Δυστυχώς όμως ακόμα και σαν emulator machine έχει γεράσει πια. Δεν μπορεί να σηκώσει (για παράδειγμα) τις νεότερες εκδόσεις του SNES9X οπότε δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις παιχνίδια όπως το Yoshi's Island χωρίς να κολλάει (αν δεν θες graphic glitches). Για N64 δεν το συζητάμε, εκεί μόνο τα "ελαφριά" games παίζουν.metalcandyman είπε:Καλα που υπαρχει η NINTENDO με της χιλιαδες παιχνιδαρες της οποτε τιμη και δοξα στου emulators απο ολους τους κατοχους xbox γιατι παιζουν κατι το ποιοτικο σαυτο το ρημαδι.
Ειδικά με το Amiga Xtras και εγώ το ίδιο κάνω ! Βλέπω τις δισκετούλες, διαβάζω τα reviews, βλέπω τα βιντεάκια, τα εξώφυλλα...και μετά ανάβω το cd32 (ή την 500άρα, ή την 4000 ανάλογα) !!! Καλά, καμιά φορά παίζω και εκεί, βγάζει όμορφα το interlace της Amiga, όπως π.χ στην εισαγωγική του Agony κλπ, αλλά κυρίως το Xbox δουλεύει Final Burn Legends/CoinOPS. Εξάλλου, amiga χωρίς tomahawk και CRT δεν μου κάθεται εύκολα, ακόμα και με φίλτρα γραφικών στον emulator. Σαν database όμως, με την επιπλέον δυνατότητα να παίξεις (κάπως έτσι το βλέπω εγώ !), είναι τρομερό.Stormwatch είπε:Και σε glorious HD Aard, 720p μέσω component. Να φανταστείς αρχίζω να χαζεύω τα βιντεάκια και τα εξώφυλλα στη λίστα και ξεχνιέμαι...
Λυνεται...Other_Reality είπε:Εξάλλου, amiga χωρίς tomahawk και CRT δεν μου κάθεται εύκολα, ακόμα και με φίλτρα γραφικών στον emulator.
Ποια έκδοση χρησιμοποιείς? Η παλιά έκδοση τρέχει το Yoshi full speed αλλά υπάρχουν glitches σε σημεία όπως εκεί που βγαίνουν εκείνα τα μεγάλα τέρατα από την λάβα ή τις λίμνες. Στην έκδοση 1.53 δεν υπάρχουν glitches αλλά υπάρχει frame skipping και slow down στα ίδια σημεία και όπου υπάρχουν κάποια εξεζητημένα εφέ (στο πρώτο κάστρο έχει απ'όλα οπότε μπορείς να τεστάρεις). Τα glitches υπάρχουν και στο port του Znes από ότι θυμάμαι.herco είπε:Δεν αντιμετωπησα ποτε αυτα που εγραψε ο imgema - και το Yoshi μια χαρα επαιζε και το Super Mario 64 το ιδιο.
Προσωπικά προτιμώ τους Emulators του XPORT στο XBOX1.metalcandyman είπε:Με αυτο το τουβλο που το θεωρουνε πολυ κονσολα ουτε ασχοληθηκα ουτε θα ασχοληθω.Emuparadise για μενα ειναι το Wii γιατι πρωτον ολοι οι emulators με αριστα το 10 περνουν 11,δευτερον γιατι βγαινουν μεχρι και σημερα κανονικοτατα νεες εκδοσεις και τριτον γιατι το feeling που εχει καποιος Παιζοντας ολες αυτες της παιχνιδαρες της NINTENDO με τα φοβερα και ποιοτικα gamepads της οπως το Classic controller pro η ακομα και με το Wiimote στα πλαγια για την απολυτη εμπειρια στα NES παιχνιδα απλα δεν υπαρχει πουθενα αλλου και σε καμια αλλη κονσολα.
Γουστα ειναι αυτα φιλαρακι μου εγω το classic controller pro το λατρευω.Και μιλαω για το pro οχι για το κανονικο που πραγματικα ηθελαν να δωσουν την snes αισθηση αλλα δεν τα πολυκαταφεραν.Ωσον αφορα τους emulators του Wii δεν τους αλαζω με τιποτα.Imgema είπε:Ποια έκδοση χρησιμοποιείς? Η παλιά έκδοση τρέχει το Yoshi full speed αλλά υπάρχουν glitches σε σημεία όπως εκεί που βγαίνουν εκείνα τα μεγάλα τέρατα από την λάβα ή τις λίμνες. Στην έκδοση 1.53 δεν υπάρχουν glitches αλλά υπάρχει frame skipping και slow down σε σημεία που υπάρχουν FX chip εφέ. Τα glitches υπάρχουν και στο port του Znes από ότι θυμάμαι.
Το Mario64 τρέχει πολύ καλά φυσικά, όπως και άλλα παιχνίδια. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για άλλα όπως το Goldeneye ας πούμε. Επίσης ακόμα και το Mario δεν είναι τέλειο, υπάρχουν κάποια οπτικά εφέ που δεν τα κάνει emulate. Με λίγα λόγια δεν φτάνει το emulation ενός emulator στο PC αλλά φαντάζομαι ότι είναι καλύτερο σε σχέση με άλλες κονσόλες.
Προσωπικά προτιμώ τους Emulators του XPORT στο XBOX1.
Επίσης θα διαφωνήσω με το χειριστήριο. Το classic controller είναι από τα χειρότερα pads που έχω πιάσει, ακόμα και για VC που το χρησιμοποίησα σε κάποια παιχνίδια του N64, απλά δεν παίζονται. Και τα αναλογικά είναι ακόμα λιγότερο βολικά από ότι είναι στο PS3 pad (το οποίο θεωρώ από τα χειρότερα). Μάλιστα αναγκάστηκα να αγοράσω adapter για να συνδέω το pad του N64 με το Wii για να παίξω τα VC Ν64 games. Το pad του ΧΒΟΧ δεν είναι το τέλειο (ειδικά για N64 emulation που δεν θέλει αναλογικές σκανδάλες) αλλά είναι πολύ καλύτερο από το classic controller το οποίο θεωρώ μια από τις αστοχίες της Nintendo. Για το NES emulation με το Wiimote συμφωνώ.
Εγώ μιλάω για το κανονικό που έβγαλαν στην αρχή. Το pro δεν το έχω πιάσει ποτέ αλλά από τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ πιο βολικό από το πρώτο αλλά και πάλι, για N64 emulation δεν μου αρέσει η θέση των αναλογικών που είναι πολύ χαμηλά. Πάντως για το πρώτο classic φαίνεται ότι συμφωνούμε.metalcandyman είπε:Γουστα ειναι αυτα φιλαρακι μου εγω το classic controller pro το λατρευω.Και μιλαω για το pro οχι για το κανονικο που πραγματικα ηθελαν να δωσουν την snes αισθηση αλλα δεν τα πολυκαταφεραν.