζεται σε ενα "νεο παιχνιδι" το οποιο θα το εμφανισει το 2014 μετα την κυκλοφορια του Mario Kart 8. Αντε να δουμε τι φτιαχνουν αυτη την φορα!

"We'll have Mario Kart 8 out next spring, and at that point we'll have the whole lineup in place, so I think it's about time we brought out a new franchise. I can't give out details, but that's the title that's been keeping me pretty busy lately."

(Δεν ειναι σιγουρο οτι το νεο παιχνιδι θα ειναι για το Wii U , αλλα επειδη λεει μετα το Mario Kart 8 υποθετω οτι ειναι για Wii U! )
 
Γιαννη καλα εκανες και το ποσταρες αυτο φιλε απλα να πω και γω με την σειρα μου οτι αυτο δεν ειναι κατι νεο αλλα αντιθετα εδω και 3 χρονια το ξερουμε οτι ο miyamoto εργαζεται πανω σε ενα μυστικο project και συμφωνα με της πληροφοριες θα ειναι για το Wii U λογο του οτι το 3DS δεν εχει την δυναμη να σηκωσει αυτο που θελει να δηιουργησει.
 
Πίσω
Μπλουζα