Οι φημες ειναι φημες αλλα οπως και να εχει δεν ειναι θετικες.
Προσωπικα πιστευω οτι δεν ισχυουν
επι τω πλειστω.
Ειμαι ομως πεπεισμενος οτι μολις περασαμε
στο "δευτερο σταδιο" του DRM. Απλα η MS εκανε το
PR λαθος να κανει τον "λαγο".
Ειναι προφανες οτι οι μεγαλες εταιριες παραγωγης λογισμικου εβαλαν το μαχαιρι στο λαιμο στις δυο κονσολο-εταιριες για να διασφαλισουν τα διαφυγοντα μεχρι τωρα κερδη λογω πειρατειας. Ειμαι σιγουρος οτι καμια δεν θα ρισκαρει να χασει third party studios τουλαχιστον στην αρχη της "μαχης". Δεν χρειαζεται να λαδωσει κανεις...οποιος συμπλευσει με τα σχεδια των software houses τους εχει μαζι του. Προσωπικη προβλεψη: και η Sony και η MS.
Το εργο παντως το εχουν δει ηδη οι κατοχοι iPhone.
Προσωπικα δεν με χαλαει να μην πουλαω τα παιχνιδια μου ΑΛΛΑ με τη διαφορα οτι χασιμο ενος μερους της "ιδιοκτησιας" μας πανω στα παιχνιδια (διοτι αυτο φαινεται να συμβει) θα συνοδευτει απο μια μειωση τιμης.
Μεσα παντως απο τις φημες διακρινω μια αλλαζονεια απο μεριας της MS, παρομοια με αυτη της Sony πριν κυκλοφορησει το PS3. Και ειδαμε ολοι τι επαθε η Sony απο αυτη τη συμπεριφορα της. Θεωρω τεραστια ανοησια να πεσει σε τετοια λουμπα η MS oταν εχει το παραπανω τρανταχτο παραδειγμα-στραβοπατημα απο το οποιο τοσο ωφεληθηκε. Διοτι ας αναλογιστουμε οτι μια κονσολα με μεγαλα τεχνικα προβληματα καταφερε να εχει κερδοφορια! Δυο ηταν οι λογοι...καλα παιχνιδια και το arrogance της Sony. Αρα επιμενω οτι οποιος κανει το ιδιο λαθος ειναι ανοητος!
Αξιζει παντως να σημειωσω οτι
φαινεται οτι η Sony διδαχθηκε απο τις βλακειες της...
Αν μπορουσα να φιλτραρω καποια καλα ειναι το 1 δις δολλαρια που εριξε η MS στην αναπτυξη τιτλων, το cloud power και το διαφενομενο εξαιρετικο E3 lineup.
Δυο μερουλες εμειναν να δουμε τι ψαρια πιανει το νεο (κακο-βαφτισμενο) ΧΒΟΧ...