Wii U [Nintendo's Next Console]

Επιτελους ανακοινωθηκε ο SHULK (Xenoblade Chronicles) ως playbale χαρακτηρας στο Smash Bros!!




)
ps2. O Goku απο το Dragonball μας λειπει τωρα και κλεισαμε :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H Ubisoft ανακοινωσε και επισημα πως το ''μπαγιατικο'' πλεον Watch Dogs θα κυκλοφορησει στην αμερικη στης 18 νοεμβριου και 3 μερες αργοτερα στην ευρωπη και πραγματικα οι ανθρωποι εχουν πολυ πλακα.Δεν φτανει που το παιχνιδι εχει βρωμισει σαν μπαγιατικο ψαρι αλλα το κυκλοφορουν μολις 3 μερες απο αμερικη και 7 απο την ευρωπη απο την κυκλοφορια των pokemon omega ruby και alpha saphire και δεν φτανει αυτο αλλα και το super smash bros για το Wii U θα κυκλοφορησει μεχρι το τελος του 14 με τελη νοεμβριου αρχες δεκεμβριου να ειναι πολυ πιθανες ημερομηνιες.Μιλαμε για παταγωδη αποτυχια στην ημερομηνια κυκλοφοριας με τα παραπανω παιχνιδια ΚΟΛΩΣΟΥΣ να κυκλοφορουν σχεδον ιδια ημερομηνια οποτε μετα θα βγουν οι κυριοι της Ubisoft και θα λενε για της μικρες πωλησεις που εχουν τα παιχνιδια τους στο Wii U.

Ετσι οπως στρωσατε κυριοι της Ubisoft ετσι θα κοιμηθητε ο λαος της NINTENDO δεν ξεχνα :armed:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H κονσολα δεν μπορει να κρατησει σταθερο frame rate.. Οπως και το Mario Kart δεν σου δινει την εντυπωση των 60 καρε. Καιρος να βγαλει αλλη κονσολα η Νιντεντο! :p
 
Παρε πρωτα Wii U και λιωσε το Mario Kart και μετα εχε αποψη για τα frames που εχει και επειδη δεν εχεις ιδεα για το συγκεκριμενο παιχνιδι τα fps που εχει ειναι καρφωμενα στα 60 και μια στο τοσο πεφτουν στα 59 συμφωνα με τα φρουτα απο το Digital Foundry που το ειχαν κανει και θεμα για να μην κατσω και γραψω ποσες βλακειες εχουν γραφτει απο και καλα αναλυσεις των συγκεκριμενων.Καθαρα θεμα της platinum ειναι το οτι δεν μπορεσε να εχει σταθερο frame rate το παιχνιδι και οχι της κονσολας γιατι οσοι δουλεψαν με την κονσολα σωστα τουλαχιστων τα frames ειναι 60 με την αναλυση στα 720p η 1080p αλλα οχι native.Tα ιδια εκαναν και με το αθλιο port του Bayonetta στο ps3 και δεν τους εφταιγε καμια κονσολα γιατι η κονσολα αυτη παρουσιασε και ενα The last of us που μπορει σαν παιχνιδι για μενα να μην αξιζει ολα τα θετικα σχολια που απεσπασε αλλα στα γραφικα ηταν ολα τα λεφτα.

Οπως ξερουμε μεχρι τωρα το πολυαναμενωμενο Monster Hunter 4 Ultimate θα κυκλοφορησει στο 3DS και δεν ξερουμε κατι για εκδοση του Wii U.Mια φωτογραφια ομως απο την German expo ερχετε να αλαξει τα δεδομενα οποτε η το παιχνιδι θα κυκλοφορησει και στο Wii U οποτε θα ανακοινωθη καποια στιγμη η εκαναν βλακεια και λαθος η ανθρωποι της German expo.

large.jpg

Επισης εμφανιστηκε και η ημερομηνια κυκλοφοριας του επισης πολυαναμενωμενου Super smash bros για το Wii U που ειναι η 21 νοεμβριου και απομενει να επιβεβεωθει οτι οντως η ημερομηνια ειναι σωστη.

BxXq2coCQAAh6_J.jpg
 
Αμα παρω Wii u και το Mario Kart θα σου πω πιο αναλυτικα. Τωρα για το Monster Hunter 4 το βλεπω για 3DS αλλα μακαρι να βγει και για το wii U να ανεβασει λιγο την κονσολα. Τα τελευταια στατιστικα που διαβασα με τις πωλησεις του wii u στην Γερμανια ειναι 350.000 και το Mario Kart 150.000.
 
Τωρα τελευτεα πολυ λογο και σχολια κανεις για Wii u Σκοτεινε ;) .Κατι μου λεει οτι τα Χριστουγεννα θα το αποκτησεις με καλο γερμανικο πακετακι .Αλλωστε δεν θα ειναι η πρωτη φορα που κραζεις κονσολα -φορητο Nintendo και την αγοραζεις πριν απο εμενα :p

...Και στην τελικη ας παρουν επιτελους εμπρος εκει στην εταιρια και ας αρχισουν να κυκλοφορουν ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ για το wii u και τα framedrops να ειστε ολοι σιγουροι οτι θα εχουν δευτερευοντα ρολο .Συζητησεις για το εαν επεσε 2 η 3 καρε ενα παιχνιδι ειναι για παιδια δημοτικου .Ελεος :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DarkSynbios είπε:
Γιατι ετσι ρε Τασο! :p Βασικα το επαιξα και κατι δεν μου καθοτανε καλα στο ματι με το frame rate...
Δεν ξέρω που και πως το έχεις δει, αλλά εγώ σε ψιλοκαινούρια τηλεόραση δεν είχα κανένα θέμα με το ομαλό frame rate, και είμαι πολύ τσίμπλας με αυτά. Το 1 frame κάθε 59 που χάνεται το ένιωσα, αλλά έπρεπε να το ψάξω και να προσέχω για να το δω. Πάντως στο Time Trial που δεν έχει AI να κάνει refresh, δεν υπήρχε ούτε αυτό το ελάχιστο "τσίμπημα".

Παίζει ρόλο και η τηλεόραση φαντάζομαι. Οι LCD γενικά δεν φτάνουν με την καμία την απόκριση και την καθαρότητα μιας CRT για παράδειγμα. Τα 60fps κάνουν μεγαλύτερη διαφορά στο μάτι σε CRT, στο λέω γιατί τώρα μεταφέρω πολλά από τα PC games μου στο Big Picture Mode του STEAM οπότε εκεί που τα έπαιζα στην CRT τώρα τα παίζω στην μεγάλη LCD. Στην CRT όμως είχαν πιο ομαλή και καθαρή εικόνα σε κίνηση, ειδικά τα 60fps games.

Οπότε ίσως αν το δεις να τρέχει σε πιο καινούρια LCD με καλύτερη απόκριση και λιγότερο blur, τότε δεν θα έχεις θέμα. Επίσης δοκίμασε να παίξεις ένα παιχνίδι racing στα 30fps (δεν θα δυσκολευτείς να βρεις πολλά τέτοια σε 360/PS3 :p ) και μετά καπάκι βάλε Mario Kart. Ε, τότε θα νιώσεις την τεράστια διαφορά, ακόμα και σε τηλεόραση LCD της πλάκας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Psy_Danis_3 είπε:
Τωρα τελευτεα πολυ λογο και σχολια κανεις για Wii u Σκοτεινε ;) .Κατι μου λεει οτι τα Χριστουγεννα θα το αποκτησεις με καλο γερμανικο πακετακι .Αλλωστε δεν θα ειναι η πρωτη φορα που κραζεις κονσολα -φορητο Nintendo και την αγοραζεις πριν απο εμενα :p
Μπα δεν νομιζω .. Για τα Χριστουγεννα προεχουν αλλα πραγματα! :p
 
Σχετικα καλα παει στα Reviews εως τωρα το Hyrule Warriors 74/100 στο metacritic (http://www.metacritic.com/game/wii-u/hyrule-warriors)

Βεβαια μετραει οτι ειναι στο Zelda Universe , οποτε η βαθμολογια ανεβαινει σε σχεση με ενα απλο musou game!

Update.




Ανακοινωθηκαν και Dlc

"Nintendo has announced special DLC packs for Hyrule Warriors that makes the gameʼs main villains playable. The DLC will be coming to Europe on October 16th and makes Cia, Volga and Wizzro playable. Nintendo also says that the first of 4 paid DLC packs for Hyrule Warriors arrives on 16/10. Pre-purchase all 4 and download a Dark Link costume straight away."

"You can purchase the DLC individually or purchase it in a bundle for $19.99"

Αρχισανε τα οργανα με τα "μισοπαιχνιδια" , αφου τα εχουνε ετοιμα πριν βγει το παιχνιδι γιατι δεν τα βαζουν μεσα στο δισκακι;; Θα πληρωνουμε 70 και 80 ευρω το καθε παιχνιδι δηλαδη;;

Και δεν με νοιαζει τοσο για το Hyrule Warriors συγκεκριμενα αλλα σκεφτομαι οτι αυτο θα γινει σε ολα τα παιχνιδια!

Επισης οπως και με τα digital games τι θα γινει οταν η κονσολα γινει ρετρο; Πως θα τα ξανακατεβασεις αν θελεις;

Ξερω οτι αυτα ισχυουν εδω και χρονια στις αλλες κονσολες αλλα δεν τα ειχα νιωσει στο πετσι μου. "Welcome to the Club"

Ολα αυτα με ξενερωνουν... :(

Ps. Με το Mario Kart 8 τουλαχιστον τα ανακοινωσαν μετα απο μερικους Μηνες και το περιεχομενο ειναι αρκετο , και επισης ειναι ενα παιχνιδι που θα το παιζεις για χρονια.

http://mynintendonews.com/2014/09/18/nintendo-america-says-hyrule-warriors-dlc-will-be-coming-to-the-us/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κυκλοφορησε νεο firmware update στο Wii U (5.2.0) με το οποιο επιτελους μπορουμε να εχουμε φακελους στην κονσολα μας.Επισης υπαρχουν και διαφορες αλλες γενικοτερες βελτιωσεις στην λειτουργια της κονσολας οπως και καποιες αλλαγες στο quick start menu και στο Home menu.Το σημαντικοτερο ομως ειναι οι φακελοι.
 
Ανακοινωθηκε Ευρωπα'ι'κη ημερα κυκλοφοριας που θα ειναι στις 5 Δεκεμβριου οπως ανακινωθηκαν και τα διαθεσιμα Super Smash Bros WiiU bundles (τιμες δεν ξερουμε ακομα) :

Smash Bros και Amiibo Figure

smash_bros_bundle_amiibo.jpg

Smash Bros και GameCube controller adapter

smash_bros_bundle_gc_adapter.jpg

Το Gamecube Smash Bros Controller θα πωλειται ξεχωριστα και δεν θα υπαρχει σε καποιο bundle!

Οπως επισης ξεχωριστα αν δεν παρουμε καποιο bundle θα μπορουμε να αγορασουμε τον Gamecube adapter και τα Amiibo figures.

smash_bros_gc_controller.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ανακοινωθηκε η ημερομηνια κυκλοφοριας του Captain Toad: Treasure trucker και ειναι παρασκευη 9 ιανουαριου 2015.Το παιχνιδακι πραγματικα φαινεται πανεμορφο και πολυ διασκεδαστικο και οπως ειχε πει η NINTENDO θα κυκλοφορησει μονο σε ψηφιακη μορφη.Φυσικα μενει να επιβεβεωθει αυτο αν και δεν νομιζω να αλαξει.

Παρακατω το νεο trailer του παιχνιδιου.

 
Πανέμορφο φαίνεται. Γιατί όμως όχι retail;
 
Δεν ξερω τους λογους που μπορει να μην κυκλοφορησει σε retail μορφη αν βεβαια δεν αλαξει κατι και κυκλοφορησει τελικα αλλα δεν ειναι κατι που προσωπικα εμενα δεν με πηραζει.Για να πω ομως την θεωρια μου πιστευω πως το υφος του παιχνιδιου που στην ουσια ειναι ενα puzzle game αλλα και γενικοτερα σαν παιχνιδι εκαναν την NINTENDO να παρει την αποφαση μονο για ψηφιακη μορφη οποτε στην περιπτωση που δεν κανει πωλησεις να μην χρεωθουν την retail εκδοση που θα κυκλοφορουσε παραληλα.Με λιγα λογια πιστευω πως το φανταζεται η N οτι δεν θα κανει τρελες πωλησεις οποτε δεν ρισκαρει και με retail εκδοση .Φυσικα μπορει να δουμε και retail εκδοση και ολα αυτα που γραφω να καταληξουν λογια του αερα.
 
Εδω βλεπω οτι θα υπαρξει retail release (μακαρι...) http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/G3YQClpzahmw97qVXCWrS4gFNc58o2K8

"Never one to be overlooked, Captain Toad: Treasure Tracker was a critical and crowd favorite during the E3 Expo video game trade show in June. The game launches Dec. 5 at a suggested retail price of $39.99 and lets players take control of intrepid explorer Captain Toad as he sets off on adventures like exploring a haunted house or escaping a smoldering volcano. Even though Toad characters have appeared in video games since the original Super Mario Bros. game on NES, this is the first time that one of them gets top billing. The game will also support select amiibo figures in 2015."
 
Μακαρι να ισχυει το παραπανω και να παρουν την retail εκδοση αυτοι που θελουν γιατι εμενα οπως ειπα δεν με καιγεται καρφι και θα το παρω σε ψηφιακη μορφη.
 
Αμα η τιμη ειναι ιδια δεν υπαρχει λογος να προτιμησεις την ψηφιακη...
 
Πίσω
Μπλουζα