Wii U [Nintendo's Next Console]

:( Δεν ειδα τα vgx και πολυ καλα εκανα (οσων αφορα nintendo)για τους αλλους δεν ενημερωθηκα ακομα .O Cranky kong ε ? Ειλικρινα δεν εχω λογια για να σχολιασω αυτη τη μεγαλη ανακοινωση .Εχουν χασει την μπαλα εκει περα η τι προσπαθουν να κανουν ? Ανεξηγητα περιστατικα .Αντε μετα να σε παρει στα σοβαρα ο hardcore gamer ......
 
Το τρενο των hardcore gamers το εχουν χασει προ πολλου...αυτο που ειχαν με το Wii ηταν τους hardcore nintendo fans και τους casuals.Τωρα με αυτη τη ταμπλετοκονσολοβλακεια που φτιαξανε και την ελλειψη παιχνιδιων θα χασουν και αυτους...
 
Δεν υπαρχει δικαιολογια για την Nintendo οσο αφορα το WiiU.




Ειχαν 50 εβδομαδες προβαδισμα στην αγορα, 50$ price drop, αυξησανε τις διαφημισεις τους, φτιαξανε 2 Mario, 1 Mario-like, και οι μεγαλυτεροι αντιπαλοι τους υποτιθεται οτι δεν ηταν
κανενας.


Ακομα και ετσι ειχαν προβλημα να ξεπερασουν κονσολες τεχνολογιας 8 χρονια πισω
.




Κριμα σε αυτους που στηριξανε την κονσολα αγοραζοντας την απο την αρχη ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα βγουν τουλαχιστον παιχνιδια. Τωρα ουτε με θαυμα, εχοντας 2 κονσολες που ξεπερνανε μεσα σε 2 εβδομαδες τις lifetime πωλησεις του WiiU (σε UK προς το παρων)!!!




Tα λενε μεχρι και οι hardcore fans.

kotaku - http://kotaku.com/the-wii-u-sales-are-really-really-bad-973133897

nintendolife - http://www.nintendolife.com/news/2013/12/ps4_and_xbox_one_surpass_wii_u_lifetime_sales_in_the_uk
 
Πραγματικά, μετά το hype που είχαν δημιουργήσει για την μεγάλη ανακοίνωση του VGX, ήρθε ο Cranky Kong να μας ξενερώσει. Ως μόνη παρηγοριά, η κονκάρδα Metroid που φορούσε ο Reggie, η οποία κάποιο νόημα έχει.
 
Δεν μπορω να ακουω οτι δεν υπαρχουν παιχνιδια απο τον Ιουνιο και μετα υπαρχει ροη κυκλοφοριων και τα περισσοτερα exclusives.

Εγω πηρα την κονσολα για να παιζω αυτα τα exclusives και 1st party παιχνιδια, ειμαι ευχαριστημενος σαν χρηστης της κονσολας .

Αυτοι που πηραν την κονσολα για να παιξουν κυριως multiplatform games λογικο να εχουν απογοητευτει...

οσο για την ανακοινωση στα vgx no comment... :wait2:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυστυχως οταν μιλαμε για το ποσο επιτυχημενη ειναι μια κονσολα/παιχνιδι τοτε η πλειοψηφια (αριθμοι) ειναι αυτη που μετραει, αυτη τη στιγμη σχεδον κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος με το WiiU.

Τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος χρηστης οκ παω πασο, απλα εισαι στην μειοψηφια.
 
Μιλησα για τα παιχνιδια που εχω παιξει και οτι ειμαι ευχαριστημενος απο αυτα και γενικα και τα reviews εχουνε δωσει καλες βαθμολογιες στα περισσοτερα αρα ειναι αντικειμενικα καλα παιχνιδια , το γιατι δεν πουλανε ειναι αλλο θεμα.

Σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι επιτυχημενο εμπορικα το Wii U (προς το παρον εστω)!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
A οκ τοτε συμφωνουμε, απλα με μπερδεψες γιατι ειπες "ειμαι ευχαριστημενος σαν χρηστης της κονσολας".
 
Μπλεξαμε τα μπουτια μας :p .

Οι κονσολες(παιχνιδομηχανες) ειναι για να παιζεις παιχνιδια και αφου τα παιχνιδια που εχω παιξει μου αρεσαν και ειμαι ευχαριστημενος απο αυτα , συνεπαγεται οτι ειμαι ευχαριστημενος χρηστης και της κονσολας αφου η δουλεια της ειναι αυτη.

Εσυ μαλλον αναφερεσαι στο εμπορικο κομματι οπου εκει κανεις δεν λεει οτι ειναι επιτυχημενη η κονσολα(μεχρι τωρα).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Εσυ μαλλον αναφερεσαι στο εμπορικο κομματι οπου εκει κανεις δεν λεει οτι ειναι επιτυχημενη η κονσολα(μεχρι τωρα).
Μα απο το 1ο μου ποστ εκει αναφερομαι, καπου στην πορεια εσυ το εχασες και αρχισες να μου λες για τα παιχνιδια που σου αρεσουν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλως, εγω καταλαβα λαθος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καποιοι να αρχισουν να ετοιμαζονται για ανακοινωση MP4 ;)
 
Αν εννοοις το Metroid Prime 4 σιγουρα περιμενουμε κατι γιατι μονο τυχαια δεν φορεσε κονκαρδα Metroid ο Reggie στα VGX;)
 
metalcandyman είπε:
Αν εννοοις το Metroid Prime 4 σιγουρα περιμενουμε κατι γιατι μονο τυχαια δεν φορεσε κονκαρδα Metroid ο Reggie στα VGX;)
Εχουνε ενημερωθει το προσωπικο που δουλευουν στα Gamestop,Saturn και Media markt ;)
 
Ατσααα και αποκλειστικα νεα απο τον πικροχολο ? :p :p Εχεις τα μεγαλα μεσα τωρα στο μοναχο ε ? Κα φυσικα επτασφραγιστο μυστικο απο Nintendo.Οποιος αναφερει οτιδηποτε θα μαστιγωθει (πριν να το ανακοινωσουν οι ιδιοι ) :D
 
To παιχνιδι How to survive (pc,ps3,xbox 360) ερχεται και στο Wii U οπως ανακοινωσε η 505 Games απλα θα υποστηριζει local multiplayer και οχι online multiplayer κατι που μπορει να αλαξει μελοντικα με καποιο patch Η DLC.Επισης θα περιμενουμε να ειναι κομμενο και ραμμενο για το Wii U gamepad και να το εκμεταλευεται σε μεγαλο βαθμο.

Ο υπευθηνος για τo νεο Super Smash bros Masahiro Sakurai αποκλαυψε μια ακομα πιστα του παιχνιδιου και αυτη θα ειναι η πιστα Dr.Wlly's Castle.

1.jpg

2.jpg

Η Zen Studios ανακοινωσε οτι το εξαιρετικο Castlestorm θα κυκλοφορησει 26 δεκεμβριου ταυτοχρωνα σε ευρωπη και αμερικη και θα κοστιζει 9.99$ και 9.99 ευρω.Επισης το παιχνιδι θα εκμεταλευεται πληρως το Wii U gamepad οπως και οτι θα μπορουμε να παιξουμε και μονο σαυτο.

[video=youtube;u56pvVa-wg8]

 
Νεο NINTENDO Direct αυριο τεταρτη στης 4 το μεσημερι στο οποιο θα παρουσιασουν παιχνιδια που περιμενουμε στο Wii U και στο 3DS απο ιανουαριο μεχρι και ιουνιο χωρις να αποκλησουμε και καποια κπληξη.Εννοοιται πως θα δειξουν τα mario kart 8 και Donkey Kong Tropical Freeze αλλα αν μεινουν μονο σαυτα και δεν εχουμε και κατι καινουργιο τοτε μονοι τους σκαβουν τον λακο τους.

http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html
 
Για να δούμε. Δεν αποκλείεται να σκάσει και το Metroid 4, πάντως. Η Nintendo έχει πάψει να βασίζεται στις παραδοσιακές μεγάλες εκθέσεις ηλεκτρονικών παιχνιδιών για τις νέες παρουσιάσεις τους.
 
Πίσω
Μπλουζα