Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εγώ πάλι τείνω να συμφωνήσω με το Σπύρο....spyros_s είπε:εγώ πιστεύω ότι είναι νωρίς να τα κρίνουμε...ας βγουν επισήμως και να δούμε τις τάσεις της αγοράς την δεδομένη περιοδο και επανερχόμαστε
Αυτο το παραδειγμα πρεπει να ειναι βγαλμενο απ'τη ζωη (του Pookypooky(1) είπε:Ο απλός χρήστης είναι αυτός που έχει 30 μπάρες στον υπολογιστή του, 4 antivirus και αντί να γράφει τη δεύθυνση στο browser τη γράφει στη καρτέλα του google, ο οποίος, αν πας να του φτάξεις το πισί (τζάμπα φυσικά γιατί δεν πλερώνει και σε θυμάται μόνο για αυτό το λόγο) του βγάλεις το google από home page και σε .... μόλις γυρίσεις σπίτι σου γιατί του ΧΑΛΑΣΕΣ το πισί;![]()
Ακριβώς γι αυτό δεν έχεις προβλήματα, γιατί δεν του βάζεις πράγματα μέσα. Οι περισσότεροι "απλοί" χρήστες πατάνε όπου νάναι, βάζουν συνέχεια προγράμματα που βρίσκουν δεξιά - αριστερά (πολλές φορές χωρίς να το καταλάβουν) και γεμίζουν με 10-20 διαφορετικά toolbars και άλλες άχρηστες βλακείες που συνήθως έρχονται μαζί με άλλα προγράμματα που χρειάζονται και πρέπει να τα απενεργοποιήσεις εσύ ο ίδιος για να μην μπουν (ενώ όλοι απλά πατάνε next).metalcandyman είπε:Δεν με νοιαζη η ασφαλεια κτλ γιαυτο και εχω και firefox εκδοση 3.6.21 γιατι δεν γουσταρω την καινουρια εκδοση.Εχω κατι GB που πρεπει να κανω απο windows updates αλλα σεκεμε κανταρ δεν κανω τιποτα γιατι δεν με νοιαζη και αναβαθμιζω κανεναν Driver μια φορα τα 1000 χρονια και οποτε με την δωσει.Φυσικα με ολα αυτα τα χαλια αποριας αξιο ειναι οτι τα pc Μου ποτε δεν παρουσιασαν κανενα προβλημα![]()
Αυτή είναι η μία άποψη. Προσωπικά δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με το λειτουργικό. Μου αρέσει να ασχολούμαι με παιχνίδια, προγράμματα κλπ. Ίσως να φταίει το ότι ξεκίνησα ως κονσολάς, αλλά όταν πήρα το PC το πήρα για να παίζω Doom, Starcraft, Emulators, να κατεβάζω MP3 κλπ. Ακόμα και σήμερα που έχω ανέβει επίπεδο σαν χρήστης δεν μου αρέσει κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάζω λειτουργικό.nkarytia είπε:Πάντως, ποτέ δε μ' έννοιαξε το λειτουγικό του Η/Υ. Ούτος η άλλως του βγάζω πάντα τα μάτια. Βαριέμαι έυκολά και σύντομα δοκιμάζω κάτι καινούριο.
Χε! Φυσικά. Γι' αυτό τώρα όταν μου ζητάνε βοήθεια τους στέλνω να πάρουν Apple και δηκαιολογούμαι "Συγνώμη παιδιά τα έχω παρατήσει εδώ και χρόνια και δεν ξέρω πια" .bspus είπε:Αυτο το παραδειγμα πρεπει να ειναι βγαλμενο απ'τη ζωη (του Pooky) γιατι διακρινω καποια συναισθηματικη φορτιση!
The Windows developers justify the decision by explaining DVD use on computers is "in sharp decline", adding that it would have to spend "a significant amount in royalties" to offer support for optical media. Instead, online media is the focus for Windows 8: H.264, VC-1, MP4, AAC, WMA, MP3, those kinds of file types.