Wii U Virtual Console

Ajax87

Human RetroDatabase
Joined
20 Φεβ 2011
Μηνύματα
3.565
Αντιδράσεις
465
Η Nintendo εκτος απο ολα τα αλλα που ανακοινωσε στο Nintendo Direct σημερα , ανακοινωσε και το VC trial capaign μια υπηρεσια που καθε ενα μηνα θα μας δινει ενα παιχνιδι της VC για 0,30 ευρω ενδεικτικα για τους επομενους μηνες :

January: Balloon Fight

February: F-Zero

March: Punch-Out Featuring Mr. Dream

April: Kirbyʼs Adventure

May: Super Metroid

June: Yoshi

July: Donkey Kong

attachment.php


http://uk.ign.com/articles/2013/01/23/wii-u-virtual-console-os-upgrades-announced

Edit.Ξεκινησε απο σημερα πηρα ηδη το Balloon Fight!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλη φαση,0.30 για ενα μηνα παιχνιδι,μετα στην κανονικη τιμη.


 
Δεν το καταλαβα ακριβως αυτο αλλα sites λενε οτι ειναι μονιμο το παιχνιδι , αλλα γραφουν οτι μετα τις 30 μερες σβηνετε εγω που το καταβασα παντως και το κοιταξα δεν εγραφε καπου για 30 μερες τωρα τι να πω.
 
ενδιαφέρουσα κίνηση,θα ήταν ακόμα καλύτερη αν είχαν 2-3 επιλογές για κάθε μήνα αντί για 1 ή τουλάχιστον αν είχαν πιο "ιδιαίτερες" προτάσεις,λιγότερο συνηθισμένες.
 
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, αν κάποιος έχει φτιάξει μία μεγάλη συλλογή από Virtual Console games στο Wii, μπορεί να τα μεταφέρει στο WiiU ή πρέπει να τα ξαναγοράσει όλα αν θέλει να πακετάρει την παλιά κονσόλα?

Επίσης, στο Ευρωπαϊκό VC του WiiU, μπορείς να επιλέξεις US εκδόσεις ή πρέπει να πάρεις ντε και καλά τα PAL σκουπίδια για άλλη μία φορά ενώ έχουμε φτάσει πια στο 2013 και το retro, πλέον, θέμα των PAL τηλεοράσεων (με τα χαμηλότερα frame rates και τα borders) έχει σταματήσει να υφίσταται εδώ και 13+ χρόνια?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Imgema ειπαν οτι εχεις στην Wii VC το μεταφερεις στην Wii U Vc με 0,99ευρω για τα Nes παιχνιδια και με 1,49 τα Snes . Στην Wii U εκδοση κερδιζεις save state και την δυνατοτητα να παιζεις στο gamepad και οχι στην Tv αν θελεις. Αυτο με τα pal και τα ntsc δεν το γνωριζω ουτε ειπαν κατι.
 
Imgema είπε:
Επίσης, στο Ευρωπαϊκό VC του WiiU, μπορείς να επιλέξεις US εκδόσεις ή πρέπει να πάρεις ντε και καλά τα PAL σκουπίδια για άλλη μία φορά ενώ έχουμε φτάσει πια στο 2013 και το retro, πλέον, θέμα των PAL τηλεοράσεων (με τα χαμηλότερα frame rates και τα borders) έχει σταματήσει να υφίσταται εδώ και 13+ χρόνια?
Στα 50hz για την Ευρωπη δες εδω :

http://www.nintendolife.com/news/2013/01/balloon_fight_on_wii_u_reportedly_running_at_50hz_in_europe
 
Δεν ξέρω τι γίνεται, με το WiiU η Nintendo φαίνεται να διορθώνει κάποια λάθη του πρόσφατου παρελθόντος αλλά με αυτήν την συγκεκριμένη αποτυχία δεν λέει να κάνει κάτι. Και είναι πολύ μεγάλη αποτυχία. Γιατί το target group της υπηρεσίας αυτής είναι, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, ο κόσμος που ενδιαφέρεται για το retro gaming, οι οποίοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να βρεις (εδώ και δεκαετίες) οποιοδήποτε rom και οποιοδήποτε Emulator δωρεάν.

Η ειρωνεία είναι ότι υπάρχουν πολλά άτομα σαν εμένα που παρόλο που έχουν ότι rom έχει κυκλοφορήσει στο internet εδώ και μία δεκαετία, Gigabytes ολόκληρα με full sets για όλες τις κονσόλες και home computers κλπ, καθώς και Emulators για να μπορούμε να τα παίξουμε όλα όπου θέλουμε, σε PC, σε "σπασμένη" κονσόλα, ακόμα και σε smartphone, όλα δωρεάν, ακόμα και έτσι έχουμε όλη την καλή διάθεση να υποστηρίξουμε την Nintendo και να αγοράσουμε κάποια roms (ακόμα και από τα original cartridges που έχουμε ήδη αγοράσει) γιατί το γουστάρουμε, αλλά αυτή δεν μας αφήνει. Με ποια λογική να πληρώσω ένα χρηματικό ποσό για να πάρω μία έκδοση που στο emulation community θεωρείται απλά "trash" και ούτε τσάμπα δεν θέλουμε να έχουμε? (τα σβήνουμε από τον σκληρό στην κυριολεξία)

Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης πια για τα PAL roms, εκτός αν είναι κάποιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε μόνο στην Ευρώπη όπως έγινε με το μεγαλύτερο μέρος του software του Master System. Πείτε μου έναν λόγο να αγοράσω (να δώσω δηλαδή λεφτά!!!) το Sonic του MegaDrive με την μικρότερη ταχύτητα και το λάθος tempo στην μουσική. H το waverace με τα πελώρια borders. H δικαιολογία που λένε πολλοί είναι ότι με αυτά μεγαλώσαμε οι Ευρωπαίοι άρα η Nintendo το κάνει αυτό για να μην μας φανούν "ξένα" τα παιχνίδια, οπότε δεν πρέπει να έχουν βελτιώσεις. Αυτό φυσικά δεν στέκει γιατί αν ήταν έτσι τότε δεν θα τα κάνανε όλα τα games να τρέχουν σε ανάλυση 480p (και στο WiiU δεν ξέρω αν είναι και παραπάνω).... Ασε που οι νέοι παίκτες που δεν τα πρόλαβαν αυτά και τους ενδιαφέρει να τα μάθουν μέσω αυτής της υπηρεσίας θα τρώνε τα ίδια fecal matter που μας τάιζαν τόσα χρόνια και εμάς.

Οπότε παρόλο που είμαι fan του emulation και των ευκολιών που προσφέρει, ευχαριστώ Nintendo αλλά δεν θα πάρω.

http://img593.imageshack.us/img593/8060/image2ka.jpg

image2ka.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Τελικα η Nintendo ακουσε τα παραπονα για τα 50hz στην Ευρωπαικη Vc και το F-Zero που ειναι διαθεσιμο σημερα και για 30 ημερες στα 0,30ευρω θα τρεχει στα 60hz και στην Ευρωπη.
Πολύ καλό νέο, επιτέλους φαίνεται να βάζουν μυαλό. Ελπίζω να το αλλάξουν γενικώς και όχι μόνο σε ένα ή δύο games.
 
Αυτην την εβδομαδα ερχεται το punch-Out του nes και θα ειναι και αυτο στα 60hz. Αρα φαινεται να καθιερωνουν τα 60hz και για την Ευρωπαικη Vc.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιχνιδαρα το Punch Out και πολυ αγαπημενο μου παιχνιδι με ρολο κριτη στους αγωνες τον super mario.Με αφορμη το post του γιαννη που με το θυμησε ευκαιρια να το τερματισω το βραδυ που το πεθυμησα.
 
Στην ιαπωνικη εκδοση της virtual console του Wii U οι τυχεροι ιαπωνες απολαμβανουν τα Final Fantasy VI και secret of mana που κυκλοφορησαν.Αντε να ερθουν και στα μερη μας να γουσταρουμε.
 
πφφφφ εμας μας εφεραν το Spelunker δεν εχω παραπονο! :diablotin:

(φυσικα κανω πλακα :p )
 
Το Spelunker παντως μιας που το αναφερες ειναι παιχνιδαρα,πολυ δυσκολο και απο τα κορυφαια παιχνιδια του NES και προσωπικα απο τα πολυ αγαπημενα μου.
 
Δεν του εχω μεγαλη εκτιμηση εγω παντως :p Γουστα ειναι αυτα!
 
Μαλον επειδη ειναι δυσκολο παιχνιδι γιαυτο δεν το εχεις σε εκτιμηση :p :diablotin:
 
Πίσω
Μπλουζα