Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Περιμένω και εγώ το Pikmin 3, με αγωνία. Μόλις το παράγγειλα απο Amazon και εγώ.

Μάλιστα, εδώ και καιρό προσπαθώ να μαζέψω ότι θυσαυρό μπορώ στο Pikmin 2 στο GC. Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί να πω ότι πρόκειται για ένα ιδιότυπο κράμα παιχνιδιού στρατηγικής (τακτικής θα ταίριαζε καλύτερα) με στοιχεία εξερεύνησης ενός παρθένου περιβάλλοντος. Ο σκοπός είναι να συγκεντρώσεις τους φυσικούς και μη πόρους του περιβάλλοντος. Αρωγοί στην προσπάθεια σου αυτή είναι τα μικροσκοπικά Pikmin, τα οποία με διάφορες ιδιότητες το καθένα μπορούν να εξοντώσουν σαν τερμίτες τους εχθρικά διακείμενους γηγενείς οργανισμούς, οι οποίοι βλέπουν τα Pikmin ως ορεκτικό. Είναι πολύ εύκολο τα Pikmin σου να εξοντωθούν τα ίδια κατά ορδές, εάν δεν είσαι προσεκτικός.

Με τις τεχνικές δυνατότητες του Wii U, το Pikmin 3 δείχνει θαυμάσιο. Συνίσταται ανεπιφύλακτα σε όσους θεωρούν ότι strategy δεν είναι μόνο τα Starcraft και C&C.

Βασιλη και Divined περιμενουμε εντυπωσεις απο το Pikmin3 οταν με το καλο το παρετε στα χερια σας!

υγ.Το Wii U Εχει αρκετες κυκλοφοριες απο τελος Αυγουστου μεχρι τελος του χρονου να δουμε τι θα πρωτοπαρουμε!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Βασιλη και Divined περιμενουμε εντυπωσεις απο το Pikmin3 οταν με το καλο το παρετε στα χερια σας!

υγ.Το Wii U Εχει αρκετες κυκλοφοριες απο τελος Αυγουστου μεχρι τελος του χρονου να δουμε τι θα πρωτοπαρουμε!
Θα εχει τιποτα να πρωτοπαρετε; :P

DarkSynbios είπε:
Θα εχει τιποτα να πρωτοπαρετε; :P
Εσενα θα σου λεγα τωρα αλλα σεβομαι το φορουμ :P κατακαημενε Sega φαν! :D

Απο Αυγουστο και μετα εχουμε Ducktales Remasterd,The W-101, Rayman Legends, Zelda Wind Waker HD, Mario 3D World,Watch Dogs, Assasins Creed 4, Spinter Cell κτλ Ολο θα ξεχναω και μερικα.

edit. Ξεχασα το παιχνιδι με τον αγαπημενο σου ηρωα! Sonic Lost World :D .

Μην ποστάρεις τέτοια! Έχω τον Ajax που το βρήκε σε νορμάλ τιμή και ξερογλύφεται! :D

Θα σκάσει μύτη αύριο στο chatbox και θα πει "το πήρα"! :biglaugh:

Καταρχην οποιος δεν εχει παιξει τα προηγουμενα δυο pikmin καλο θα ηταν να τα επαιζε και μετα να αγορασει το 3 γιατι μπορει να εχει αλλα στο μυαλο του ωσον αφορα το gameplay και μολις δει το παιχνιδι να απογοητευτη και ακομα και να μετανιωσει που το πηρε.Οποιος εχει τερματισει τα προηγουμενα δυο ξερει πολυ καλα τι να περιμενει συν ολα τα εξτρα που προσφερει η αυξημενη ιποδυναμη του Wii U σε σχεση με το game cube αλλα και το Wii.To Pikmin 3 για να καταλαβει καποιος την μαγεια του πρεπει να το δει απο κοντα και να το παιξει γιατι απο φωτογραφιες η απο βιντεο δεν μπορει να καταλαβει τιποτα.Μιλαμε για κατι το απιστευτα πανεμορφο σε εναν εκπληκτικα ζωντανο κοσμο που τα 1080p και το σταθερο framerate ακομα και με 150 χαρακτηρες στην οθονη μας το κανουν εξαιρετικο διγμα για της δυνατοτητες του Wii U και μιλαμε παντα για παιχνιδι που κυκλοφορησε μολις 8 μηνες απο την κυκλοφορια της κονσολας.

Οι Φωτο ειναι παρα πολυ εντυπωσιακες :D . Αλλα οπως λεει ο Βασιλης , εγω(και οποιος αλλος) που δεν εχω παιξει καθολου pikmin και δεν ξερω περι τινος προκειτε και αν θα μου αρεσει.Ετσι και αλλιως θα φυγω και οταν γυρισω θα εχει βγει το The Wonderful 101 για να ασχοληθω. Μετα βλεπουμε :) !

Imgema είπε:
Αν οντως ειναι ingame αυτα τοτε το παιχνιδι σιγουρα θα ειναι πανεμορφο αλλα οποιος δεν το εχει δοκιμασει καλο θα ηταν να δει πρωτα τα αλλα 2 οπως ειπε και ο Bill και μετα αποφασισει αν του αρεσει γιατι ειναι αληθεια πως εχουν ενα καπως περιεργο στυλ παιχνιδιου τα Pikmin.

Δεν ημουν ποτε οπαδος των Pikmin να το πω καλυτερα δεν ασχοληθηκα ποτε με τα προηγουμενα 2 αν και περασανε απο τα χερια μου .Το συγκεκριμενο ομως δειχνει πολυ δυνατο στον οπτικο τομεα καλοσχεδιασμενο με τους μικροκοσμους και τα χρωματα τους να ειναι φανταστικα ! Δεν νομιζω οτι θα το αγοραζα αλλα παρολα αυτα το συμπαθω σαν δημιουργια :darkglasses: του γιγαντα shigeru !

Nintendo sold only 160,000 Wii U consoles globally in Q2 2013, now just 3.61m since launch

http://thenextweb.com/gadgets/2013/07/31/nintendo-sold-160000-wii-u-consoles-globally-over-the-last-three-months-now-at-3-61m-since-launch/

Δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο και προσωπικά χαίρομαι διότι ίσως λειτουργήσει ως ξυπνητήρι στην Nintendo. Η πολιτική της με το τρελό milking, όχι ανταγωνιστικό hardware και τον υπερβολικά casual προσανατολισμό (τα τελευταία χρόνια).... κάποια στιγμή θα ξεφούσκωνε.

Δε ξέρω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της εταιρείας αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν όμως να αλλάξει σημαντικά τον στρατηγικό της σχεδιασμό και να αρχίζει να θυμίζει πάλι κάτι από SNES-era ή έστω και N64-era

Ωσο ασχημα και να πηγαινει το Wii U τα οικονομικα της Ν δεν θα εχουν κανενα προβλημα γιατι η ναυαρχιδα που λεγεται 3DS και τα παιχνιδια του πουλανε σαν τρελα και παντα εχει κερδοφορια μονο αν δεν πηγαινε καλα το 3DS θα ειχε ζημιες.Για την ακριβεια μονο το τριμηνο απριλιος-μαιος-ιουνιος ειχε κερδη 832 εκ δολλαρια με τα 100 εκ περιπου να ειναι καθαρα κερδη.Επισης κυνηγανε πολυ τα Digital downloads και ποστευουν πολυ σαυτα γιατι απο περυσι εχει 150% αυξηση και συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες ετοιμαζουν να λανσαριυν μια καινουργια υπηρεσια που θα μπορει ο χρηστης να αγορασει τα παιχνιδια και απο το PC του η το smartphone.Ωσο για το Wii U το εχουν καταλαβει πολυ καλα πως για την πορεια του φταινε Αποκλειστικα τα παιχνιδια του και οχι το Hardware που μπορει να μην ειναι επιπεδου xbox one και ps4 αλλα μοα χαρα ειναι στην τελικη.Απο τωρα τον αυγουστο με το pikmin 3 ξεκινησαν να ερχονται τα βαρια χαρτια της Ν και ακολουθουν και αλλα.Αν αυτα καταφερουν να "σηκωσουν" την κονσολα τοτε θα ακολουθησουν και οι third party και ολα θα ειναι μια χαρα.

Δε ξέρω από που πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά κι αισιοδοξία σου όταν την ίδια στιγμή στην Νιντεντο υπάρχει αρκετή ανησυχία. Κάποια πράγματα, τα βλέπεις ιδιαίτερα απλοϊκά.

Καταρχάς, στο τι κατάσταση βρίσκεται η εταιρεία θα φανεί στο τέλος του έτους. Δεν έχει σημασία τι έκανε το πρώτο τρίμηνο ή το δεύτερο, μπορεί για τον Χ, Ψ λόγο να ανέβουν τα λειτουργικά της έξοδα, να υποτιμηθεί η μετοχή της εταιρείας και να γίνει το έλα να δεις. Δε μπορούμε να μιλάμε με ασφάλεια γι'αυτά τα θέματα.

Έπειτα, δε λειτουργεί σα μικρομεσαία επιχείρηση δλδ έχω δύο συστήματα που το ένα αλληλοσυμπληρώνει το άλλο. Υπό την λογική αυτή, το N64 θα έπρεπε να συνεχίσει την πορεία του πολύ περισσότερο καιρό λόγω Gameboy (που φυσικά δεν έγινε).Το καθένα έχει το τμήμα του, τους μάρκετερς του, την πορεία του. Εφόσον αρχίσει να γίνεται επιβλαβές , αποκόβεται. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Θέλω να πω, μία επιχείρηση έχει σκοπό το επαναλαμβανόμενο κέρδος. Εάν δε μπορεί να το πετύχει εφαρμόζοντας τα όπλα που έχει, δε το συνεχίζει πολύ.

Το κείμενο παραπάνω, αντιθετικά με αυτά που αναφέρεις γράφει :

-Ο τζίρος της έπεσε 3.8% σχετικά με την προηγούμενη χρονια

-Σε διάστημα 3 μηνών (απριλης-ιουνης) πουλήθηκαν μονο 160.000 WiiU ενώ δεν έχει κάποιο αντίπαλο αυτή τη στιγμή κι ενώ έχει προχωρήσει σε μειώσεις τιμών.

-Eπίσης, παρά την καλύτερη πορεία του 3DS , μέχρι τον Απρίλη-Μάη, οι πωλήσεις του έπεσαν κατά 25%.

Τι θα συμβεί εάν κυκλοφορήσουν και τα XBOXOne /PS4?

Προφανώς όλα τα παραπάνω είναι ανησυχητικά.

Και μην παρερμηνευτώ. Δε λέω θα φαλιρίσει, ούτε κάνω τέτοια πρόβλεψη.

Καταρχην μιλαω για την γενικοτερη οικονομικη εικονα της N γιατι εχουν φαγωθει διαφοροι φελλοι να γραφουν και να λενε οτι ειναι ενα βημα πριν την καταστροφη οτι πρεπει να βγαλει τα παιχνιδια της σε κινητα και tablets και οτι πρεπει να γιννει third party για να επιβιωσει και να σταματησει να φτιαχνει hardware.Κατα δευτερον φυσικα και εχει τεραστια σημασια οι οικονομικη της κατασταση καθε τριμηνο γιατι αν δεν ειχε δεν θα το ανακοινωναν και θα περιμεναν το τελος του χρονου αντιθετα ομως παρα τα χαμηλα νουμερα πωλησεων του Wii U λογο του 3DS η Ν σαν εταιρια εχει κερδος οποτε μια χαρα αλληλοσυμπληρωνη το ενα το αλλο ωσον αφορα την γενικοτερη οικονομικη εικονα της εταιριας.Εννοοιται επισης οτι αν καποια κονσολα δεν παει καλα φυσικα και θα σταματησει η κυκλοφορια της ασχετα αν η εταιρια σαν εταιρια δεν εχει ζημιες αλλα κερδη και αυτο το ειδαμε και με το N64 οπως ειπες αλλα και με το game cube ασχετα αν τα φορητα εκεινων των χρονων πουλουσαν εξαιρετικα.

Ωσο για την αισιοδοξια μου δεν πεταω στα συννεφα αλλα εχω αισιοδοξια πρωτα απ'ολα επειδη ειμαι κατοχος της κονσολας την ζω καθημερινα,παιζω τα παιχνιδια της απολαμβανω της δυνατοτητες της και μπορω να ξερω καλητερα απο καποιον που δεν την επιασε ποτε στα χερια του τι ειναι αυτο το πραγμα που λεγεται Wii U και αν αξιζει η οχι.Το μεγαλητερο μερος της αισιοδοξιας μου ομως ειναι γιατι οπως φαινεται εχουν καταλαβει εκεινη στην Ν οτι δεν πανε καλα τα πραγαματα και απο τωρα και τα επομενα δυο χρονια οπως ειπα θα κυκλοφορησουν ολα τα βαρια της χαρτια που περιμενω να σηκωσουν την κονσολα στης πωλησεις.Ωσο για το xbox one και ps4 οταν με το καλο κυκλοφορησουν το Wii U θα εχει ηδη κοντα στα 4 εκκατομυρια χρηστες μια καλη βαση δηλαδη και αν κερδισει τους third party με της πωλησεις που πιστευω να κανει οταν θα αρχισουν να κυκλοφορουν τα δεικα τους παιχνιδια τοτε θα αναψει για τα καλα η μαχη αναμεσα στης 3 κονσολες.Αν δεν γιννει τιποτα απο αυτα και συνεχισει την πολυ μετρια πορεια του το Wii U τοτε η μονη λυση ειναι η κυκλοφορια νεας κονσολας στα επιπεδα του xbox one και ps4 κατι που σαν φημολογια υπαρχουν εδω και 3 μηνες περιπου.Οποτε περιμενουμε και θα δουμε στην πορεια τι θα γιννει.

Δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα χρεοκοπήσει η εταιρεία οπότε εάν διαδίδονται τέτοιες φήμες χωρίς επίσημα στοιχεία είναι κακοπροαίρετα σχόλια.

Μάλλον δε έγινα πολύ κατανοητός σε αυτό που ήθελα να πω.

Το ότι η Nintendo είναι τώρα καλά, δε σημαίνει ότι θα είναι μέχρι και το τέλος του χρόνου παρά τα έσοδα που εμφανίζονται στο πρώτο μισό. Τέτοιου μεγέθους επιχειρήσεις λειτουργούν ως επενδυτικές τράπεζες (κατά μία έννοια) και το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου τους ~και η στρατηγική/πολιτική~ καθορίζεται απ'τους μετόχους της. Εφόσον, λοιπόν μία επένδυση ΔΕΝ αποδίδει τα αναμενόμενα, χάνει αυτόματα σε αξία μετοχών για πολλούς λόγους. Επίσης, υπάρχουν και τα λειτουργικά έξοδα που απ'ότι βλέπω είναι αυξημένα - ιδιαίτερα υψηλά. Αυτά λειτουργούν ως βαρύδιο για τις πολιτικές της στη συνέχεια η οποία αναμένεται να είναι απαιτητικοτάτη!

Η αλληλοσυμπλήρωση που αναφέρεις δεν ισχύει κι αυτό γιατί σαν επιχείρηση βασίζεται κυρίως στις πωλήσεις software κι όχι hardware. Εάν η υγεία της εξαρτιόταν απ'τα WiiU, 3Ds αποκλειστικά..θα είχε πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

Όπως ανέφερα, τα 2 συστήματα ακολουθούν διαφορετικές πορείες με διαφορετικά teams κι εφόσον κάποιο εμφανίσει συνεχόμενες απώλειες χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντιστροφής του κλίματος, ισοσκελισμού των εξόδων, γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Tα N64 & ιδιαίτερα το GC είχαν μικρότερο Lifespan απ'τον ανταγωνισμό και κυρίως απ'τις προηγούμενες κονσόλες της Nintendo που δείχνει ότι η ζημία είναι ανεκτή μέχρι ένα επίπεδο. To Wii που είναι επιτυχημένη εμπορικά κονσόλα, φαίνεται να ξεπερνάει για πρώτη φορά μετά το SNES το "φράγμα" των 6 ετών ζωής που είχε με τις 2 προηγούμενες. Δεν είναι φυσικά τυχαίο αυτό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και η σταθερότητα να αντιστραφεί η κατάσταση προς το πολύ καλύτερο, δε το συζητάμε αυτό.

Ερχεται η παιχνιδαρα στην Virtual console του Wii U.Τrailer λοιπον απο το φανταστικο και αγαπημενο διαμαντι του snes Breath of fire II.

Σημερα στο μεσημεριανο μου υπνο ειδα ενα ονειρο και με εβαλε σε σκεψεις... Λες να ειναι οντως αληθεια αυτο που ειδα; Ετσι ειπα να το ζωγραφισω στο Art Academy του DS γιατι δεν εχω προσβαση στο PC αυτην την στιγμη... Μαλλον μιλαμε για προφητεια... :diablotin: Προβολή συνημμένου 84255

Kοψε τα χαλασμενα λουκανικα εκει στους γερμαναραδες που εισαι και ισως κοιμασαι καλητερα.

Νεο NINTENDO Direct σημερα τεταρτη 7 αυγουστου και ωρα 5 το απογευμα.Θα επικεντρωθει σε παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν στο Wii U και στο 3DS μεσα στο 2013 και θα δωσουν περισσοτερες πληροφοριες γιαυτα.Φυσικα υπαρχει παντα το ενδεχομενο να δουμε κατι καινουργιο η ακομα και καποια εκπληξη μαζι με αυτα που ηδη ξερουμε.

Μπορειτε να το παρακολουθησετε εδω http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html

Ελπιζω σε καποια νεα πληροφορια για το "X" της Monolith :D .

Πίσω
Μπλουζα