Wii U [Nintendo's Next Console]

Στης 23 ιανουαριου θα εχουμε νεοτερα για το Pokken Tournament.
 
Αυτό εδώ φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

 
@Optimus

Αυτό είχα πει κι εγώ! Είναι λόγος αγοράς U :)
 
Επιτελους κυκλοφορει ενα παιχνιδι που το περιμενουμε απο 2010 και το ονομα αυτου Rodea: The sky soldier.Η παιχνιδαρα αυτη ειναι δημιουργημα του Yuji Naka και της ομαδας του (Prope)που εφτιαξε οταν εφυγε απο την sega το 2006 και για οποιον δεν γνωριζει ποιος ειναι αυτος ο τυπος ηταν το κεφαλι της sonic team και ο ενας απο τους 3 που στην ουσια εφτιαξαν το αρχικο sonic για το mega drive αλλα ειχε συμβολη και στα υπολοιπα αλλα και μεσα στης δουλειες του ειναι και το αρχικο phantasy star του master system αλλα και τα Νight into dreams,phantasy star online,sonic adventures,burning rangers κ.α.Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει αποκλειστικα σε Wii U,3DS αλλα και Wii μεσα στο 2015.Παρτε μια γευση απο το παιχνιδι αλλα οπως και λιγα λογια απο τους δημιουργους στο παρακατω βιντεο.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bιντεο απο το Shadow Blade: Reload που ερχεται και στο Wii U.

To Tantalus studio ειναι υπευθηνο για τα εκπληκτικα ports των Mass Effect 3 και Deus Ex: Human Revolution που απολαυσαμε στο Wii U.Mετα απο αυτα η σημαντικη ειδηση που βγηκε απο το στομα του studio ειναι πως σε λιγο καιρο θα ανακοινωσουν το port ενος παιχνιδιου που ετοιμαζουν για το Wii U και οπως ειπα ειναι η μεγαλητερη και πιο σημαντικη δουλεια τους και ειναι σιγουροι πως οι κατοχοι της κονσολας θα μεινουν απολυτα ευχαριστημενοι.Αν κρινουμε απο την δουλεια τους στα παραπανω παιχνιδια που εγραψα τοτε σιγουρα περιμενουμε κατι εξαιρετικο.
 
Mερικα μαζεμενα νεα για το Wii U.

OΠως ανακοινωσε η frozenbyte games το Trinbe: Enchanted edition ερχεται στο eShop Του Wii U στης 12 μαρτιου.Η εκδοση αυτη ειναι η ανβαθμησμενη εκδοση του πρωτου παιχνιδιου που θα χρησιμοποιη την μηχανη γραφικων του Trine 2.

 
Ανακοινωθηκε η ημερομηνια του εξαιρετικου Kirby and the rainbow paintbrush και αυτη ειναι η 8 μαιου 2015.Το παιχνιδι ειναι sequel του αγαπημενου Kirby: Canvas curse που απολαυσαμε στο DS.EΠισης υποστηριζει τετραπλο co-op οπως και φιγουρες amiibo Που εχουν σχεση με την σειρα Kirby.

Παρακατω το trailer του παιχνιδιου απο την περασμενη Ε3.

 
Επιτελους κυκλοφορει το Trine enchanded edition.
 
ΡΕ!! Σημερα εψαχνα το e-shop να δω που ειναι το trine enchanded edition και δεν το βρησκω και ανακαλυπτω οτι βγηκε μονο για Αμερικη στης 12 Μαρτιου!! Εμας λεει Q2 2015 :rant: :rant: :rant:
 
Συγγνώμη για το spam, απλά θέλω να σας ανακοινώσω υπεύθυνα και περήφανα ότι τερμάτισα το captain toad 100% (δεν άντεξα να μην το πω,οποιος έχει παίξει την τελευταία πιστα ξέρει..)

:)
 
Η Slightly Mad Studios ανακοινωσε οτι εχουν θεμα ωστε να τρεξουν σωστα το Project Cars στο Wii U με τα καρε να ειναι στα 23 fps και υπολογιζουν για πολυ downgrade ωστε να μπορει να τρεξει σωστα στην κονσολα η αλλιως να ακυρωθει και να παει για την επομενη κονσολα...

Και ενα βιντεο απο την τελευταια δουλεια που εχουνε κανει στο Wii U :

[video=youtube;g6JC-HCNcio]

 
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου...πάλι καλά που βγάζει και 23 frames
 
Απλά θέλουν να δώσουν.... Να δεις πως το λένε οι άλλοι με τις μπάρες και τα κομμένα πίξελ....; Α, ναι... "Κινηματογραφική αίσθηση"! :p

Πέρα από την πλάκα, και το ότι θα βγει στο WiiU θετικό είναι για το σύστημα..

Τώρα αν είναι στα 23 καρέ, ή στα 720 πίξελ, λίγο έχει σημασία... Εξάλλου δεν θα το πάριε και κανένας γιατί όλοι θα το πάρουν στα άλλα συστήματα! :D

Ξανά πέρα από την πλάκα... Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτός ο τίτλος έχει ελπίδες να πουλήσει έστω αξιοπρεπώς σε ένα σύστημα σαν το WiiU για πολλούς λόγους.

Πχ το Watch Dogs που έχει πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια σαν σύνολο, στο WiiU έχει πουλήσει 80.000.. Τώρα αν αυτό ξεπεράσει τα 100.000 κομμάτια, εγώ προσωπικά θα μείνω έκπληκτος.
 
Oτι δεν προκειται να πουληση αν κυκλοφορησει πχ του χρονου ειναι δεδομενο και καλα να παθουν και θα τους γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι ολοι εμεις οι κατοχοι της κονσολας γιατι περσινα ξυνα σταφυλια δεν γουσταρουμε οπως εγινε και με το Watch dogs που μια χαρα ηταν η εκδοση του Wii U.Οσο για το project cars κανεις δεν περιμενε το παιχνιδι να τρεχει στα 60fps και σε full hd την στιγμη που εχει προβληματα ακομα και στο xbox one με πτωση στα frames αλλα και για να τρεξει σε full settings στην pc εκδοση χρειαζεται ενα αρκετα δυνατο pc.Οποτε μια χαρα ειναι τα 720p και μια χαρα μπορουν να το κανουν να τρεχει στα 30 frames αν θελουν αλλα επειδη εχουν παρει πρεφα την φολα που θα φανε και που θα αγορασουν το παιχνιδι συγγενοις και φιλοι αρχισαν τα παραμυθια της χαλιμας για την νεα κονσολα της NINTENDO την στιγμη που εκατο φορες οι ανθρωποι της εχουν πει πως δεν προκειται να πουν απολυτως τιποτα στην Ε3 Που μας ερχετε σε λιγες μερες λες και δεν το ξερουν πως η νεα κονσολα της N θα φοραει τεχνολογια της AMD που ακομα δεν εχει παρουσιαστη καν και αυτο θα γινει το 2016 οποτε δεν γινετε να δωσει η N στοιχεια πριν την AMD.

Για να καταλαβουν ολοι τον παπα που πουλανε οι δημιουργοι του project cars πριν λιγους μηνες ελεγαν πως το παιχνιδι φαινεται φανταστικο στο Wii U με ολα τα εφε ενεργοποιημενα κλπ και η εκδοση του θα ειναι κοντα σε αυτες των αλλων κονσολων και ερχονται τωρα και τα γυρνανε ολα τουμπα.Βρωμαει η δουλεια παρα πολυ οποτε ας μην το κυκλοφορησουν καθολου ειναι η καλητερη λυση και γιαυτους αλλα και για μας.
 
Ο Ryu απο το Street Fighter και ο Roy απο το Fire Emblem απο τι φαινεται ερχονται στο Smash Bros. Ακομα δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση αλλα εγινε leak το παρακατω βιντεο :



Ps. Ειδικα ο Ryu τρομερη προσθηκη!! Haduuuken!!! :D
 
Κανονικά ο Ryu θα πρέπει να τους δέρνει όλους αφού είναι ο μόνος με "προϋπηρεσία" στο ξύλο :p

Αντε, αυτός και ο τυπάκος από το punch out που υποτίθεται ότι είναι πυγμάχος.
 
Imgema είπε:
Αντε, αυτός και ο τυπάκος από το punch out που υποτίθεται ότι είναι πυγμάχος.
Προσβολη!!!Και τυπακος και υποτιθεται οτι ειναι πυγμαχος ο Little Mac;;; Ντροπη σου :p

ps. Ο Little Mac ειναι απο τους αγαπημενους μου στο νεο Smash, μοιραζει πονο!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οχι απλα προσβολη αλλα τεραστια ιεροσυλια τα λογια του imgema και πρεπει να τιμωρηθει γιαυτο παιζοντας και τεςρματιζοντας 100 φορες την παιχνιδαρα punch out στο NES:p.Παντως για ακομα μια φορα αυτη η τρισκαταρατη c®apcom κανει μονο αυτο που την συμφαιρει και οπου μυριζεται χρημα.Resident evil δεν κυκλοφορει στο Wii U ουτε καποιο street fighter αλλα τον χαρακτηρα της εδωσε την αδεια να τον βαλουν σε μια παιχνιδαρα οπως το smash bros που ξεσκιζει σε πωλησεις και εχει εκατομμυρια οπαδους.Παλιολαμογια της c®apcom υπομονη γιατι θα γυρισει ο τροχος και εσεις θα παρακαλατε μετα.
 
Βιντεο με οσα παρουσιαστηκαν σημερα και πραγματικα η προσθηκη του Ryu ειναι ολα τα λεφτα και εχει ενθουσιαση τον κοσμο.Πολυ καλη δουλεια εκαναν και στον χαρακτηρα και στης κινησης του.Γενικα ολα ωσα παρουσιασαν ηταν πολυ καλες προσθηκες.

[video=youtube;WWM-SCjIuNg]

 
Bιντεο με ολοκληρο το θρυλικο NINTENDO WORLD CHAMPIONSHIP 2015.

 
Πίσω
Μπλουζα